reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Tak, dziękuję ale udało mi się samej zlikwidować. Trzeba edytować stary wpis , wykasować i zapisać zmiany - tak jakby którejś było potrzebne w przyszłości.
lopop, widać że pić nie możemy, a ja tak uwielbiam czerwone winko :-).

bionda no właśnie mnie swędzi pępek dzisiaj jakoś tak :-)lopop a który dc ?może to proroczy ??u nas nie mamy dzieci i mówią nam że za bardzo chcę ,a 2 lata temu miałam ciążę pozamaciczną i też twierdzą ,że to kwestia mojej psychiki :oo2::oo:hehehe ...zdrowa na umyśle to ja bardzo nie jestem :laugh2::laugh2::laugh2:ale co to ma wspólnego z moją macicą i jajnikami:eek:one są normalne kasia.natka teraz dopiero zajażyłam dlaczego jesteś natka :-) no mnie swędzi pępuszek i wyczytałam,że to może być ciążą hehehe:cool:

zuzanko fajnie sobie wymyśliłam z tą natką ;-) więc wystarczy jak będziecie pisać do mnie tylko kasia :tak: krócej i łatwiej
a co do pępka to każda może mieć inne objawy więc &&&

Zuzanka, mnie swędzą dziś piersi po bokach i to podbrzusze cały czas mam takie obolałe jak na okres ale bardzo leciutko. Te bóle to od owulacji ale codziennie. Dziewczyny, mnie się wszystko udziela, Wasze objawy też, więc się tak nie chwalcie waszymi :-D. Ja też do tych najzdrowszych umysłowo nie należę:-D. W końcu mamy grupę SCHIZKÓŁKO !

...no właśnie ....:-)to co na kiedy umawiamy się z testowaniem :-D:rofl2:????mnie brzuch boli i nie wiem czy to od obiadu czy żołądek???śluzu brązowego brak......

dobry wieczór, pomyślałam sobie ze zuzanka nie moze się tak ciągle rozdwajać między forum a gg i chciałam do was dołączyć - oczywiście jeśli mnie przyjmiecie do swego zacnego grona

reklama
Do góry