reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Kasia.natka no właśnie zastanawiam się i zastanawiam...i sprzątanie zacznę chyba...dopiero w lutym :tak:DZIĘKI WIELKIE za fluidki!!!! Już mam w garści;-)

reklama
Hej Dziewczynki,
Ja dzisiaj ledwo żyję, właśnie się dowiedziałam, że mam kontrolę w przyszłym tygodniu masakryczną w firmie, nie wiem jak to przeżyję. Osoby, które się tym zajmowały już nie pracują i wszystko zostaje na mojej głowie.:-:)-(
Brzuch mnie rozbolał od razu i jest mi słabo. Należę do osób, które jak je zatrzymuje patroli policyjny myślą, że idą do więzienia do końca życia...;-)
Jednym słowem &&&&&&&&&&& dla wszystkich a ja postaram się cos od czasu do czasu skrobnąć, na pewno w niedzielę po teście. Kurczę jakby wyszedł to mogłabym uciec na zwolnienie, ech... marzenia.

Ani@k jestem dumna z twojego planu na sprzątanie :-D
Muma spokojnie bo przecież i tak nic nie poradzisz, jakoś przeżyjesz a najlepiej łap fluidki i zmykaj na to L4 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Brzózko dla ciebie podwójne kciuki i fluidki bo i za II i za psinkę &&& &&& ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

a przesyłkę dziś nadaję :*

wrocilam od weta.
kosc niestety sie zle nadbudowuje. jest dwa razy grubsza niz powinna. no nic walczymy dalej.
powiedzial ze szansa na wyleczenie ciagle jest. potrwa to tylko kilka miesiecy ;/
ale dopoki jest szansa nie poddajemy sie.

mnie dzis bardzo brzuch boli, chyba mam owu..
trza sie dzis postarac.

dziekuje kochana za przesylke. bede czekala!! :)

Brzózko ja nadal wierzę że z psiakiem będzie dobrze &&&
a co do przesyłki to właśnie miałam ci pisać że taką fajną niespodziankę mi dziś zrobili i zamknęli pocztę o 14:00 więc wyślę jutro rano

Hej,

Obiecuję, że w weekend zrobię Wam zdjęcie fasoli "na szczęście", póki co nie mam siły, wpadam do domu, coś jemy i normalnie na stojąco zasypiam. Nie przypisuję tego jednak objawom, po prostu trochę za dużo się ostatnio dzieje w moim życiu. W tym miesiącu to nawet nie mam takiego typowego PMSu, pewnie za mało się nad nim skupiam;-)
kok.o - a jak u Ciebie ?? Testujemy w niedzielę, nie za wcześnie to będzie ?
Brzózka - &&& za psinka, niech zdrowieje szybciutko, zaraz wiosna i musi mieć siłę rozrabiać.

Ściskam mocno wszystkie duże dziewczynki i jedną małą (w brzuchu u kasi.n)

Tak , chociaż nie wiem czy to nie za wcześnie, w niedzielę dopiero 27 dc...
Ale, z drugiej strony, testów u mnie dostatek to co się mają marnować ;-) A jakby mi tak wyszło.... to pierdziele moją kontrolę i już mnie tam nie ma....:rofl2:

reklama
czesc babki :-)
Muma nie denerwuj sie, bedzie dobrze z tą kontrolą, dasz rade. W koncu nie Ty pierwsza i nie ostatnia musisz sie tlumaczyc przed jakimis urzedasami. Wiem ze to w chol..re roboty,wszystkie papiórki sprawdzaja no i stres czy wszystko w nich ok , ale mówie BEDZIE DOBRZE!

a z testami.. hmm... moze i troche za wczesnie ale i tak zrobie w niedziele:-) mam ich duzo wiec, tak jak mówisz, co sie beda marnować ;-):-D
Ja tez jakos PMSu nie czuje, zwykle juz brzuch mnie pobolewal, syski tez (teraz tylko troche je czuje...) Ale castagnus wcinam a on łagodzi tego typu atrakcje, wiec pewnie on tak działa :-)

P.S eeech ta sugestia :-D popijam sobie kawke, wlazłam na forum,poczytałam i co??? i oczywiscie hehe kawa jakos mniej mi smakuje... :-D mózg jednak to potęga, wszystko nam wmówi hehe:-D

Ostatnia edycja:
Do góry