reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
noo dobra, niech będzie:tak: muszę jutro tylko sikacza zakupić...chyba, że dziś w nocy mnie nawiedzi;-)o której będziesz testować?

to jak zuzanka jutro w domu....muma też, to zaraz bionda się zerwie i znowu będzie co czytać:-):tak:ale dobrze, dobrze...coś się dzieje przynajmniej:-)
I ja uciekam już, jakieś spanko mnie bierze...a brzuch coraz bardziej boli:baffled: do jutra Kobietki!!! śpijcie dobrze:-)

czesc wieczornie :-)

bionda katiuszka ma racje chyba z tym argentynczykiem, facet nie chce sam siedziec w domu.... nieciekawie mu sie porobiło w życiu... Dobra duszyczka z Ciebie :happy:

Muma u mnie temp. tez ciagle nisko, Ty chociaz wiesz ze owu była, a ja ciągle ciemna jak ta tabaka w rogu..:sorry2: Zatestujemy tego samego dnia :-D

wiecie co? dziś mój M. zastrajkował! ;-) :szok: Powiedzial, ze wymęczyłam go ostatnio i dziś poszedł spać o 21. :szok: A jak dzisiaj owu będzie to co???:szok: ;-) ;-)
No i siedze tak sama, zasuszona i wygłodniała przed kompem... heh! ;-):-D

Ostatnia edycja:
Laski, jestem po kolacji i znowu to samo :-D. Rozgadane jedna przez drugą. Tak się zastanawiam co bedzie jak do Polski pojadę i cały dzień nie będzie mnie przed kompem, w życiu Was nie nadrobię :no:.
Lokator pojechał ale już się odgrażał, że jutro wróci. Dziewczynki, to nie jest do końca tak jak myślicie, facet jest trochę leserowaty i nawet tależa nie potrafi zpod pysi odstawić. Jutro nas nawiedzi z dzieckiem i tez pewnie zostanie tydzień. Co innego jak ktoś jest gościem a co innego jak potrzebuje służących. Niestety jak ktoś ma dobre serce to musi mieć twardą du.. a mnie już ta du.. zaczyna bardzo boleć. Co nie zabije to wzmocni. Po całym dniu stresu też potrzebuję się wyautować a nie ciągle mieć kogoś na głowie.
Zuzanka, ja już testów nie robię, koniec kropka. No chyba żeby koło środy jak nie przyjdzie zmora :-D. A ty kochana Katiuszki nie podpuszczaj !!!
Bzzzz, nie wiedziałaś, że zuzanka na Euro 2012 się szykuje? Nic dziewczyna nie pomyśli, że w ciąży trzeba tylko leżeć i pachnieć :tak:.
Katiuszka, ja niezaobrączkowana bo my dopiero co się rozwiedliśmy z naszą byłą żoną. Ale nie myślcie źle kochane, nie ja rozbiłam ich małżeństwo. Ja jutro nie muszę się zrywać bo pracuję w domu, czasem tylko muszę robić wypady do firmy. Mam Was cały czas na oku, chyba że śpię. Rozumiem Cię z tym oprowadzaniem turystów :tak:. Ja jak słyszę że znów ktoś chce Watykan oglądać to dostaję dreszczy.
Kok.o, bierz się za eMa nawet jak śpi, jutro nic nie będzie wiedział a Ty będziesz szczęśliwa, że owu nie przepadła :-). A jak Ci się nudzi to maźnij coś , ja siedzę i pracuję na kompie.
Dziewczyny ja też z tych kapciowo-kocowych jestem.
Już się zaczynam martwić o Brzózkę, wie kto co???

kurcze, tez powinnam popracowac, na jutro kilka rzeczy zrobic... ale strasznie mi sie nie chce:-(

Zaglądnęłam przed chwilą do sypialni... M.chrapie az miło (zwykle sen ma lekki i budzi sie jak przychodze), wiec naprawde jest wypompowany ;-) Dzisiaj był na nartach z kumplami i w drodze powrotnej na jakichs termach czy cuś.. wiec sie chlopaki zmęczyli ;-):-D
no trudno... moze armia z wczoraj przetrwa do owu :-D

U nas ma spaść dziś w nocy 3m. śniegu :szok:. Nie wiem czy to mozliwe, chyba sie pomylili. Tylko nie wiem dlaczego w telewizji i wszędzie wszystkim mówią, że mają jutro do pracy nie przychodzić . 3 metry śniegu :szok::szok::szok::szok::szok:????

no co Ty??? moze gdzies wysoko w górach byłoby to możliwe, ale i tak musiałoby nieźle napierdzielać sniegiem,zeby 3 m sie uzbierało.. :no:

moze 30 cm?
ile u Was teraz jest tego śniegu???
nie wiem ile w Polsce musiałoby napadac,zeby do pracy nie wypuszczali z domów ;-)

100_2248.jpg
Narazie tyle, ale jakąś tragedię zapowiadają bo to ma być w naszym jejonie Marche nad morzem a nie w górach. Dzwoniła właśnie koleżanka, że jutro szef odwołał pracę. Tu wogóle dużo ludzi pozamarzało nawet w domach a najwięcej jest -5 stopni :szok:. Ja się tylko boję, że się z z tąd nie wydostanę a 21 mam targi w W-wie.

reklama
o! to macie więcej niż u mnie! :-) ja mam jakieś liche 2-3 cm za oknem...
moze na lotniskach poradzą sobie ze sniegiem, a do 21 jeszcze duzo czasu.. spoko, jeszcze zdązy stopniec ;-):tak:

dobra, ide zobaczyc co w TV dają i zaraz do M. sie przytule.. moze sie skusi na mnie :-D
do jutra
pa! :happy2:

Do góry