reklama
katiuszka79
Fanka BB :)
hej Babeczki!!!
wpadłam na chwilkę, bo ja prosto z pracy do jedzenia i do kąpania....no bo lekarz dzisiaj, nie?!!;-)wizytę mam na 19:45, czyli u Was 20:45, to jak wrócę będzie już późno, pewnie żadnej z Was nie będzie, ale i tak napiszę jak było i co przepisał. Oby wszystko poszło dobrze, zapisze mi hormonki i ani się obejrzę już będę fluidki przesyłać:-)
zuzanka, możemy sobie rękę podać
ja też z tych perfekcyjnych...niestety dla moich najbliższych, a o eMie nie wspominając nawet
nic nie może mi przełożyć albo zrobić po swojemu, bo ma być tak jak ja robię i koniec!!! a jak masz z książkami??? bo ja mam już chyba jakieś zboczenie - muszą stać równiuteńko od najwyższej do najniższej
Ja to mam już od dziecka, jak moim bracia chcieli mi zrobić na złość, to jednym paluszkiem wciskali przypadkowe książki, tak że jedne były z przodu, a drugie z tyłu
Szału dostawałam!!!!! No ale nic na to nie poradzę, przynajmniej w domu mam porządek
lumina, jak tam Twój ból głowy? bo mnie męczy od wczoraj...:-(ja mam dość często te cholerne migreny,nic nie pomaga, tylko polskie tabletki przeciwbólowe MIG, ale tym razem to nie migrena, bo mnie tak dziwnie kłuje na czubku głowy...boję się czy to nie jakiś guz????? ale pewnie nie, tylko tak głupio boli...
bionda, gdzie Ty się podziewasz??? czyżbyś dalej staranka uskuteczniała??? eeee no Kochana...widzę, że Ci libido skoczyło:-) Tak trzymać!!!! &&&&&&&& za efektywność przytulanek!!!!!
wpadłam na chwilkę, bo ja prosto z pracy do jedzenia i do kąpania....no bo lekarz dzisiaj, nie?!!;-)wizytę mam na 19:45, czyli u Was 20:45, to jak wrócę będzie już późno, pewnie żadnej z Was nie będzie, ale i tak napiszę jak było i co przepisał. Oby wszystko poszło dobrze, zapisze mi hormonki i ani się obejrzę już będę fluidki przesyłać:-)
zuzanka, możemy sobie rękę podać

lumina, jak tam Twój ból głowy? bo mnie męczy od wczoraj...:-(ja mam dość często te cholerne migreny,nic nie pomaga, tylko polskie tabletki przeciwbólowe MIG, ale tym razem to nie migrena, bo mnie tak dziwnie kłuje na czubku głowy...boję się czy to nie jakiś guz????? ale pewnie nie, tylko tak głupio boli...
bionda, gdzie Ty się podziewasz??? czyżbyś dalej staranka uskuteczniała??? eeee no Kochana...widzę, że Ci libido skoczyło:-) Tak trzymać!!!! &&&&&&&& za efektywność przytulanek!!!!!
witaj monikaj wiem że sie boisz ale my jednak ci zazdraszczamy
Ani@k no zleci przecież marzec ma tylko 4 tygodnie i potem kwiecień i już maj
więc juz zgórki
do kiedy w galeriach sa wysprzedaże do 1 marca?????
Ani@k no zleci przecież marzec ma tylko 4 tygodnie i potem kwiecień i już maj
więc juz zgórki
do kiedy w galeriach sa wysprzedaże do 1 marca?????
katiuszka79
Witam was. Mam 34 lata i dwójkę wspaniałych dzieci w domku i w zeszłym tygodniu dowiedziałam się ze mimo iż mam spiralę , zaszlam w ciążę. Jutro mam wizytę u lekarza, strasznie się boje co mi powie.
witaj!!! Gratuluję!!!! pewnie nie jesteś za bardzo zadowolona, domyślam się, że skoro miałaś spiralę, nie planowałaś trzeciego dziecka. A tu proszę!!! zobaczysz, będzie dobrze!!!! szok minie, lekarz powie, że dzidziuś zdrowy, to wtedy będziesz się cieszyć jak szalona:-)
Mam mieszane uczucia. Mieszkam w kraju gdzie aborcja jest legalna i zawsze myślałam ze w razie co to 10 min i po kłopocie. Ale teraz gdy jestem w tej sytuacji nie wyobrażam sobie się na to zdecydować. Ale jednak boje się, już nie jestem taka młoda. No i ta spirala , a co jeśli stracę to dziecko w zaawansowanej ciazy? Podobno spirali nie wyciągają bo jest to jednoznaczne z poronieniem. Podobno najczęściej przykleja się delikatnie do lozyska i wychodzi przy porodzie.
katiuszka79
Dziewczyny, powiedzcie mi jak to jest??? my tu cuda robimy, żeby w ciąże zajść, co my się nałykamy witamin, opijemy ziółek, piruetów w łożku narobimy, coby się nic nie wylało...i nic!!! A tu prosze!!! monikaj miała spiralę i zaszła....nic nie rozumiem

więc 50 na 50Mam mieszane uczucia. Mieszkam w kraju gdzie aborcja jest legalna i zawsze myślałam ze w razie co to 10 min i po kłopocie. Ale teraz gdy jestem w tej sytuacji nie wyobrażam sobie się na to zdecydować. Ale jednak boje się, już nie jestem taka młoda. No i ta spirala , a co jeśli stracę to dziecko w zaawansowanej ciazy? Podobno spirali nie wyciągają bo jest to jednoznaczne z poronieniem. Podobno najczęściej przykleja się delikatnie do lozyska i wychodzi przy porodzie.
nie iwedziałam że jak ma się spiralę to nie wyjmują
zobacz co powie lekarz
katiuszka79
Mam mieszane uczucia. Mieszkam w kraju gdzie aborcja jest legalna i zawsze myślałam ze w razie co to 10 min i po kłopocie. Ale teraz gdy jestem w tej sytuacji nie wyobrażam sobie się na to zdecydować. Ale jednak boje się, już nie jestem taka młoda. No i ta spirala , a co jeśli stracę to dziecko w zaawansowanej ciazy? Podobno spirali nie wyciągają bo jest to jednoznaczne z poronieniem. Podobno najczęściej przykleja się delikatnie do lozyska i wychodzi przy porodzie.
Nie mam pojęcia jak to jest czy się usuwa czy nie...?

Uciekam kobietki, zdam relację po wizycie! trzymajcie kciuki!!!
Pamiętacie film "Americam pie"??? tam był taki fajny gościu, ojciec tego głownego bohatera. Kojarzycie??? no to jest własnie mój ginek

Ostatnia edycja:
Ani@k
Lopop ja mam wrażenie że wyprzedaże są cały rok..
Monikaj a co Ci serduszko podpowiada? Ja nie jestem za aborcją i szczerze odradzam...nigdy nie miałam spirali więc nic na ten temat nie wiem
Nie bój się, przecież nie masz takiej mocy aby przewidzieć co spotka Cię w przyszłosci..

Monikaj a co Ci serduszko podpowiada? Ja nie jestem za aborcją i szczerze odradzam...nigdy nie miałam spirali więc nic na ten temat nie wiem

reklama