reklama
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
nooo dziewczynki ,
na test bym nie składała winy bo ewidentnie idzie @ mój organizm już wie ,że to "zmora"
ale przeżyje jak każdy inny miesiąc więc nie ma co się przejmować 
na test bym nie składała winy bo ewidentnie idzie @ mój organizm już wie ,że to "zmora"

zuzanka81
...szczęśliwa mama.
aaa i zapomniałam Wam napisać,że właśnie się wczoraj dowiedziałam,że mojego M brata ciotecznego żona ,(którzy mieszkają na tym samym podwórku) jest w ciąży podobno bo sami nic nie powiedzieli jeszcze ale cała wieś już huczy 
my najbliżej siebie a dowiadujemy się od obcych aa i widujemy się z daleka ....dobre co:-)
.....to mnie wczoraj dobiło,ona zawsze wyrzekała się dzieci ,że jak najpóźniej a ma 28 chyba i mówiła,że może pomyśli po 30 o tym jak dorośnie .....a tutaj proszę jakie nowinki....i w takich sytuacjach właśnie jestem zła ,że dlaczego nie ja???????i mam wrażenie ,czasami ,że Bóg się po prostu pomylił.........

Ostatnia edycja:
zuzanko ja też dowiaduję się że wszyscy w około są w ciąży tylko nie ja (aaa i zapomniałam Wam napisać,że właśnie się wczoraj dowiedziałam,że mojego M brata ciotecznego żona ,(którzy mieszkają na tym samym podwórku) jest w ciąży podobno bo sami nic nie powiedzieli jeszcze ale cała wieś już huczymy najbliżej siebie a dowiadujemy się od obcych aa i widujemy się z daleka ....dobre co:-)
.....to mnie wczoraj dobiło,ona zawsze wyrzekała się dzieci ,że jak najpóźniej a ma 28 chyba i mówiła,że może pomyśli po 30 o tym jak dorośnie .....a tutaj proszę jakie nowinki....i w takich sytuacjach właśnie jestem zła ,że dlaczego nie ja???????i mam wrażenie ,czasami ,że Bóg się po prostu pomylił.........
nie wiem jak to wypada że ja się nie łapię w tym obwodzie:-(
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
...to takie niesprawiedliwe ,w poniedziałek oglądaj Uwaga na tvn będzie o matce ,która podrzuciła ludziom dziecko 3 dniowe pod drzwi,pod moje też mógłby podrzucić nawet trojaczki bym wzięła,może powinnam ogłoszenie napisać albo bilbord na bramie powiesić ,że przyjmę z otwartymi rękoma noworodka
:-( 
...i piszę właśnie życiorys do ośrodka adopcyjnego...stoję w miejscu

...i piszę właśnie życiorys do ośrodka adopcyjnego...stoję w miejscu

Ani@k
Fanka BB :)
Jak opiszesz im swoje doświadczenia z wychowywaniem dzieci...nie powinni się zastanawiać. W ogóle to dlaczego tyle papierów trzeba naprodukować aby wziąć na wychowanie dziecko
Myślę że Bóg doskolane wie co robi...tylko my nie umiemy się z tym uporać...
Moje znajome te które były w ciąży już porodziły dzieci, a dziewczyna która była w ciąży w tym samym czasie co ja jest na L4...:-(

Moje znajome te które były w ciąży już porodziły dzieci, a dziewczyna która była w ciąży w tym samym czasie co ja jest na L4...:-(
ja bym tam nawet 3latka wzięła...to takie niesprawiedliwe ,w poniedziałek oglądaj Uwaga na tvn będzie o matce ,która podrzuciła ludziom dziecko 3 dniowe pod drzwi,pod moje też mógłby podrzucić nawet trojaczki bym wzięła,może powinnam ogłoszenie napisać albo bilbord na bramie powiesić ,że przyjmę z otwartymi rękoma noworodka:-(
...i piszę właśnie życiorys do ośrodka adopcyjnego...stoję w miejscu![]()
ciężko tam pisać no nie
wiem że cięzko te co ze mną były w ciąży już urodziły i wózkami objeżdżająJak opiszesz im swoje doświadczenia z wychowywaniem dzieci...nie powinni się zastanawiać. W ogóle to dlaczego tyle papierów trzeba naprodukować aby wziąć na wychowanie dzieckoMyślę że Bóg doskolane wie co robi...tylko my nie umiemy się z tym uporać...
cięzko mi się tak na nie patrzy
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
Ani@k może i masz rację ,może i wie co robi ...ale coraz trudniej to zrozumieć...:-(
myślisz żeby wpisać,że jestem najstarsza z rodzeństwa i pomagałam mamie w opiece nad młodszym rodzeństwem??
myślisz żeby wpisać,że jestem najstarsza z rodzeństwa i pomagałam mamie w opiece nad młodszym rodzeństwem??
Ani@k
Fanka BB :)
Z drugiej strony Lopop jak one będą już miały prawie chodzące dzieci my z wózkami będziemy śmigać...i wtedy one będą nam zazdraszczać ;-)
Zuzanka nie wiem jak powinien taki życiorys wyglądać ale to że masz "cierpliwość" i "dar Boży" do opieki nad dziećmi pomoże przekonać to towarzystwo na Twoją korzyść. Ja bym napisała
Zuzanka nie wiem jak powinien taki życiorys wyglądać ale to że masz "cierpliwość" i "dar Boży" do opieki nad dziećmi pomoże przekonać to towarzystwo na Twoją korzyść. Ja bym napisała

reklama
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
oj Ani@k obyś miała rację z tym zazdraszczaniem :-)lopop masakra jakaś z tymi dokumentami