Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zostawić baby w domu to nagadać się nie mogą
robiłam test...w sumie nie wiem po co...no ale same pisałyście..cuda...itp. No ale jedna krecha. No i co ja mam teraz robić??? pierwszy raz w życiu tak mi się popieprzyło!!!!
Przypomniałam sobie, że mam castangusa...zastanowię się czy oby go sobie nie zaaplikować, w końcu on jest na nieregularne miesiączki...chciałam go zażywac jak wszystko było ok, to teraz mam
Jak tylko będę w końcu u gina, to popytam się go co to się porobiło??? myślicie,że to przez ten progesteron niski??? 
Pocieszę Cię, tutaj dziś pięknie zasypane wszystko, tylko, że temperatura na plusie i staopniało dużo, ale rano nieciekawie było z transportem.

O! właśnie to musi grać!!! nie wiedziałam nawet że ta melodia ma "nazwę"My też miałyśmy zwykłą kaczuszkę ze sznureczkiem i grała Kołysankę Brahmsa :-)
Kolysanka Brahms - YouTube
no właśnie a ja nic nie zauważyłamKasia.natka a mi się od razu z rana rzucił w oczy![]()
co się ze mną dzieje? ślepa, rozkojarzona, niezdarna, ze sklerozą...
już siły nie mam!!!! od 5 tygodni nie mogę się wyleczyć, zaczęło się od przeziębienia, potem angina, po anginie do tego czasu kaszel jak u gruźlika, no a dziś znowu kinol zatkany, oddychac nie mogę, kicham i smarkam na przemian:-( Kiedy się to skończy???!!!!! mój M. tez rozłożony chorobą, a chyba nie ma nic gorszego niż chory facet w domu
Mucosolvan!!!! jakby się kto pytał...kaszel mam? mam!!! to syropek w sam raz pasuje...no a że skutek uboczy...piękny Glutek, to jeszcze lepiej!!!
Dam znać jakie efekty

Co u CIebie ??