Hejka,
Oto mój raport: @ nie ma jeszcze ale temperatura spadła o 3 kreski...:-( Niby wciąż nad linią jest ale wiadomo co to znaczy, myślę, że wieczorkiem zmora nadejdzie...
Jeśli nie to jutro zrobię testa, bo oczywiście schizy ciąg dalszy mam, że może jednak się udało a coś się dzieje, że temp. spada, ech...
katiuszka -no chłopy to są takie proste nieskomplikowane istoty, lubią generalnie mieć spokojną głowę . Masz nas do przeżywania wszystkiego co związane z cyklem, jemu odpuść, mój to już teraz prawie nic nie wie. Jak ja mam ochotę na niego to tylko pyta - a to dzisiaj jest ten czas ??

A tak naprawdę to on zwlekał parę lat a teraz to on się musi leczyć, ech.... Podsumowując - róbmy swoje - a jak będziemy mieć II to oni będą przecież szczęsliwi, narazie niech sobie mają swój świat - byleby to armii nie szkodziło za bardzo
kasia.natka - dzięki za fluidki, jeśli mogę powybrzydzać to poproszę czasem też trochę niebieskich hihihi;-) Jakoś myślałam, że Ty szybciej zaszłaś kochana, a jakiś problem był u Was czy tak zeszło po prostu ??
Wiecie, policzyłam, że zostały mi jeszcze 3 podejścia do Dzidziusia 2012, tak bym chciała w tym roku... 12 lat różnicy to zawsze lepiej niż 13, nie ?
Brzózka - ile dni zostało ?? ja już &&&&&&&&&&&&&&&&&&

I w sumie fajnie, że mam tą kontrolę, czas mi szybko minie, jak się skończy to już będzie owu a potem schizatime

;-)
Buziaki dla wszystkich.