reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Muma!!! Ty na test siknij a nie!!!:-D i nie bredź już proszę bo Fasol się zdenerwuje!!!:tak: będzie krecha i już!!! :ninja2:
I pamiętaj kto tu jest ninja!!!

Hahahaha !!!! Ninje teraz mamy, nie nadanżam już :tak: Spoko, będę grzeczna :-)
Gdybym się jutro jednak nie pojawiła tutaj to będzie znaczyło że kiszka...
Miłego wieczorku :happy:

Ninja, wojowniczka...na jedno wychodzi!
Ja sobie bez Ciebie jutro tego wątku nie wyobrazam, więc nawet tak nie myśl!!!:angry:

Witam Ninje !
No pisać to Wy umiecie i szybko i na temat. Tylko ja dziś mam głowę zabitą dechami i coś czytanie nawet mi nie wychodzi.
Muma, piszę się na to Twoje wiadro ziółek :-). Jeszcze nie wiem jakich ale się pisze.
Zuzanka, zaczęłaś już staranka? Y na dziś się napalił ale ja nieeeeeeeee mam siłyyyyyyyy i mi się nie chce :-p.
Lumina, tulam mocno.
Kok.o, a skąd ty wiesz że ci się jeden jajnik na 26 dzień wyrabia a drugi na 33? :szok:
AniOk, trojaczki?
Katiuszka, no zachodzę w głowę gdzieś Ty się podziała.
Kasia.natka, co u Dominisi słychać?
Co u bzzzzz, jak tam Beta?
lopop też zniknęła?
Brzózka, co z owieczkami?

jestem, jestem...ale tak jakby mnie nie było:sorry::baffled: zaszalałam wczoraj wieczorem na karaoke:szok::-D i mam takiego kaca, że szok!!! Wczoraj, po powrocie, jeszcze Was poczytałam...ale dziś musiałam wrócić do wczorajszych postów, bo niewiele z tego zapamiętałam:zawstydzona/y:;-)a głos mam zdarty na amen!!!! dziś w pracy miałam silent day:tak: dobrze, że do Was nie muszę mówić, tylko wystarczy pisanie:-) oj, taka stara, a taka głupia....ale fajnie było!!!!
A do lekarza nie poszłam, bo wczoraj dostałam @. No wreszcie się zjawiła!!!!! 48 dni!!!! zaraz jak się uspokoi wszystko, idę do lekarza po coś na ten niski progesteron i niech mi powie skąd taki długi cykl...mam nadzieję, że to nie będzie teraz norma, bo chyba oszaleję, takie cuda mieć co miesiąc!!!!!:szok: aaa i wyczytałam jeszcze w necie, że jak sa plamienia przed okresem, tak z kilka godzin do maksymalnie jednego dnia, to jest wszystko ok, a jak są kilkudniowe, to może świadczyć o niskim progesteronie:szok: To by wychodziło na to, że ja całe życie miałam niski ten hormon:szok::baffled:

no witam koleżanki
bionda no ja już od wczoraj zaczęliśmy ale niby wypadają dni płodne od 25.02 hehe ale nie zaszkodzi zacząć wcześnie zwłaszcza,że w czwartek wyjeżdzam, ja zrobiłam się jakaś śpiąca i nie wiem czy zaraz nie zaliczę prysznica i do wyra wskoczę :-(
katiuszka kurka wodna no faktycznie jakieś te cykle masz mega długie normalne to nie jest więc idź bo kiepsko znać swój cykl i coś zaplanować w momencie kiedy nie wiadomo kiedy @ przyjdzie....????a ja po ostatnim karaoke też nie mogłam słowa powiedzieć tak zachrypło mi gardło ...hehehe...

reklama
muma, trzymaj się jakoś do jutra!!!! ja też wierzę, że ta beta to tylko formalność:tak: no nie może być inaczej!!!! kciuki za piękny wynik&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

luminka, ani@k, jednoczę z Wami siły na @!!!! ale nam sie trafiło...w tym samym czasie:baffled: no tak, tylko że Wy już pewnie drugi raz macie zmorę, a ja dopiero pierwszy:-) aaa co tam, juz się z tego śmieję, co mi innego pozostało. :-)

Do góry