reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
moniolek pisze:
Alek hallo jak się czujesz?  Mam nadzieję, że ciutkę lepiej  :)
witajcie :)
Moniś lepiej mi już trochę :) ale martwię się..a może powinnam się pogodzić z myślą, że nie jest mi pisana ciąża?

a co tam u Was Moje Drogie?

ja dzisiaj znowu na baiku ;D tym razem tylko 35 km ;)

dobranoc.. :)

Aluś to co ja mam powiedzieć.............zawsze pierwsze dni z @ są ciezkie a potem budzą sie nowe nadzieje...

Monis a gdzieś Ty znikneła- z tego co wiem to po laparo- powinnaś mieć 14 dni L-4 !!!!!!a nie do pracy.....

Witajcie - nadrobie wieczorem :)

ale przede wszystkim Alek Ty mnie nie denerwuj ja po zabiegu jestem i spokój powinnam mieć. Jak możesz takie rzeczy wygadywać :mad:

Anus - ano w pracy - wiesz ja za biurkiem potem dupka do samochodu i do domu - co to za wysiłek, ale obiecuje odpuścić joge na dwa tygodnie ;)

Buziaki - Alek może słonko za bardzo przygrzało na rowerku co takie nam tu głupstwa wypisujesz. Wiesz nie wszystkim nam tutaj różowo, zresztą to już ustaliłyśmy a Anuś ma rację - najgorzej pierwszy dzień @ troszkę się wtedy podłamujemy a potem znowu ruszamy do boju i wiesz co - tak będziemy aż do skutku więc proszę takich rzeczy nie pisać - buziaki :-*

Witajcie Kochane :)
przepraszam Was za to moje zrzędzenie! obiecuję, że więcej się to nie powtórzy :-[
nie wiem, co mi się stało??
Moniolku a Ty się nic nie denerwuj ;) jak się czujesz?? odpoczywaj dużo :)
Anusia masz rację..@ się kończy i znowu będzie moża się starać ;)
Elżbietko obiecuję, że już przestanę bredzić ;D

trzymajcie się ciepło :)

Lapisku a co tam u Ciebie?? :)
TO-LA jesteś..?? ;)

reklama
Witam Was moje drogie :)

Alek ależ Ty kochanie możesz nam zrzedzić ile dusza zapragnie bylebyś tylko nie snuła czarnych scenariuszy :)

Lapisku aleś się wydarła, masz Ty kobieto power w płucach ;) oszczędzaj gardziołko, bo w Tunezji nie będziesz mogła słowa powiedzieć.

A ja mam dzisiaj tak nudny dzien w pracy - jakies durne spotkania i tzw. bicie piany ::) Ale co ja o robocie - chciałam Wam się pochwalić, że w końcu doszłam do porozumienia z samą sobą jeżeli chodzi o uczczenie rocznicy - wybór padł na Pragę i jestem tym ogromnie zachwycona - teraz tylko muszę zarezerwować miejsca, wydrukować plany obmyślić całą wycieczkę i z luzikiem czekać do 15 czerwca ;D Buziolki

Do góry