reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Witajcie!
Słuchajcie, jestem cała w skowronkach!!!:rofl::-)
14 grudnia miałam wywoływany poród i zabieg i od tamtego czasu cały czas krwawiłam/plamiłam...uczucie nie do opisania! Czekałam na @ ale jak cały czas plamiłam nie liczyłam że do mnie zawita...i wczoraj...się pojawiła. Byłam pełna obaw :confused:czy to @ czy to znowu krwawienie...ale już nie jestem! @ bym nie rozpoznała? :errr::happy::happy::happy::happy:

Kok.o Ty kobieto na noc skarpetki ubieraj aby temp. nie spadała!
Z tego co się orientuję Muma już ma w domku fasolkę i to dość pokaźną...
Czyli w niedzielę pierwsze laureatki się zameldują rozumiem?:tak:&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Brzózka ciąża to niesamowite błogosławieństwo jakie może się przytrafić kobiecie. Moja trwała zbyt krótko ale była niesamowitym przeżyciem... Życzę II i niesamowitych 9 miesięcy!&&&&&&&&&&&&&&&&

tak jest! Ani@k bede w skarpeciorach spać :-D może szaliczek do tego... bedzie temp.wyższa;-)
Dziś jakaś mega słaba jestem, mam nadzieje ze zadne grypsko mnie nie rozbraja:wściekła/y:
No i moje GRATULACJE z okazji nadejścia @ :-D:-D Sama wiem, jaka to ulga i radosć (hehe, głupio brzmi, ale tak jest) jak w końcu przylezie :-D

Brzózka no w końcu sie ujawniłaś :-) myślałam,że Ci internet wywiało na dobre;-) jak psinka?
A! i jak chcesz pomarudzić to serdecznie zapraszamy! każda ma czasem czas typu wszystkododupyjest , ale jak mnie nikt stąd nie pogonił za marudzenie, to znaczy, że można ;-):-D Więc jak chcesz to mów, co Ci leży na sercu:happy2:

Muma hihi może ty też wstaw zdjęcie swojej fasolki w słoiku,co? Nie daj sie prosić, na pewno jest duża i piękna ;-):-D

pozdrawaim wieczornie :-)

Ostatnia edycja:
W każdym razie trzymam kciuki za piękną temp.&&&&&&&&&&&&&&& jutro znów podskoczy i tak już zostanie!!!!

A co do @, to nawet mi nie przeszkadza ze mnie wszystko boli - latam dosłownie jak jakaś MEGA naładowana:rolleyes::huh::rofl2:

Hej dziewczyny!!!
Skoro można tu różne żale wylewać, to ja muszę swoję wściekłość wyrzucić:wściekła/y: O jak mnie dziś mój M. wkur....!!!!! Oj jutro to się dopiero zacznie!!!! ja wracam z pracy a tu w domu wesoło, muzyczka gra, chłopaki sobie imprezkę zrobili:wściekła/y:Próbowałam niby pośmiać się z nimi, ale nie dałam rady. W końcu zaczęły się jakieś głupie gadki między nimi, jakies stare żale, pretensje, to ja już nie wytrzymałam, swojego za bety i do drugiego pokoju spać, reszta w taksówki i do domów, a niech się żony z nimi uganiają a nie ja:wściekła/y:A u nas miały być dziś przytulanka, bo znowu co dwa dni próbujemy, ale jak on ma to w du....to co ja się go będę prosić!!!!! Mówię Wam odechciewa mi się wszystkiego:zawstydzona/y:

hmmmm
Jeszcze nie wszystko stracone ;-)
nie denerwuj się, SPRAWA jest najważniejsza! :-)
Połóż chłopa do wyra, pobierz plemniczki i zostaw go tak wykorzystanego, niech sobie dogorywa ;-):-)
A nawrzucac mu mozesz jutro :-D;-)
pozdrowionka i powodzenia :happy2: !

Hej dziewczyny!!!
Skoro można tu różne żale wylewać, to ja muszę swoję wściekłość wyrzucić:wściekła/y: O jak mnie dziś mój M. wkur....!!!!! Oj jutro to się dopiero zacznie!!!! ja wracam z pracy a tu w domu wesoło, muzyczka gra, chłopaki sobie imprezkę zrobili:wściekła/y:Próbowałam niby pośmiać się z nimi, ale nie dałam rady. W końcu zaczęły się jakieś głupie gadki między nimi, jakies stare żale, pretensje, to ja już nie wytrzymałam, swojego za bety i do drugiego pokoju spać, reszta w taksówki i do domów, a niech się żony z nimi uganiają a nie ja:wściekła/y:A u nas miały być dziś przytulanka, bo znowu co dwa dni próbujemy, ale jak on ma to w du....to co ja się go będę prosić!!!!! Mówię Wam odechciewa mi się wszystkiego:zawstydzona/y:

oj jak Cie doskonale rozumiem...

wspolczuje bardzo. Wie jak sie mozna wkurzyc . Sciskam mocno. Nie denerwuj sie kochana.

Brzózka no w końcu sie ujawniłaś :-) myślałam,że Ci internet wywiało na dobre;-) jak psinka?
A! i jak chcesz pomarudzić to serdecznie zapraszamy! każda ma czasem czas typu wszystkododupyjest , ale jak mnie nikt stąd nie pogonił za marudzenie, to znaczy, że można ;-):-D Więc jak chcesz to mów, co Ci leży na sercu:happy2:

dziekuje!
Psa ciagle lecze. Wlasnie jutro rano jade z nim znowu do lekarza.Walczymy!
dziekuje za wsparcie.

Katiuszka Kok.o ma rację! Poza tym faceci są tacy ze nie pamiętają złego, więc dziś pewnie będziesz miała super wieczór i SPRAWA jak najbardziej wyjdzie..chyba że w nocy się udało...:confused2:
Brzózka jak piesek? jesteś już po wizycie u lekarza?

Coś cichutko dziś od rana...
Ja z kolei dziś w domku, bo zawsze w rozjazdach i tylko podczytuję Was na komórce.
Do pracy idę dopiero 7 lutego...musiałabym coś zrobić abym później nie musiała załować ze zmarnowałam wolny czas...chyba się za porządki w domu wezmę:unsure:

reklama
Ani@k cieszę się twoim szczęściem że @ w pełni ;-) teraz zaczniecie od nowa &&& ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
a co do twojego wolnego to może jednak pomyśl nad jakimś przyjemniejszym spędzeniem czasu niż sprzątanie :tak:
katiuszka faceci tak czasem mają ale myślę sobie że może oni tak odreagowują bo w końcu dla nich staranka to też stres chociaż o tym nie mówią :tak: mam nadzieję że jednak dojdziecie do porozumienia &&& ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Brzózko dla ciebie podwójne kciuki i fluidki bo i za II i za psinkę &&& &&& ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

a przesyłkę dziś nadaję :*
Muma dawaj zdjęcie fasoli ;-)

Do góry