reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

a ja po imprezie mój M się tak złoił ,że wstyd...przed jego firmą,szkoda bo miałam zamiar się bawić...ale jestem...no to do ranka:-:)tak:
wiesz mężczyźni mają dziwny zwyczaj sie spić w najmniej odpowiednich chwilach
wiem że ci wtyd ale się nie przejmuj już nic na to nie zaradzisz
Ja tez już w domu. Wypiłam lampkę czerwonego wina i do tego jeszcze się wk.... na moje koleżanki. Zaczęłyśmy temat dziecka i powiedziałam im że mam zaj...ste kolezanki na kółku. A te mi wypaliły że jestem nienormalna. Chyba przez jakis czas dam sobie z nimi spokój.
Jeszcze by chciały miec takie fajne koleżanki jak ja mam na SCHIZKÓŁKU :-p.
Dziewczyny po tym winie strasznie mnie syski zaczęły boleć i smak miało naprawdę gó....ny, po jednej lampce mi się ulało jak dziecku :sorry:.
Zuzanka to całe szczęście ze nie czas teraz na staranka bo byś musiała chlopa do pionu postawić :-D.
hm, może masz rację z tym odpoczynkiem od koleżanek
zawsze jest przykro gdy nie ma zrozumienia u tych po których byśmy tego oczekiwały

reklama
hej ;-)
bionda oj ciężko by było do pionu go postawić :-D:-)ja też mam okrojony skład przyjaciółek ...bo nie każda rozumie.:no:
lopop nie przejmuje się bo nie ma rady na niego ,dziwne podejście miało wielu na tej imprezie skuć się i medytować później :baffled::happy2:jakaś masakra...ale dzięki Bogu z nimi nie muszę przebywać na co dzień więc jakoś mnie mało interesują Ci ludzie;-)

Ja dzis bede rzadko bo u teściów jesteśmy.
Bionda a ten gow...ny smak wina to moze przedsmak obiawow ciążowych? Zawsze coś zaczyna nie smakować, albo coś zaczyna smakować..&&&&&
Zuzanka dobrze ze takie spotkania są raz na jakiś czas..
Brzózka..moze warto test powtórzyć?
A z koleżankami to tak jest ...niestety..

witajcie kochane :-)
znalazłam chwilkę żeby do was zajrzeć i się przywitać
zuzanko z facetami tak bywa niestety ale pomyśl że to on z tymi ludźmi pracuje
bionda niestety ale jest wiele osób które nie rozumieją i właśnie dlatego nam tak dobrze ze sobą
Ani@k miłego pobytu u teściów ;-)
Brzózka informuj jak się sytuacja rozwija!!!

dzisiaj będziemy widzę tylko doglądać co piszemy :tak:my zapuszczamy filmy i leżeć do góry pępkiem będziemy :-D:-)
...ale pomimo wpadek mojego M kocham go nad życie...:blink:
Miłego dnia kochane

dzisiaj będziemy widzę tylko doglądać co piszemy :tak:my zapuszczamy filmy i leżeć do góry pępkiem będziemy :-D:-)
...ale pomimo wpadek mojego M kocham go nad życie...:blink:
Miłego dnia kochane
zuzanko każda tak ma :)
oni też nas kochaja nad życie pomimo naszych fochów od czasu do czasu:-p
miłego leniuchowania

witajcie Dziewczyny!!!
W końcu i u mnie zima zawitała:tak: Wczoraj śniegu napadało, nawet sporo, tylko, że nie ma mrozu i pewnie do jutra to będzie tylko wspomnenie białego puchu...szkoda...bo tak ładnie jest i jakoś od razu "polsko" się zrobiło:-)

oj zuzanko skąd ja to znam..no chodzi mi o to, że facet się upił. I tak Kochana masz szczęście, że nie w trakcie dni płodnych tak jak mój:wściekła/y: Przez niego ten miesiąc jest w plecy:wściekła/y:zabić to mało!!! Odpoczywaj dzisiaj, relaksuj się, nerwy same miną:tak: a na Twoje dni płodne M. będzie jak nowo narodzony:-)
bionda, ja też tu mam kolezanki, które z lekkim zdziwieniem patrzą na mnie jak im opowiadam co na forum piszemy itp. Stwierdziły, że to tylko taki pic na wodę, że i tak nikogo nie obchodzi co ja tam piszę, jakie mam problemy. Nie było innego wyjścia tylko odpowiedzieć, że "gó..o wiecie" i zakończyć dyskusję na ten temat. Tylko co zabawne, jak same mają jakies problemy babskie, to mówia do mnie, żeby zapytać się dziewczyn na forum, może coś pomogą. No to albo pic na wodę albo piszemy na serio. Nie ma sensu zagłębiać się w szczegóły, niech myślą co chcą.
A z tym winkiem.....no to Kochana może fasolce nie podeszło, co??? ;-)dlatego Ci nie smakowało.....:tak:

brzózka, dalej nic z @??? chyba, że nie doczytałam...:zawstydzona/y:kciukasy nadal zaciskam!!!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

muma, żyjesz jeszcze??? a mężulek daje radę???:-D;-)czekamy na rezultaty weekendowych szaleństw:-D&&&&&&&&&

ani@k, to Ty taka wzorowa synowa jesteś:tak:, do teściów w niedzielę na odwiedziny śmigasz. Ale jak spoko tesciowe, to dlaczego nie. Moi tez ok....tzn.przynajmniej do tej pory:baffled: gdybym była w Polsce, też bym chętnie ich odwiedzała, a tak to tylko od wielkiego święta.

kasia.natka, to imprezka jutro!!!! szykujesz coś małego??? gości będziesz miała czy tak symbolicznie tylko z M., no i z córcią???:-)

aaa zapomniałam się przywitać z nową koleżanką, cześć lopop!!!! widzę, że dziewczyny się znają, pewnie z innego wątku, bo ja jakoś nie miałam przyjemności:baffled::-) ale nas przybywa!!! fajnie, żeby tylko jeszcze za tym szły fasolki:tak:

Miłej niedzieli Kobietki!!!
Idę jeszcze Wasze fotki poogladać:-)

reklama
Witam Was Dziewczynki!
Dziś niedziela więc robię wszystko i nic. Ogólnie siedzę w kuchni i pichcę. Dziś domowa pizza, ciasto już rośnie. Nadal mam dwóch chłopów w domu, ale wybąkał coś pod nosem, że jutro jedzie. Będę się o to dziś w nocy modlić :-D.
Brzózka, super, super, super że zmora jeszcze nie przyszła. Myślę, że nie przyjdzie, przecież już czas na te nasze fasolki! Trzymam kciukasy z całych sił. A masz jakieś schizoobiawy?
Dziewczyny, macie rację, że jak ktoś nie jest wtajemniczony i zainteresowany problemem zajścia w ciążę to w pień nas nie zrozumie. Ja nie wiem co bym bez Was zrobiła :szok:. Przecież jak się komuś mówi, że są problemy z zajściem to albo palnie że się za słabo starasz, albo że jedno nie chce dziecka i kombinuje. Nikomu nie przyjdzie do głowy, że dla nas to ważny temat i przeżywamy to co miesiąc. Wy już nie jesteście koleżanki tylko wirtualne i ja bardziej czekam na wasze posty niż na telefon od tych moich pseudo przyjaciółek. Przyrzekłam sobie, że już więcej pary z gęby nie puszczę na temat dziecka.
Z naszymi chłopakami tak jest, że czasem stracą grawitację , ale przecież kochamy ich nad życie. Pomyślcie czym jest ich upicie się w porównaniu z naszymi jazdami jakie będą w ciąży. Już się nie mogę doczekać :-D.

Ja dziś nie czuję się prześwietnie, wszystko mi się buja w żołądku i głowa mnie boli. Staram się nie schizować ale dziś nie miałam wcale ochoty na mleko, za to mam na buraczki ale mimo to robię pizze :szok:.
Bawcie się dziś dobrze na imprezkach, u teściów i zajeżdzając chłopaków !!!
No i piszcie od czasu do czasu :-).

Do góry