reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Lopop ja mam wrażenie że wyprzedaże są cały rok..:zawstydzona/y:
Monikaj a co Ci serduszko podpowiada? Ja nie jestem za aborcją i szczerze odradzam...nigdy nie miałam spirali więc nic na ten temat nie wiem:zawstydzona/y: Nie bój się, przecież nie masz takiej mocy aby przewidzieć co spotka Cię w przyszłosci..

wiem ze głupie pytanie zadałam ale ostatnio nawet nie wiem jaki mam dzień tygodnia o dacie juz nie wspominając:eek: wszystko za szybko mi leci

reklama
Dziewczyny, powiedzcie mi jak to jest??? my tu cuda robimy, żeby w ciąże zajść, co my się nałykamy witamin, opijemy ziółek, piruetów w łożku narobimy, coby się nic nie wylało...i nic!!! A tu prosze!!! monikaj miała spiralę i zaszła....nic nie rozumiem:szok:

Katiuszka kochana, to jest tzw. CUD!!! Wszystko się moze zdarzyć..:-)

Lopop wcale nie glupie pytanie, u mnie jest tak że cały czas są jakieś wyprzedaze..a zazwyczaj jak chcę coś kupić to albo nie objęte promocją albo to jakaś nowość..dlatego pewnie nie lubię zakupów..:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Mąż zawsze marzył o powiększeniu rodziny. O tej aborcji napisałam żeby pokazać jak człowiek może się mylić co do siebie. Kiedyś byłam pewna ze bym usunęła ale teraz gdy jestem a ciazy to to rozwiazanie dla mnie już nie istnieje.

kasica, jak tam u Ciebie??? robisz dalej jakieś badania? szukasz przyczyny czy stosujesz metodę "co ma być, to będzie"? Ty i Twój mąż to jesteście tak przebadani, że my nawet nie słyszałyśmy o takich badaniach...przynajmniej ja:zawstydzona/y:

Katiuszka kochana, to jest tzw. CUD!!! Wszystko się moze zdarzyć..:-)

Lopop wcale nie glupie pytanie, u mnie jest tak że cały czas są jakieś wyprzedaze..a zazwyczaj jak chcę coś kupić to albo nie objęte promocją albo to jakaś nowość..dlatego pewnie nie lubię zakupów..:zawstydzona/y:
pewnie i u mnie tak będzie
zmykam dobrej nocki kochane

Nie chciałam żeby to zabrzmiało jak bym się nie cieszyła. Po prostu jestem w szoku. Zaraz po urodzeniu mojej córci a więc 5 lat temu , założyłem spiralę i byłam jej pewna a tu teraz taka niespodzianka.

Oooo to może tu jest pies pogrzebany...że się tak wyrażę:happy: gdzieś słyszałam, że spirala jest na 5 lat właśnie!!! może przestała działać???:eek:

Monikaj czyli jutro po wizycie przekażesz nam dobre wieści??? &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Katiuszka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Witam Was Dziewczynki :-).
Melduję się, że jestem i jeszcze żyję i czytam Was w przerwach tego casyna so teraz mam. W pracy nie wiem w co ręce włożyć i do tego mam taki sajgon z moim menegerem że mi czaszka za chwile eksploduje. Pojawił się nowy drań w firmie i niedość, że spija śmietankę z moich sprzedaży i sobie przypisuje zasługi to jeszcze chce mi urwać prowizję. Prawdziwy taki szczur :growl::growl:.
Ja już po starankach, nie wiem co z tego wyjdzie ale przez ten stres teraz to chyba prolaktynę mam na 1000% ponad normę. Nie mogę się doczekać kiedy się to wszystko unormuje i wrócę do Was na pełny etat :-). Jaką proponujecie prowizję od postu :-D:-D:-D?

Za Was wszystkie Staraczkowe trzymam kciuki , a wszystkim Mamuśkowym życzę zdrowych i spokojnych fasolek :-).
Monikaj78, witaj u nas i nic się nie martw spiralą. Moja siostra też zaszła ze spiralą i lekarz spokojnie jej wyjął. Podobno trzeba wyjąć do końca 2 miesiąca, później może być ryzyko wrośnięcia się spirali w płód. Mały mojej siostry ma teraz 13 lat i nie było z powodu zajścia ze spiralą zadnych komplikacji z ciążą. Tak na marginesie ja w tym czasie byłam jeszcze młoda i głupia i śmiałam się, że będziemy mieć w domu Teletubisia z antenką. To tak na poprawę humoru ;-).

P.S.
Mam nadzieję, że mi dacie ten etat na Schizkółku :-).

reklama
Bionda kochana wystarczy tylko jedno Twoje słowo i pojadę skontrolować tego szszszszszczurrrraaa:ninja2:

Dziewczynki ja uciekam na meczyk :-) słodkich snów życzę :tak:

Ostatnia edycja:
Do góry