reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
eeeech .. u mnie doopa :-:)-(
temperatura juz systematycznie od 2 dni mi spada i dzisiaj plamienie lekkie sie pojawiło :-(
czyli kicha ...
mam nadzieje ze jutro lub w pon. @ przyjdzie i nast. znów cykl działamy..

jeszcze nadzieja w Mumie :-)

kok.o :cool:
cholera by to wziela..no ale kochana glowa do gory!!

czekamy co u Mumy wyjdzie.

a przede mna dwa dlugie tygodnie czekania jeszcze :confused:

Hej,

Ja na minutkę.
kok.o - :-( , a miałaś spać w skarpetach ...;-) A może jeszcze wzrośnie temp ?? Dopóki nie ma jej to nic nie wiadomo.

U mnie narazie 37 st. ale się nie nastawiam bo to dopiero 25 dc.. Mnie spada w 27-28 dniu , czasem jest to dzień @.
Jutro rano zatestuję i zdam relację..
Brzózka - teraz przed Tobą czas schizy ;-) Się nie krępuj, przejdziemy przez to razem ;-)
Pozdrawiam Was sobotnio :tak:

Muma to wszystkie kciuki teraz dla Ciebie!!!

nas zasypalo dzis okropnie.
nie wlaczylam reduktora i nawet na 4x4 utknelam. ale udalo mi sie wlaczyc reduktor i zjechalam na pole i jakos dojechalam.
ale zima rozkrecila sie na calego :wściekła/y:

w dodatku dzis musialam uspic baranka. zachorowal juz jakis czas temu. leczylismy go, ale niestety sie nie udalo.
umierał mi na rekach a weterynarz zaden nie chcial przyjechac. Malo tego, jak chcialam pojechac to nikt mnie nie chcial przyjac bo sobota..a jeden za powod odmowy pomocy podal.... KOLĘDĘ!!:szok: nie ma co, niezly katolik...
W kazdym razie znalazlam w koncu milą panią doktor do ktorej pojechalam uspic biedaczka :(

smutny dzien.
trzymajcie sie cieplutko
i rano koniecznie prosze wiesci od Ciebie Muma

Hej,
Mój test = 1 kreska i nawet cienia cienia cienia drugiej :baffled: Ostatni raz testowałam przed terminem @.
TEmp. w górze...
Brzózka - biedny malutki baranek...
Miłej niedzieli.

Muma ja wlasnie weszlam tu rano i jak zobaczylam ze nic nie napisalas to az balam sie pytac
mam jednak nadzieje ze jest poprostu za wczesnie na test :)

rowniez milej niedzieli Wam wszystkim

hej
Muma dzisiejsza krecha nic nie znaczy. mamy dopiero 26dc wiec jest wczesnie. Jak masz temp. w gorze to czekamy dalej :-) Czyli nadal jestes jeszcze w ciazy ;-):-D

U mnie test dzis tez negatyw- zrobilam tak, dla formalności, bo obiecałam;-):-), choc wynik znałam z góry;-)
temp taka jak wczoraj, czyli niska ,ale nie runela w dół jeszcze, brzuch mnie boli i syski... mam nadzieje ze jutro @ bedzie(a nie za tydzien czy cholera wie kiedy);-) Zakupie sobie dzis desperados i zaleje niepowodzenia;-)

Brzózka współczuje przeżyć z barankiem:-(. Ja zawsze smierc swoich zwierzakow traktowałam prawie jak smierc czlowieka, ciezko . To w koncu czlonkowie rodziny. Przytulam.

pozdrowionka dziewczynki:happy2:

reklama
Do góry