Witam z rana Dziewczynki,
Ja dopiero na kawce

, sypie śnieg jak diabli, ale na te 3m. coś mi nie wygląda.
Brzózka, kochana dobrze, że dałaś znak. @ trzeba przeżyć ze wszystkimi jej bólami. Ja ostatni raz miałam bolesne miesiączki w liceum. Ogólnie to jak mam @ to nawet nie czuję, tylko wydaje mi się, ze strasznie dużo krwi tracę bo jestem blada i nawet usta mam jaśniejsze. Bardzo Wam współczuję tej choroby w rodzinie. Dla mnie to był wielki dramat jak moja mama chorowała. Często myślałam, że lepiej bym to znosiła gdybym to ja była chora. Musicie być silni i dawać Jej wiarę że z tego wyjdzie. Nie wiem czy słyszałaśo tym że lekarze leczą raka witaminą B17 z bardzo dobrymi skutkami. Może zasięgnijcie gdzieś porady, ja w tym czasie zapodawałam mamie różne zioła z Mongolii i inne naturalne specyfiki. Może to szaleństwo ale dla mnie najważniejsze było aby z tego wyszła.
U mnie bez zmian, czekam na zmore i nawet już nie schizuję

.
Kasia.natka, a jakie ziółka piłaś? Ja mam mieszankę nr1 Ojca Klimuszki, zaczynam od nowego cyklu. Kupiłam ogólnie na niepłodność bo konkretnych problemów nie mam.
Ani@k, ja do zawodów jutro nie staję

. Czekam na zmore a jak nie przyjdzie to koło środy testuję. A dlaczego chcesz wiedzieć płeć dziecka konkretnie w 38 tygodniu? A dlaczego masz @ (zmore) w nicku?
Zuzanka, mnie sprzątanie dziś czeka. Wczoraj znów robiłam pizze, takie mi pyszne wychodzą, że

. Z Mumą kawka i to zaległa bo my z tego samego miasta jesteśmy (no prawie) i ostatnio nam się nie udało. Może w tym miesiącu nawet razem na monitoring polatamy. Ja zresztą teraz mam doktorową do której chodziła Muma. W warszawie się postaram, tylko cały czas będę z moim przełozonym i jak znam świat, potem kolacje z klientami. Może być ciężko.
Bionda ostatecznie zdecydowała się na rolę w serialu: Ciąża z zaskoczenia ?
Muma, jesteś niemożliwa

! Czytasz w myślach czy co? Mówisz, że już schizujesz ? Myślę że to zdrowy objaw!!! Trzymam kciukasy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zuzanka, a jak Twoje samopoczucie przed sądnym dniem?