reklama
Muma
Fanka BB :)
Mamuś skąd ja się wziąłem na tym świecie?
Z kotłowni synuś, z kotłowni![]()

Generalnie jednak tak to jest jak się ma już jedno dziecko, duże, świadome , bez drzemek w ciągu dnia ;-)
kok.o
no hej :-)
ja na sekundke wpadłam, bo oczywiscie jak juz przylazłam od lekarza to zaległości w robocie sie zrobiły (przez 3 h!!
) ...;-)
endo-fajna babeczka, a moje wyniki nie są wcale takie złe. Na razie nic nie trzeba z hormonami kombinować, ale w ciąży od razu monitorować zmiany.
No, szczęśliwam
zmykam, doczytam Was wieczorkiem
buziaki
ja na sekundke wpadłam, bo oczywiscie jak juz przylazłam od lekarza to zaległości w robocie sie zrobiły (przez 3 h!!

endo-fajna babeczka, a moje wyniki nie są wcale takie złe. Na razie nic nie trzeba z hormonami kombinować, ale w ciąży od razu monitorować zmiany.
No, szczęśliwam

zmykam, doczytam Was wieczorkiem

buziaki
bionda
kok.o, super że wyniki ok i doktorka też
. Najważniejsze, że się obeszło bez hormonów.
Mnie dziś mdli cały czas i kręci mi się pod kopułą, to napewno od kur..cy. Strzela mną od rana. Dalej mamy lokatora na gapę i najlepsze, że nie ma zamiaru zapłacić za bilet. Już mam dość życia z dwoma chłopami w domu. Nie polecam
.
Brzózka, co u Was? Jak się czujesz i jak się czuje Twoja teściowa? Daj nam jakiś znak kochana.

Mnie dziś mdli cały czas i kręci mi się pod kopułą, to napewno od kur..cy. Strzela mną od rana. Dalej mamy lokatora na gapę i najlepsze, że nie ma zamiaru zapłacić za bilet. Już mam dość życia z dwoma chłopami w domu. Nie polecam

Brzózka, co u Was? Jak się czujesz i jak się czuje Twoja teściowa? Daj nam jakiś znak kochana.
Ani@k
Bionda

:-) No nie, musisz siknąć bo ja tu widzę normalnie ze się coś rozwija
Katiuszka Muma ma rację - tyle już dni i nic???
Fasol jak ta lala!!!
Lumina :-) gdzie Ty mieszkasz ze tak zimno? U mnie już prawie wiosna...prawie bo jeszcze śnieg leży ale normalnie zadyszki dostaję bo jest coraz cieplej
Kok.o mówiłam że będzie ok!!!
Brzózka no odezwij żesz się!!!
Zuzanka a Ty testa zakupiłaś?
Ja nie wiem czy dziś wieczorkiem będę..coś mnie muli cały dzień i czuję w kościach ze spać pójde o 19.30 - po wieczorynce

Katiuszka Muma ma rację - tyle już dni i nic???

Lumina :-) gdzie Ty mieszkasz ze tak zimno? U mnie już prawie wiosna...prawie bo jeszcze śnieg leży ale normalnie zadyszki dostaję bo jest coraz cieplej

Kok.o mówiłam że będzie ok!!!
Brzózka no odezwij żesz się!!!
Zuzanka a Ty testa zakupiłaś?
Ja nie wiem czy dziś wieczorkiem będę..coś mnie muli cały dzień i czuję w kościach ze spać pójde o 19.30 - po wieczorynce

Ani@k - u nas od gór zaciąga mrozem jeszcze , a ja spragniona wiosny już jestem , czeka nas wymiana okien i ocieplanie tego bunkra w jakim mieszkamy , niestety chatę mamy nie ciepłą i dlatego jak zgaśnie w piecu to szybko temperatura spada wróciłam ze spacerku z psem , minus 10 stopni teraz jest kobiety jak oduczyć psa siedzenia na łóżku ? nie mam już siły do niego - zganiam go a on ciągle wyłazi , swoją leżankę ma w nosie
katiuszka79
witajcie Dziewczynki:-)
Ja dzisiaj jestem troszkę wcześniej, więc od razu do kompa i na forum, bo znając Was, gdybym weszła dopiero wieczorem, to by znowu było na godzinę czytania
no i odpisz potem człowieku
muma, dla mnie to Ty już jesteś zawodowy ginek
powiem Ci szczerze, że jak tylko zapisałam się do Was, to mnóstwo ciekwostek medyczno-sypialnianych dowiedziałam się właśnie od Ciebie
od innych dziewczyn również...ale większość jednak od Ciebie:-) a co do monitoringu...to strasznie mam chcicę na niego, ale pewnie nie w tym cyklu, tak jak pisałaś, najpierw muszę uregulować progesteron.
U mnie dalej cisza....
ale coś mi się wydaje, jakby mnie brzuch zaczął pobolewać. Może wreszcie szacowna zmora zjawi się łaskawie
Ale jak do soboty nic się nie wydarzy, typu @ lub jakies plamienia przedokresowe...no to chyba trzeba będzie zatestować
gdyby pokazały się II krechy...chyba bym padła trupem!!! po jednym razie???? i to przed dniami płodnymi...
na razie się nie nakręcam, wręcz przeciwnie czekam z utęsknieniem na zmorę. Chyba pierwszy raz w życiu....;-)
kasia.natka, oj...masz szczęście, że jesteś w stanie błogosławionym!!!! bo bym Cię trzepnęła!!!!! jak możesz mówić, że czujesz się niepotrzebna tutaj!!!! a niby kto nam ma fluidki posyłać??? opowiadać o kopniaczkach i innych wygibasach Malutkiej??? mambzika ma nas gdzieś,.....to chociaż Ty tu zostań!!! możesz śmiało pisać o porannym mdłościach, humorkach i fochach i o wszystkim co się wiąże z ciążą!!! No!!!! mam nadzieję, że dziewczyny podzielają moje zdanie
kok.o, no widzisz....nie taka tarczyca straszna, jak ją malują
super, że Cię doktorka pocieszyła i że wyniki dobre. A jak zajdziesz w ciąże, będziesz monitorować hormony i w razie potrzeby uzupełniac braki albo zbijać nadmiar i będzie dobrze!!!!
lumina, co tam ogrzewanie, piec zgasł, trzeba go zapalić i po kłopocie. Po co się od razu zamartwiać
a niskie libido to większość z nas ma, a ja to już zimokrwista jestem wyjątkowo i co mam poradzić
gdyby nie wiadomy cel, to wolałabym się walnąc i pójść spać
bionda, a skąd Ci się ten Argentyńczyk znalazł w domu? ma jakiś plan na powrót??? czy tak sobie siedzi bez konkretnych planów??? Ale jak za darmo, to co się będzie śpieszył
weź go wyślij np. na zakupy tygodniowe, niech sam za nie zapłaci, to nawet się nie obejrzysz, a już będzie na lotnisku
A ja mieszkam w 3 strefie, nie wiem czy się orientujesz w topografii Londynu, jak nie, to Ci tak wyjaśnie, że centrum jest pierwszą strefą, a kolejne idą naokoło pierwszej, aż do szóstej. Nie znam tej kafejki, o której pisałaś, po pierwsze tutaj knajpek, kafejek itp są miliony..chyba??? a po drugie, to ja się mało udzielam towarzysko...czasem tylko kawka w Starbucksie. Gdybyś była w Londynie dawaj znać wcześniej, to się umówimy na kawkę
Ja dzisiaj jestem troszkę wcześniej, więc od razu do kompa i na forum, bo znając Was, gdybym weszła dopiero wieczorem, to by znowu było na godzinę czytania

muma, dla mnie to Ty już jesteś zawodowy ginek

U mnie dalej cisza....

kasia.natka, oj...masz szczęście, że jesteś w stanie błogosławionym!!!! bo bym Cię trzepnęła!!!!! jak możesz mówić, że czujesz się niepotrzebna tutaj!!!! a niby kto nam ma fluidki posyłać??? opowiadać o kopniaczkach i innych wygibasach Malutkiej??? mambzika ma nas gdzieś,.....to chociaż Ty tu zostań!!! możesz śmiało pisać o porannym mdłościach, humorkach i fochach i o wszystkim co się wiąże z ciążą!!! No!!!! mam nadzieję, że dziewczyny podzielają moje zdanie

kok.o, no widzisz....nie taka tarczyca straszna, jak ją malują

lumina, co tam ogrzewanie, piec zgasł, trzeba go zapalić i po kłopocie. Po co się od razu zamartwiać

bionda, a skąd Ci się ten Argentyńczyk znalazł w domu? ma jakiś plan na powrót??? czy tak sobie siedzi bez konkretnych planów??? Ale jak za darmo, to co się będzie śpieszył

A ja mieszkam w 3 strefie, nie wiem czy się orientujesz w topografii Londynu, jak nie, to Ci tak wyjaśnie, że centrum jest pierwszą strefą, a kolejne idą naokoło pierwszej, aż do szóstej. Nie znam tej kafejki, o której pisałaś, po pierwsze tutaj knajpek, kafejek itp są miliony..chyba??? a po drugie, to ja się mało udzielam towarzysko...czasem tylko kawka w Starbucksie. Gdybyś była w Londynie dawaj znać wcześniej, to się umówimy na kawkę

Ostatnia edycja:
kasia.natka
...dziękuję...i ja tulę i całuję...Kasia.natka przytulam Cię tak mocno że aż już nie mam siłDziękuję ze jesteś :****
ostatnią wagę mam zanotowaną z 6 tc i było 52 ale potem dzięki mojej kochanej tarczycy zjechałam do około 46 dlatego teraz tak mnie cieszy to 53Kasiu.natko, 53 kg w ciąży? Ile ty kochana ważyłaś przed? I proszę więcej nie czuć się nie na miejscu, jesteś nam tu bardzo potrzebna. Jak już wszystkie zafasolujemy i porodzimy to otworzymy osobny wątek MAMY FASOLEK po 30-tce.
a w okolicach początku wakacji to przytyłam od około 55 ale nie podobało mi się bo głównie w brzuch mi wszystko poszło
trochę fluidków dla was żeby nie było że was zaniedbuję
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
reklama
katiuszka79
ani@k, zaakceptowałam Twoje zaproszenie na Nk. Dzięki!!! ale za cholerę nie moge wejść na Twoje zdjęcia, zaraz mnie wywala z netu. Masz jakąś blokadę czy co???
oczywiście żartuję, od kilku dni nawala nam internet, niby jest, a za chwilę coś się dzieje i nie da rady otworzyć innej stronki. Jak tylko mi sie uda wejść, to sobie pooglądam Twoją galerię.
No i muszę sobie spisac Wasze dane z naszej tajnej grupy i pozapraszać Was na facebooku, w końcu go założyłam
ale do tego musi mi internet lepiej hulać
A ja dziś kuśtykam na lewą nogę:-( przez swoją głupotę!!! a jak!!!! nie zgadniecie co ja mądrego sobie zrobiłam
w niedzielę zrobiłam sobie takie małe domowe spa dla stópek;-) wymoczyłam sobie w wodzie z olejkami, z paznokietkami zrobiłam porządek no i jak zabrałam się za pięty...no to mam teraz efekt!!! zdarłam sobie zrogowaciały naskórek prawie że do krwi!!! w sumie, to nie widać nic żeby były jakieś rany czy skaleczenia, nawet zadrapania małego nie ma, ale skóra czerwona, prawie, że bordowa
No i kuśtykam, bo boli przy chodzeniu. Kupiłam sobie takie żelowe wkładki, przykleiłam plastrami do pięty i czekam aż się polepszy. No ja to mam pomysły!!! ale za to pięty mam jak niemowlak

No i muszę sobie spisac Wasze dane z naszej tajnej grupy i pozapraszać Was na facebooku, w końcu go założyłam

A ja dziś kuśtykam na lewą nogę:-( przez swoją głupotę!!! a jak!!!! nie zgadniecie co ja mądrego sobie zrobiłam