reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

no muma to podziwiam :tak:ale dzisiaj się nie da już nic zrobić ,ja mam bardzo bolesne te bóle brzucha i tylko pomaga coś mocno przeciwbólowego :-:)no:no więc skupiamy się na Twoich komóreczkach w tym miesiącu jak się łączą dzielą i rodzi piękna fasolka ....:tak::-) wizualizację zrobię z Tobą i dla Ciebie :tak:&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Witam z rana Dziewczynki,
Ja dopiero na kawce :-p, sypie śnieg jak diabli, ale na te 3m. coś mi nie wygląda.
Brzózka, kochana dobrze, że dałaś znak. @ trzeba przeżyć ze wszystkimi jej bólami. Ja ostatni raz miałam bolesne miesiączki w liceum. Ogólnie to jak mam @ to nawet nie czuję, tylko wydaje mi się, ze strasznie dużo krwi tracę bo jestem blada i nawet usta mam jaśniejsze. Bardzo Wam współczuję tej choroby w rodzinie. Dla mnie to był wielki dramat jak moja mama chorowała. Często myślałam, że lepiej bym to znosiła gdybym to ja była chora. Musicie być silni i dawać Jej wiarę że z tego wyjdzie. Nie wiem czy słyszałaśo tym że lekarze leczą raka witaminą B17 z bardzo dobrymi skutkami. Może zasięgnijcie gdzieś porady, ja w tym czasie zapodawałam mamie różne zioła z Mongolii i inne naturalne specyfiki. Może to szaleństwo ale dla mnie najważniejsze było aby z tego wyszła.
U mnie bez zmian, czekam na zmore i nawet już nie schizuję :biggrin2:.
Kasia.natka, a jakie ziółka piłaś? Ja mam mieszankę nr1 Ojca Klimuszki, zaczynam od nowego cyklu. Kupiłam ogólnie na niepłodność bo konkretnych problemów nie mam.
Ani@k, ja do zawodów jutro nie staję :-p. Czekam na zmore a jak nie przyjdzie to koło środy testuję. A dlaczego chcesz wiedzieć płeć dziecka konkretnie w 38 tygodniu? A dlaczego masz @ (zmore) w nicku?
Zuzanka, mnie sprzątanie dziś czeka. Wczoraj znów robiłam pizze, takie mi pyszne wychodzą, że :szok:. Z Mumą kawka i to zaległa bo my z tego samego miasta jesteśmy (no prawie) i ostatnio nam się nie udało. Może w tym miesiącu nawet razem na monitoring polatamy. Ja zresztą teraz mam doktorową do której chodziła Muma. W warszawie się postaram, tylko cały czas będę z moim przełozonym i jak znam świat, potem kolacje z klientami. Może być ciężko.
Bionda ostatecznie zdecydowała się na rolę w serialu: Ciąża z zaskoczenia ?
p.gif

Muma, jesteś niemożliwa :-D! Czytasz w myślach czy co? Mówisz, że już schizujesz ? Myślę że to zdrowy objaw!!! Trzymam kciukasy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zuzanka, a jak Twoje samopoczucie przed sądnym dniem?

AAAAAAA właśnie Ani@k -Ty lepiej zmień sobie tego nicka , po co kusić los ??:szok::-D
Bionda, zuzanka - dziękuję Wam Dziewczynki za miłe słowa, ale najpierw Wasza kolej i radzę jednak testy robić bo z tego co wiem nagroda jest tylko jedna !!! :tak:
Narazie uciekam, mam vacuum (ale cleaner) teraz , hahaha:-D

Bionda źle się wyraziłam...nie chcę znać płci dziecka, chcę aby było dla mnie niespodzianką co urodzę :zawstydzona/y::sorry2:coś ostatnio u mnie nie tak z wysłowianiem się:baffled:
A "@" mam w nicku bo jak się rejestrowałam na BB to tak miałam jej cholernie dość...zobacze czy da się zmienić...narzaie zmyjkam...ale jeszcze dziś wrócę...

Ostatnia edycja:
kasia.natka odopczywaj i korzystaj z uroków noszenia brzunia ślicznego przed sobą ciesz się wolnym czasem...bo później kochana rękawki będziesz zakasać przy malutkiej ...a ja w końcu nie wiem czy pytałam się o imiona jakie masz dla niuni?;-)

dziękuję kochana :-) co do imion to na pewno na drugie Basia bo tak mają obie babcie więc będą szczęśliwe a na pierwsze na dzień dzisiejszy jest Dominisia a czy tak zostanie to się okażę ;-)

no muma to podziwiam :tak:ale dzisiaj się nie da już nic zrobić ,ja mam bardzo bolesne te bóle brzucha i tylko pomaga coś mocno przeciwbólowego :-:)no:

z przeciwbólowymi to tak nie szalej bo w I trymetrze to lepiej nic nie brać tylko jakoś przetrzymać :-p

Kasia.natka, a jakie ziółka piłaś? Ja mam mieszankę nr1 Ojca Klimuszki, zaczynam od nowego cyklu. Kupiłam ogólnie na niepłodność bo konkretnych problemów nie mam.

ja piłam nr 3 Ojca Sroki na owu chociaż wiem że na PCO jest osobna mieszanka ale poczytałam że ta ma ogromną skuteczność i dużo dziewczyn z tym świństwem piło właśnie tą i działała

Ani@k w tym linku co wrzuciłam wcześniej warto poczytać ilu dziewczynom i z jakimi problemami się udało
jeśli chodzi o to że Niunia mnie słyszy to nawet próbuję czasem cos do niej mówić ale na razie jeszcze mi tak dziwnie :baffled:
co do zmiany nicku to raczej niemożliwe, musiałabyś nowe konto założyć :tak:

a ja bym chyba nie wytrzymała tak długo w niepewności, nie znając płci choć niespodzianka na pewno fajna

a i kciuki za testujące &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

kasia.natka .......hehe oby ,oby:-)
lopop bo u mnie jak zaczyna boleć brzuch to już wiem co jest grane...niestety ...w pierwszej ciąży nie miałam,żadnych bólów brzucha...później w 6 tygodniu bo zaczął puchnąć i jajowód się rozszerzał ....nie jestem jakoś przekonana do testu jutro rano...wstanę i będzie @
bionda szkoda :no::zawstydzona/y:jestem nie pocieszona ,może to jakoś przeżyje :wściekła/y::-p...
Muma a co to za vacum?
a ja się przyzwyczaiłam się do tej @ u Ani@k:-)

coś dzisiaj się nie czuje zbyt dobrze,brzuch mnie boli i senna jestem strasznie:-(

Ja też nie czuję się zbytnio :no:. Pewnie to przez tą @ i pogodę, Wszystko naraz. Cały czas mi niedobrze, w głowie szumi a syski to sobie zaraz poodcinam. Cały czas latam do kibelka i sprawdzam czy nie przyszła zmora jedna.

A u nas dziś już tak...

100_2272.jpg

Świata nie widzać :confused:

reklama
Do góry