kasia.natka
Fanka BB :)
wciąż trzymam kciuki zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&Hejka,
Oto mój raport: @ nie ma jeszcze ale temperatura spadła o 3 kreski...:-( Niby wciąż nad linią jest ale wiadomo co to znaczy, myślę, że wieczorkiem zmora nadejdzie...
Jeśli nie to jutro zrobię testa, bo oczywiście schizy ciąg dalszy mam, że może jednak się udało a coś się dzieje, że temp. spada, ech...
kasia.natka - dzięki za fluidki, jeśli mogę powybrzydzać to poproszę czasem też trochę niebieskich hihihi;-) Jakoś myślałam, że Ty szybciej zaszłaś kochana, a jakiś problem był u Was czy tak zeszło po prostu ??
Wiecie, policzyłam, że zostały mi jeszcze 3 podejścia do Dzidziusia 2012, tak bym chciała w tym roku... 12 lat różnicy to zawsze lepiej niż 13, nie ?
a wybrzydzać jasne że można więc proszę ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
u nas problemem był brak owu i długaśne cykle (8 m-cy to u mnie 6 cykli wyszło) ja mam PCO więc ciężko było z owu ale ziółka i modlitwy pomogły
a co do mierzenia tempki to ja dodam jeszcze że na 99% widać jeśli owu nie było więc chcąc-nie chcąc jest to plus, mnie pomogło

.

Tak więc nie jesteś sama jedna w tym wariatkowie ;-)