reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Muma wyobrażam sobie pod jakim jesteś wrażeniem !ja miałam to samo w środę ...tylko że musiałam jechać do pracy, a poza tym nie mogłam uwierzyć że to się dzieje ... a jak usłyszałam o becie, to myślałam że zejdę ...Myślę że beta potwierdzi jutro u ciebie fasolkę, a to będzie dopiero początek nerwów :no bo czy dobrze przyrasta? czy będzie serduszko, czy wszystko tam w porządku ....Ciesz się tym dzisiejszym dniem i postaraj zdystansować i zrelaksować ...(łatwo powiedzieć:confused2:)

reklama
Muma pisze do mnie bzzzz smsa"właź na forum " więc wchodzę bo nie wiem o co chodzi???Muma GRATKI WIELKIE KOCHANE .....a nie mówiłam!!!!!!!!! moja Ty kochana wiedziałam,że będziesz następna !!!!:-):-D
jestem w trakcie szykowania obiadu wpadnę później ...ale jaja ...no to wiosna nam pięknie się zaczyna :-D:szok::-)hura!!!!!!!

wchodzę tu sobie i myślę doczytam, nadrobie ale od razu rzucił mi się w oczy nius Mumy więc wybaczcie ale już nic nie doczytuję :sorry:

Muma
kochana takie cichutkie ale skaczące ze szczęścia GRATULACJE! czekam jutro na betkę i kciukam &&&

i widzę że bzzz wróciła więc rozumiem że wszystko dobrze, jak się czujesz?

No i nic nie mogę robić już :-) A te kreski takie kurczę marne.. no ale wiem, jest bardzo wcześnie, jest dopiero 12dpo, 2 dni przed terminem @. Beta wszystko jutro powie, bo oczywiscie juz czytam ze moze być tez test dodatni przy torbielach,nowotworach, nie mowiac oczywiscie o ciaży biochemicznej aaaaaaaaaaaa:-):-):-)
M tak się zmęczył tym newsem , że poszedł spać po śniadaniu hihi;-)

Muma i nic nie rób kochana! bez dyskusji!!! niedzielny relaks z mężem i II a obiad sobie zamówcie albo gdzieś się wybierzcie :-p mój pierwszy test był tak blady że nawet mężowi nie mówiłam bo nie wiedziałam czy to się liczy :-D

No i nic nie mogę robić już :-) A te kreski takie kurczę marne.. no ale wiem, jest bardzo wcześnie, jest dopiero 12dpo, 2 dni przed terminem @. Beta wszystko jutro powie, bo oczywiscie juz czytam ze moze być tez test dodatni przy torbielach,nowotworach, nie mowiac oczywiscie o ciaży biochemicznej aaaaaaaaaaaa:-):-):-)
M tak się zmęczył tym newsem , że poszedł spać po śniadaniu hihi;-)

wiesz ja miałam stwierdzone po becie ciąże biochemiczne a le przy żadnej mi test nie wyszedł nawet taki blado blady !

Dzięki bzzzz za to co napisałaś :-) to nie jest taki jak to mówią : cień cienia, To jest po prostu : cień :-) Dwa różne cienie, jeden na badziewiu po 2 zł za sztukę ( b. czuły) a drugi na Quick View (z bobasem, 2 razy mniej czuły a kreska taka sama ;) ;-)
już nie chcę Wam zawracać głowy, idę trochę pogotować, żeberka dzisiaj będą mniammmmmmmmmmmm :tak:
lumina - budzik sobie nastaw, żebyś siuśków testowych nie wypuściła ;-):-)&&&&&&&&&&

MUUUUUUUUUUUUUUUUUMAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SUPER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No tak się mega cieszę, że szok. Najgorętsze i najszczersze gratulacje kochana... dla Ciebie, eMa i Fasola (bo fasola chyba chciałaś?) !!! Super,Super, Super !!!!!!
Kochana tylko juz nie szalej, nie sprzątaj , nie gotuj tylko leniwie spędzaj niedzielę. Możesz się tylko wysilić żeby ładnie pachnieć :-D. Wykrakałaś tą wiosnę kochana. I sypią się fasolki jedna po drugiej , tak się cieszę Dziewczynki :-):-):-).

Dziewczynki, teraz Wasza kolej na II tłuściutkie. Ja dopiero zaczynam staranka. Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wszystkie testujące .

reklama
no dziewczyny spuścić as z oczu na 2 dni i od razu takie newsy:):0
MUma super Bardzo się cieszę i jestem z Tobą szczęśliwa:):)
bzzz kochaniutka aż sobie zaklaskałam z radości :):):)i mocno zaciskam &&&& za szczęśliwe 9 miesięcy ( życzę wymarzonej ciąży mnogiej jednego bąbelka dla mamusi a drugiego dla tatusia ) tylko nie wiem czy mój pomysł Ci sie spodobał:-D:-D:-D

Do góry