Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
W zeszłym roku w listopadzie jak tak zawaliło całą Polskę to spadło właśnie 30 cm jednego dnia. To wtedy z centrum do domu jechaliśmy 3,5 godz .

jestem dziś pierwsza ;-)
a co do teściowej to tylko wspierać ją możecie i być blisko...oby było jeszcze dobrze &&& (a i weź sobie garść fluidków bo wczoraj wysłałam)
Nagroda czeka 
będzie jak w garncu

Ani@k mnie też wczoraj kusiło,żeby zerknąć koło 23 ale przeszłam obok pokoju i powiedziałam "nie"stanowcze jakbym od jakiegoś nałogu się odganiała 
Bionda a co ze mną??? w Wawie będziesz i nie znajdziesz chwili ???jestem bardzo nie pocieszona tak blisko do mnie....a co do gościa to jeśli jest u Ciebie tyle czasu to musi się przystosować do reguł jakie macie w domu..czyli powiedz mu ,że sprząta po sobie bo Ty "służąca" na czole nie masz wypisane i już...jesteś bliźniak więc pokaż mu ...ja zwracam uwagę jak ktoś przebywa w moim domu więcej niż 3 dni...no i śniegu Ci nie zazdroszczę bo musiałabym ciągle przed wstawieniem do garażu auta czyścić go ze śniegu brrrrrrr
kasia.natka odopczywaj i korzystaj z uroków noszenia brzunia ślicznego przed sobą ciesz się wolnym czasem...bo później kochana rękawki będziesz zakasać przy malutkiej ...a ja w końcu nie wiem czy pytałam się o imiona jakie masz dla niuni?;-)

W każdym razie powiem Wam, że już jestem taka senna i normalnie nie mam siły hihihi . DObra, żartuję narazie ale za jakiś tydzień się pewnie zacznie u mnie jak zwykle...
Teraz wizualizuję połączenie komórek
Musi być tak jak chcemy, innej opcji nie przewidziano, naprawdę - w wolnej chwili wyobrażam sobie jak one się łączą - no przynajmniej dwa razy dziennie