reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Lumina bardzo miło czytać Twój post :tak: świetne nastawienie!!! A Muma jak walczyła z marną armią jej M!!!!! I co??? I Fasol sobie rośnie
Trzymam za was kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
cześć dziewczyny

ale napisałyście:szok: a ja wczoraj padłam i spałam jak niemowlę .....:sorry:
monikaj witaj ,jak przeczytałam o Twoim przypadku zrobiłam :szok: no bo to szok ale jak usłyszałam,że przez głowę Ci przeszła aborcja :wściekła/y: rozumiem Cię ,ale jak wszystko zdrowo będzie się rozwijać to raczej nie ma co myśleć o aborcji?trzymam kciuki i mam nadzieję ,że u Ciebie będzie dobrze.....
katiuszka kochana będzie dobrze,przecież wiesz! mamy przykłady na cuda cudeńka i myślę ,że jak dobrze do tego wszystkie podejdziesz to nie długo u Ciebie bocian zawita ,zobaczysz!!!:tak:nie zamartwiaj się ...co do książęk to już dałam na luz bo moja siostra wyciąga i czyta i M mój kazał odpuścić bo zwariuje jak będę się czepiać książek ....ale jak ktoś mi coś przestawi to mam schize :szok::baffled:heheh ale już każdy się przyzwyczaił ,tylko siostry bały się z dziećmi przyjeżdzać bo coś popsują dzieciaki albo pobrudzą,ale już nauczyłam się akceptować pewne rzeczy więc spoko :-D
bionda no to to nie źle weź go tam w kącik ściśnij co on będzie Twoją zasłużoną ciężką pracę na siebie brał???? :crazy::no: no i trzymam kciuki za testowanko &&&&&&&&&&&&&&&&&
kok.o podziwiam Cię tak codziennie biegasz na ćwiczenia? ja raz w tygodniu robię przerwę żeby odsapnąć ,no ale dlatego tak szczuplutko wyglądasz :happy:

bzzz wariacie mój :-):-D

Ani@k a jak u Ciebie kochana?
Brzózka????????????????
kasica82 nie przejmuj się nie które z Nas starają się latami i dają radę więc Ty również,każdy inaczej podchodzi do swojego losu ale przyjdzie taki dzień ,że bedziesz się cieszyć II więc spokojnie

alex__ ja wychodzę do pracy na 8 i tez wracam 19-20 czasem :-( ale lubię swoją pracę ....

a ja uciekam zaraz do pracy dzisiaj na 11 do 18 ale uciekam od razu na ćwiczenia ,bo wczoraj nie byłam ...no i brak śluzu pomimo ostatniego dnia owu :-(

a pomysły na obiadki biorę z głowy :tak:moja mama tak miała więc chyba troszkę od niej to mam ;-)jak będę miała chwilę to wrzucę Wam przepis na sałatkę włoską z makaronem bionda oceni czy dobra ;-)

Miłego dnia

Ostatnia edycja:
Oj Zuza jeżeli chodzi o mnie to aż nie wiem co się ze mną dzieje..plucha za oknem z tym, że ciepło..a ja się czuję jak hmmm...taki wiosenny ptaszek:confused2: :eek: nałapałam <><><><><><> i wczoraj miałam wieczorem wizualizację jak one na mnie lecą :-D
Ze starankami czekam do 26..a potem pewnie wezmę urlop i M. kaze też wziąć :-D bo z taką energią i z dniami płodnymi to się z łóżka nie ruszę :rofl2:

Poza tym robię cały czas notatki i piszę scenariusz wizyty u lekarza..bo wizualizacja jak najbardziej jest mi potrzebna :tak:

Wiecie ze kiedyś pewna pani opowiadała że jej córka nastawiała się na ocenę z jakiegoś tam egzaminu..i wyliczając kolejne przedmioty - wstawiała sobie samej ocenę - taki rodzaj wizualizacji..i wiecie ze ta dziewczyna dostała dokładnie takie oceny jakie sobie wymyśliła???

Muma dzięki ze mówiłaś o wizualizacji..dziewczyny - to chyba naprawdę działa!!!

Jestem już po wizycie u lekarza. Jestem w 6 tyg ciazy. Spirala się przesunęła całkiem na bok, lekarz ja rano wyciągnął. I teraz mam czekać 2 tyg na rezultat. Albo ciaza się utrzyma i będzie wszystko ok, albo niestety......

Monikaj no moje gratulacje!!!! Trzymaj się pierwszej części zdania: ciąża się utrzyma i będzie wszystko ok!!!!!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Monikaj78 zobaczysz utrzyma się i będziesz najszczęśliwszą mamą na świecie :)

Dzień dobry

ja na chwilkę, zameldowałam się na schizółku :tak: teraz idę sprzątać tak delikatnie oczywiście, bo nie zamierzam się przemęczać.Po popołudniu mam wizytę, a już mi się doopka z nerwów trzęsie :baffled: trzymajcie za mnie kciuki proszę ...

Witajcie Kochane,

Tyle napisałyście, że z góry przepraszam,że nie odniosę się do wszystkiego ;-) Teraz już będę na bieżąco bo od dziś tj. 1 marca jestem znowu kurą domową, huraaaa !!! :-D:-D
Wczoraj posiedziałam jednak w pracy do końca ale głównie rozmawiając z dziewczynami, głównie o ich przyszłości ;-) Ich przerażenie sięgało zenitu , że jest zostawiam z tym wszystkim.
Ale wcześniej dzwoniłam do szefowej. I bardzo miło mnie zaskoczyła, miałam w głowie ze trzy hardcorowe scenariusze, układałam sobie odpowiedzi a tu taka niespodzianka. Naprawdę wydawało się, że gratuluje mi szczerze, że trzyma kciuki i nawet bąknęła coś, że zazdrości (mieszka tylko z kotem i 18h spędza w robocie...) :happy:
Ja szczerze powiedziałam, że 16go marca mam USG , po którym będzie wszystko wiadomo, jeśli będzie OK to już nie wrócę do końca. Ona stwierdziła, że czeka do końca marca z szukaniem zastępstwa i oczywiście życzy mi jak najlepiej :tak: No cuda, normalnie cuda:-) Poza tym wiem już, że gdyby coś się jednak tfu tfu stało, to wracam do pracy...
Powiedzialam, że będę zdalnie narazie trochę pomagać laskom , sprawdzać to co zrobią itp.
I powiem Wam, że po tej rozmowie od razu przestało mnie kłuć w brzuchu, tylko tak troszkę mnie ciągnie, że czuję, że coś tam się dzieje :tak:

Cieszę się bardzo, że większość staraczek ma taki dobry wiosenny humorek i nastawienie jak należy :tak: To zupełnie inne starania są/będą niż w ponure jesienno-zimowe wieczory :tak:

monikaj -
trzymam kciuki i mam nadzieję, że będzie dobrze, jak najszybciej powinnaś to skonsultować z lekarzami, zrobić usg itp.&&&&&&&

katiuszka -
i czym się tak przejęłaś kochanie ?? Pamiętaj jeszcze o jednej sprawie, to miły pan doktor, ale to tylko jeden pan doktor. Mnie jeden pan doktor już kierował na laparo, IUI, invitro we wrześniu bez badania M, inny powiedział, że z jego wynikami to tylko invitro. Twój M MUSI się zbadać, jeśli (odpukać) będzie coś nie tak to doślę Ci pozostały zestaw :tak: Ty się nie denerwuj (prolaktyna), pij czerwone winko, jedzcie razem orzechy brazylijskie i działajcie bo bez tego ani rusz:tak:

zuzanka -
też mnie zestresował Twój porządek w szafie, ja ogólnie mam czysto, lubię nawet sprzątac ale w szafie hmmm, że poukładane kolorami nawet ??? :szok:aaaaaaaaaaaaaaa:-D:-D:-D
bzzzz -trzymam kciuki za wizytę, będzie USG ?? &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
No dobra, starczy bo to jakiś rekordowy post, będę pisać teraz krócej :-p

Ani@k - musi działać wizualizacja bo wcześniej tego nie ćwiczyłam , połączenie komórek dopiero w lutym hihihi :tak:monikaj - dobrze, że już po, teraz &&&&&&&&&&&& i będzie dobrze !!! :-)

Muma no to teraz spokój i luz!!! i rozkoszowanie się wiosną :tak:
Bzzzz &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
czesc
ja na chwilke, bo pracy dziś strrasznie duzo :-(
Muma no to teraz - do szafy i porządek robić! :-D
zuzanka, no co Ty, ja tylko 3x w tyg pedałuje:-) wczoraj chyba przesadziłam, bo dziś zmęczenie ciągle czuje:eek:, no ale dziś post seksowy więc moze i dobrze, odpoczne sobie troche...:-)

monikaj &&&&& , bedzie dobrze, teraz tylko brzuchol będzie coraz większy ;-)
Ani@k <><><><><><><><><><> łap mój dzisiejszy zapas:-D

Do góry