reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Ja Wam powiem tak - mierzę 9ty miesiąc i choć wk.. się strasznie jak spada przed @ to jednak wiem, kiedy co i jak - powoli to wszystko się ładnie składa w całość (plus testy owu + monitoring czasem + glut;-)).
Lubię wiedziec co jest grane a mierzenie mi na to pozwala :-)
Mierzę codziennie o 5.30 :-)

Jutro sobie odpuszczę:szok: maupa zawitała...śpię do 6...chyba ze wino uderzy do głowy i dopiero o 7 najpierw komórę w łapę i później na kompa:tak:

śpijcie kochane smacznie u mnie wieści nie będzie dobrych ,mam nadzieję ,że Katiuszka fasolinkę nosi :-)&&&&&&&&&&&& i bionda &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&,
ściskam Was cieplutko...uciekam ,chyba ,że wrócę wcześnie to zerknę do Was:-)Miłej nocki

zuzanka - baw się dobrze i tak trzymam kciuki :-)
Ani@k -Ale, że @@ ?? Ale to już ostatnia , na którą czekałaś , tak ?? Jeśli tak to mierz po niej temperaturę a ja Ci dalej wszystko powiem :tak:

ja też mierzyłam tempkę i tak jak pisze Muma dużo mi to pomagało bo wiedziałam czego mogę się spodziewać itp.
a w szczęśliwym cyklu to do skoku codziennie piłam lampkę wina wytrawnego lub pół i wcinałam orzechy włoskie lub migdały - to było tak na wszelki wypadek na endometrium

kasia.natka - najgorsze jest to , że mnie się właśnie po skoku chce ;-) A endometrium mam jak malowane - 16 mm ;-)
Wiem, że głupio tak gadać do tego brzucha, tak jak pisałaś - kontakt z dzieckiem zdaje się być taki nierealny, prawda ?:happy2: Dlatego pisałam Ci kiedyś o tej pozytywce :tak:

po skoku też piłam póki żyłam w nieświadomości ale przed to tak systematycznie codziennie ;-) a endometrium nawet nie wiedziałam jakie mam bo nigdy się nie pytałam a gin sam nie mówił :baffled: więc na wszelki wypadek....
no jakoś tak dziwnie na razie z tym mówieniem do "brzuch" ale potrenuję :-D najlepsze że ja dopiero teraz zauważyłam że to mój suwak znów się zmienił i na nim jest to info...:zawstydzona/y: a pozytywki juz oglądam ale nie wiem co wybrać bo na razie chciałabym chyba taką zwykłą w kształcie kolorowego grzybka którą się ciągnie za sznureczek - moja siostra jak była mała to taką miała

Wizytę mam zaplanowaną na 26 marca..
Myślałam, że będzie to cykl 33 dniowy:-(...
Dziś u mnie 25 dc, kolejna @ najprawdopodobniej za ok. 26-30 dni a później już co 30 - 33 dni...czyli do wizyty jeszcze 1 @...

Zbieram materiały na temat macicy dwurożnej, wątek na bb praktycznie nie aktywny:-(chcę wyczerpać temat na wizycie i wypytać o wszystko co się da...jeżeli macie wśród swoich znajomych kogoś kto ma taką wadę i może udzielić kilka wskazówek - będę wdzięczna. Chcę też poczytać jakieś mądre książki medyczne...:baffled:
Narazie jestem cholernie bezradna i liczę na CUD:tak:

reklama
Do góry