reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

U mojego lekarza jest dość duży ekran...dzidziusia mojego widziałam, jak machał rączką i otwierał usta...ale poza tym nic nie widzę. Podziwiam lekarzy za ich wiedzę, kiedy my widzimy "coś" to albo się okazuje ze to gałka od usg albo..naczynie krwionosne;-)

reklama
hehe ....ja to długo śpię więc przed 10 nie macie co wstawać :-) Muma ... wiem co czujesz w takich momentach:wściekła/y:
Ani@k
nie stresuj się i śpij jutro spokojnie :-)

No taaaaaa niby mądra jestem, dojrzała a coś się tam "trzepie" i myślę - kurczę a może ja też mogę mieć trzy okresy pod rząd i być w ciąży !!! :sorry2: Niestety , myślę, że to się nie zdarza w normalnym życiu, tylko w TLC :happy2: Albo może w Erze, ale Ery już nie ma ;-)
Ja mam jedno zdjęcie z USG mojej córci i to jest słoik z jednym ogórkiem :happy2: Bardzo piękny słoik :happy2:
Jak byłam na kolejnym usg i było widać, że to mały człowiek to się drukarka popsuła (2000 r.) :baffled:
Pamiętam, że jak wtedy wyszłam z tego gabinetu to prawie prosto pod samochód wlazłam z przejęcia....

Życzę Wam takich przeżyć już wkrótce kochane Dziewczynki !!! :-):-):-)

Nie no o 10-tej? Ja nie będę mogła spokojnie śniadania zjeść!!!:angry:
Zuzanka sikaj wcześniej!!!

dziewczynki ja sikam co h od godziny ,o której się położę ...zawsze tak mam i to mnie denerwuje bo dobrze nie zasnę a już musze biec do łazienki ,jak wstanę o 5 to zrobię test i napiszę Wam ale nie obiecuje;-)
a mi jak pokazała ,że w lewym jajowodzie mam fasolkę to nic nie widziałam oprócz ciemnej plamy jakiejś :-(też nie wiem co oni tam widzą ???

To ja się może przy pomiarze tempki załapię ;-) A nie pij za dużo dzisiaj oki ? :tak:
Ale bym się napiła czegoś mocniejszego hmmmmm, chyba muszę jakąś lampkę lub dwie zaliczyć wieczorkiem :tak:

no ja chyba też coś dzisiaj zaliczę bo mam chcicę na alkohol :-):-D rozpędziłyście się o tej godzinie w sobotę to człowiek się przewraca dopiero na drugi bok ...a ja mam najlepszy sen wtedy :tak: i będę jutro dreptać w piżamie całyyyy dzieeeń !

reklama
Oj ja też mam apetyt na winko:tak:
W tym cyklu tylko dwa razy zmierzyłam temp.:zawstydzona/y:może warto jutro z rana? Mierzyłam o 5.15 :baffled:mam nadzieję że nie zjem termometru...:eek:

Do góry