reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

hehe noo ja swojego za nic w świecie...zmieniłam daty testowanka :-) 13 marca testuje przy 28 dc :-)ale nie wiem czy nie powinnam przyjąć 30 dc o to już drugi miesiąc jak mi się przesunął

reklama
witajcie dziewczyny!!!
No ale Wy jesteście (foch)...:sorry:Jak ja jestem na necie, piszę ile wlezie, to nie ma żadnej do pogadania, a dziś jak ja w pracy, to tu znowu naskrobane kilka stronek:szok: Już zaczynam myśleć, że może ze mną nie chcecie pisać, co???:zawstydzona/y:
Oczywiście żartuję...ale coś w tym jest, że nie mogę trafić;-)
Kurczę no i nie pamiętam co której miałam odpisać:szok::wściekła/y:
Napiszę najpierw co u mnie, potem wrócę do czytania i wtedy poodpisuję, oki?:tak:
U mnie dziś 43dc i nic....rano wstałam z mocnym postanowieniem, że po południu idę na betę!!!! nie wierzę, że to moze być fasolka...no ale dla świętego spokoju. No ale w południe coś mnie zaczął brzuch pobolewać, wiecie, tak małpowo, ale leciutko, piersi tez jakby takie dziwne...I stwierdziłam, że ostatecznie czekam do piątku, jak naprawdę nic się nie okaże to albo idę na betę albo od razu do gina. Masakra jakaś z tym wszystkim!!!!:wściekła/y:

zuzanka, dobrze Ci muma pisała, castangus jest na rozregulowane cykle i na bolesne miesiączki. Ale zażywany przy cyklach regularnych, robi straszny bałagan. Sama sie nad nim zastanawiałam, nawet mam już kupiony, ale na razie się wstrzymuję,chociaż ten ostatni cykl, strasznie długi i nie wiem co jest grane, ale wcześniej pójdę do gina, niech mi podniesie progesteron a nie, sama będę się leczyć. Ty też lepiej może zacznij z ziółkami, żebyś sobie nie narobiła bałaganu.

luminka, wreszcie się uśmiechasz:-) super!!!!! widzisz, teść pojechał sobie po teściowej, nie patrzył na nic, wygarnął jej i Ty bierz z niego przykład!!! mądry chłop!!!!! a ona może się "ogarnie" i przyjmie do wiadomości, że skoro większość ludzi dookoła jej ma jej coś za złość, to musi coś w tym być!!!

muma, kok.o, luminka dziewczyny nie dajcie się zmorze!!!! jak bionda pisała jakiś czas temu, przypiąć się do kaloryfera i nie dać się!!!! my tu kciukasy zaciskamy, Wy się zapierajcie ile macie sił i nie może być z tego nic innego jak 3 śliczne, zdrowe fasole, płci dowolnej;-):tak:

cześć katiuszka no zacznę od ziółek i od konkretnego przytulanek do M :-)ja właśnie zdycham bo mi @ daje w kość :wściekła/y:a wiesz ,że ja mam czasem tak,że jak mam możliwość siedzenia i pisania to nikogo nie ma ,jest czasem Muma ale już chyba nie chce ze mną pisać:confused2:

Ostatnia edycja:
oj biedna jesteś zuzanko, ja ogólnie mam łagodne bóle w trakcie @, ale raz pamiętam jeszcze za nastolatki, to mnie raz tak wzięło,że mój brat leciał o 6 rano do kiosku Ruchu, żeby mi kupić coś przeciwbólowego, bo myślałam, że zwariuję z bólu. Teraz na szczęście jest w miarę ok, najgorszy pierwszy dzień, potem juz luzik. Zobaczymy jak bedzie jak w końcu się @ zlituje i się pojawi po takim długim czasie, to może być mega ból:shocked2: oby nie!!!!

Katiuszka całkowicie podzielam Twoj foch..ja się też focham...człowiek znika na szkolenie a tu prozą wszystkie piszą:shocked2:

a tearaz przechodzę kilka stron wstecz i po lekturze wracam...

Dziewczyny!!!
Maupowa nawałnica!!! Dziś zmora mnie tak zalała, że u lekarza wylądowałam:zawstydzona/y:
6 dc powinno się ku końcowi zbliżać a wczoraj rano i dziś około 14 myślałam że ze mnie cała krew wypłynie:szok: spanikowałam jak mały pikuś...:zawstydzona/y:
Myślę ze to jeszcze taka @ po zabiegu...i pewnie następna też taka będzie:-(

Kok.o naprawdę nie cierpię pomidorówki ale sos pomidorowy do gołąbków kocham:tak:
Bionda qrcze, jeszcze sny takie ale jak to mówiła moja Babcia - sen mara Bóg wiara...podobnie jak Lumina nie śledzę i nie analizuję tego co mi się przysni. Na innym wątku na którym się udzielam doszłyśmy z dziewczynami do wniosku ze najlepiej "uzbroić się w cierpliwość" i ze łatwo się pisze...ale warto spróbować! Przecież kiedyś zła nawałnica musi się skończyć!!!:tak:
Katiuszka te takie małpowe bóle nie zawsze oznaczają @..
Muma ja tak wierzę w Twoje słowa ze wiosna będzie nasza...że 1 listopada będziemy z komórkami w paluchach przesyłać Ci życzenia z okazji urodzenia przez Ciebie...Dzidzi:-)
Lumina teść to całkiem inne zjawisko niż teściowa:tak:
Brzózka odezwij się!
Kasia.natka a jak Dominisia? Nadal ćwiczy sztuki walki?;-) Dawno chyba nie była głaskana!!! Zadanie domowe dla Kasi - pogłaskać brzuszek od e-cioci Ani@k:tak:
Zuzanka ten przywrotnik to coś dla mnie...i na bazie alkoholu;-) też zamówię, a co!

Ostatnia edycja:
oj tam,oj tam Ani@k,katiuszka....
no ale ja mam bardzo bolesne @ i jest mi wtedy słabo i głowa mnie jeszcze boli :zawstydzona/y:ale trzeba żyć trudno może kiedyś będą lżejsze ,a kiedyś miałam 7 dniowe a latami mi się skróciły i po operacji 2 lata temu przychodzi od razu bez zapowiedzi plamami tylko od razu :szok:

reklama
Zuzanka kiedyś czytałam że takie bolesne @ to mogą (ale nie muszą) występują przy endometriozie...ale nic nie mówiłaś ze masz to cholerstwo...nie chcę oczywiście nic przywoływać tfu, tfu...!!!

Do góry