reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
a ja idę poleżeć ,obejrzeć swój serial "PRZYJACIELE" a później uciekam do przyjaciółki obok mieszka to mam nie daleko,przez ulice przejść....porządki w szafie będzie robić :-)ciekawa jestem...ona ma mega szafę i mnóstwo ciuchów w których nie chodzi....:szok::no:...miłego wieczoru

Lumina teraz mrozy, śniegi ale za to latem masz pięknie :tak:a z ogrzewaniem to masakra zimą...u mnie z reguły nie ma ciężkiej zimy ale jak raz na jakiś czas przymrozi to aż nochala ię nie chce z pod czapki wystawiać;-)
Kasia.natka znam dwie Dominiki i muszę przyznać że bystre dosyć są:happy2:zagłębiam się w lekturę forum, dziękuję :*
Muma no takich wyobrażeń jeszcze nie miałam ale dzięki Tobie coś czuję ze moja wyobraźnia będzie intensywniej pracować:happy2:
Bionda ja jakoś się już do Agentynczyka przyzwyczaiłam, rozumiem co masz na myśli trzymając w domu "nie proszonego" gościa, który na dokładkę jest leserem. No i trzeba przyznać ze miał ostatnio chłopak dużo przeżyć...Mówisz że ma napadać śniegu? Argentynczyk będzie miał co odśniezać:-D
Katiuszka najważniejsze ze SPA udane:-D, Twój M może się teraz wyspać bo na palcach chodzisz:-D...mi kiedyś zrobił się na małym palcu odcisk...tak go chciałam zniszczyć ze też w dwa razy większym ucie musiałam chodzić...ale skubany do tej pory nie wrócił więc jak Ci pięty się odbudują będziesz miała na jakiś czas spokój:tak:
Zuzanka znowu to słyszę: "brzuch na @ boli, wiem ze przydzie...ble ble ble" nie bądź kochana tak pewna tej @...ja swego czasu też byłam przekonana ze przyjdzie:-p
Za dużo ćwiczysz...teraz musisz być bardziej ostrożna! Napij się ciepłej herbatki - przejdzie:tak:jutro jak już dasz wiadomość podeślę Ci UFO:tak:

Kasia napisała że "@" w Ani@k nie można zmienić...załóżmy więc że to jest "kółeczko", albo "fasolka w kółeczku" - będzie się lepiej kojarzyć ;-)

Uff, rodzinka nakarmiona, posprzątane, pozmywane, można popracować spokojnie ;-)
Już niecierpliwie czekam jutra, co nam ta sobota przyniesie ...&&&&&&&&&&&&&&&&:tak:

Ani@k -
święta prawda, teraz trzeba odpoczywać, choć te parę dni zuzanko, a moje vacuum to odkurzacz był :-D

hehe moje kochane dziękuję*** ....ale mam dzisiaj naprawdę kiepski dzień....a wrrrrrrr:wściekła/y:może mi przejdzie ,oby bo mój M nie zniesie mnie takiej długo:dry:ale nawet spodnie mi przeszkadzają na tyłku !!! :angry::szok:

Mój też nie przepada za tymi dniami, ale cóż, takie są uroki życia z prawdziwą kobietą :zawstydzona/y::-D
W końcu naszym życiem rządzą hormony, czyż nie ? ;-)
Jakby faceci chcieli nie mieć tego na co dzień to musieliby być z facetami :baffled:

Ja to często forum podglądam z telefonu, wieczorem przed snem i rano w weekend :-) Pewnie koło 8mej sprawdzę :-) Jak będą fasole to włączę kompa i będę gratulować , no mam nadzieję !!:tak::tak:

reklama
Jeszcze o 5.30 otwieram jedno oko, mierzę tempkę (tak jak w tygodniu ), no ale chyba nie będziecie o tej porze testować yyyy ??? :-) Bionda - idzie na casting do serialu to pewnie się jutro nie dowiemy.:-)
Dzisiaj widziałam 1 odcinek, laska miała 35 lat, dwójkę dzieci, brała pigułki i nagle urodziła synka :-) Był troszkę mały ale wyrósł później ładnie:-) A może wszystkie jestesmy już w ciążach z zaskoczenia ??? :szok::-D:szok::-D
Ostatnio na USG widzialam coś pulsującego na monitorze, pytam CO TO ???????? (myslalam, że synek...) a ona mówi: naczynie krwionośne, łeeeeeeeeeee:happy2:

Do góry