reklama
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
cześć dziewczyny
ale napisałyście
a ja wczoraj padłam i spałam jak niemowlę .....
monikaj witaj ,jak przeczytałam o Twoim przypadku zrobiłam
no bo to szok ale jak usłyszałam,że przez głowę Ci przeszła aborcja
rozumiem Cię ,ale jak wszystko zdrowo będzie się rozwijać to raczej nie ma co myśleć o aborcji?trzymam kciuki i mam nadzieję ,że u Ciebie będzie dobrze.....
katiuszka kochana będzie dobrze,przecież wiesz! mamy przykłady na cuda cudeńka i myślę ,że jak dobrze do tego wszystkie podejdziesz to nie długo u Ciebie bocian zawita ,zobaczysz!!!
nie zamartwiaj się ...co do książęk to już dałam na luz bo moja siostra wyciąga i czyta i M mój kazał odpuścić bo zwariuje jak będę się czepiać książek ....ale jak ktoś mi coś przestawi to mam schize 
heheh ale już każdy się przyzwyczaił ,tylko siostry bały się z dziećmi przyjeżdzać bo coś popsują dzieciaki albo pobrudzą,ale już nauczyłam się akceptować pewne rzeczy więc spoko 
bionda no to to nie źle weź go tam w kącik ściśnij co on będzie Twoją zasłużoną ciężką pracę na siebie brał????
no i trzymam kciuki za testowanko &&&&&&&&&&&&&&&&&
kok.o podziwiam Cię tak codziennie biegasz na ćwiczenia? ja raz w tygodniu robię przerwę żeby odsapnąć ,no ale dlatego tak szczuplutko wyglądasz
bzzz wariacie mój :-)
Ani@k a jak u Ciebie kochana?
Brzózka????????????????
kasica82 nie przejmuj się nie które z Nas starają się latami i dają radę więc Ty również,każdy inaczej podchodzi do swojego losu ale przyjdzie taki dzień ,że bedziesz się cieszyć II więc spokojnie
alex__ ja wychodzę do pracy na 8 i tez wracam 19-20 czasem :-( ale lubię swoją pracę ....
a ja uciekam zaraz do pracy dzisiaj na 11 do 18 ale uciekam od razu na ćwiczenia ,bo wczoraj nie byłam ...no i brak śluzu pomimo ostatniego dnia owu :-(
a pomysły na obiadki biorę z głowy
moja mama tak miała więc chyba troszkę od niej to mam ;-)jak będę miała chwilę to wrzucę Wam przepis na sałatkę włoską z makaronem bionda oceni czy dobra ;-)
Miłego dnia
ale napisałyście

monikaj witaj ,jak przeczytałam o Twoim przypadku zrobiłam

katiuszka kochana będzie dobrze,przecież wiesz! mamy przykłady na cuda cudeńka i myślę ,że jak dobrze do tego wszystkie podejdziesz to nie długo u Ciebie bocian zawita ,zobaczysz!!!

bionda no to to nie źle weź go tam w kącik ściśnij co on będzie Twoją zasłużoną ciężką pracę na siebie brał????

kok.o podziwiam Cię tak codziennie biegasz na ćwiczenia? ja raz w tygodniu robię przerwę żeby odsapnąć ,no ale dlatego tak szczuplutko wyglądasz

bzzz wariacie mój :-)

Ani@k a jak u Ciebie kochana?
Brzózka????????????????
kasica82 nie przejmuj się nie które z Nas starają się latami i dają radę więc Ty również,każdy inaczej podchodzi do swojego losu ale przyjdzie taki dzień ,że bedziesz się cieszyć II więc spokojnie
alex__ ja wychodzę do pracy na 8 i tez wracam 19-20 czasem :-( ale lubię swoją pracę ....
a ja uciekam zaraz do pracy dzisiaj na 11 do 18 ale uciekam od razu na ćwiczenia ,bo wczoraj nie byłam ...no i brak śluzu pomimo ostatniego dnia owu :-(
a pomysły na obiadki biorę z głowy

Miłego dnia
Ostatnia edycja:
Ani@k
Fanka BB :)
Oj Zuza jeżeli chodzi o mnie to aż nie wiem co się ze mną dzieje..plucha za oknem z tym, że ciepło..a ja się czuję jak hmmm...taki wiosenny ptaszek
nałapałam <><><><><><> i wczoraj miałam wieczorem wizualizację jak one na mnie lecą
Ze starankami czekam do 26..a potem pewnie wezmę urlop i M. kaze też wziąć
bo z taką energią i z dniami płodnymi to się z łóżka nie ruszę
Poza tym robię cały czas notatki i piszę scenariusz wizyty u lekarza..bo wizualizacja jak najbardziej jest mi potrzebna
Wiecie ze kiedyś pewna pani opowiadała że jej córka nastawiała się na ocenę z jakiegoś tam egzaminu..i wyliczając kolejne przedmioty - wstawiała sobie samej ocenę - taki rodzaj wizualizacji..i wiecie ze ta dziewczyna dostała dokładnie takie oceny jakie sobie wymyśliła???
Muma dzięki ze mówiłaś o wizualizacji..dziewczyny - to chyba naprawdę działa!!!

Ze starankami czekam do 26..a potem pewnie wezmę urlop i M. kaze też wziąć

Poza tym robię cały czas notatki i piszę scenariusz wizyty u lekarza..bo wizualizacja jak najbardziej jest mi potrzebna

Wiecie ze kiedyś pewna pani opowiadała że jej córka nastawiała się na ocenę z jakiegoś tam egzaminu..i wyliczając kolejne przedmioty - wstawiała sobie samej ocenę - taki rodzaj wizualizacji..i wiecie ze ta dziewczyna dostała dokładnie takie oceny jakie sobie wymyśliła???
Muma dzięki ze mówiłaś o wizualizacji..dziewczyny - to chyba naprawdę działa!!!
Monikaj78 zobaczysz utrzyma się i będziesz najszczęśliwszą mamą na świecie 
Dzień dobry
ja na chwilkę, zameldowałam się na schizółku
teraz idę sprzątać tak delikatnie oczywiście, bo nie zamierzam się przemęczać.Po popołudniu mam wizytę, a już mi się doopka z nerwów trzęsie
trzymajcie za mnie kciuki proszę ...
Dzień dobry
ja na chwilkę, zameldowałam się na schizółku

Muma
Witajcie Kochane,
Tyle napisałyście, że z góry przepraszam,że nie odniosę się do wszystkiego ;-) Teraz już będę na bieżąco bo od dziś tj. 1 marca jestem znowu kurą domową, huraaaa !!!

Wczoraj posiedziałam jednak w pracy do końca ale głównie rozmawiając z dziewczynami, głównie o ich przyszłości ;-) Ich przerażenie sięgało zenitu , że jest zostawiam z tym wszystkim.
Ale wcześniej dzwoniłam do szefowej. I bardzo miło mnie zaskoczyła, miałam w głowie ze trzy hardcorowe scenariusze, układałam sobie odpowiedzi a tu taka niespodzianka. Naprawdę wydawało się, że gratuluje mi szczerze, że trzyma kciuki i nawet bąknęła coś, że zazdrości (mieszka tylko z kotem i 18h spędza w robocie...)
Ja szczerze powiedziałam, że 16go marca mam USG , po którym będzie wszystko wiadomo, jeśli będzie OK to już nie wrócę do końca. Ona stwierdziła, że czeka do końca marca z szukaniem zastępstwa i oczywiście życzy mi jak najlepiej
No cuda, normalnie cuda:-) Poza tym wiem już, że gdyby coś się jednak tfu tfu stało, to wracam do pracy...
Powiedzialam, że będę zdalnie narazie trochę pomagać laskom , sprawdzać to co zrobią itp.
I powiem Wam, że po tej rozmowie od razu przestało mnie kłuć w brzuchu, tylko tak troszkę mnie ciągnie, że czuję, że coś tam się dzieje
Cieszę się bardzo, że większość staraczek ma taki dobry wiosenny humorek i nastawienie jak należy
To zupełnie inne starania są/będą niż w ponure jesienno-zimowe wieczory 
monikaj - trzymam kciuki i mam nadzieję, że będzie dobrze, jak najszybciej powinnaś to skonsultować z lekarzami, zrobić usg itp.&&&&&&&
katiuszka - i czym się tak przejęłaś kochanie ?? Pamiętaj jeszcze o jednej sprawie, to miły pan doktor, ale to tylko jeden pan doktor. Mnie jeden pan doktor już kierował na laparo, IUI, invitro we wrześniu bez badania M, inny powiedział, że z jego wynikami to tylko invitro. Twój M MUSI się zbadać, jeśli (odpukać) będzie coś nie tak to doślę Ci pozostały zestaw
Ty się nie denerwuj (prolaktyna), pij czerwone winko, jedzcie razem orzechy brazylijskie i działajcie bo bez tego ani rusz
zuzanka -też mnie zestresował Twój porządek w szafie, ja ogólnie mam czysto, lubię nawet sprzątac ale w szafie hmmm, że poukładane kolorami nawet ???
aaaaaaaaaaaaaaa

bzzzz -trzymam kciuki za wizytę, będzie USG ?? &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
No dobra, starczy bo to jakiś rekordowy post, będę pisać teraz krócej
Tyle napisałyście, że z góry przepraszam,że nie odniosę się do wszystkiego ;-) Teraz już będę na bieżąco bo od dziś tj. 1 marca jestem znowu kurą domową, huraaaa !!!

Wczoraj posiedziałam jednak w pracy do końca ale głównie rozmawiając z dziewczynami, głównie o ich przyszłości ;-) Ich przerażenie sięgało zenitu , że jest zostawiam z tym wszystkim.
Ale wcześniej dzwoniłam do szefowej. I bardzo miło mnie zaskoczyła, miałam w głowie ze trzy hardcorowe scenariusze, układałam sobie odpowiedzi a tu taka niespodzianka. Naprawdę wydawało się, że gratuluje mi szczerze, że trzyma kciuki i nawet bąknęła coś, że zazdrości (mieszka tylko z kotem i 18h spędza w robocie...)

Ja szczerze powiedziałam, że 16go marca mam USG , po którym będzie wszystko wiadomo, jeśli będzie OK to już nie wrócę do końca. Ona stwierdziła, że czeka do końca marca z szukaniem zastępstwa i oczywiście życzy mi jak najlepiej

Powiedzialam, że będę zdalnie narazie trochę pomagać laskom , sprawdzać to co zrobią itp.
I powiem Wam, że po tej rozmowie od razu przestało mnie kłuć w brzuchu, tylko tak troszkę mnie ciągnie, że czuję, że coś tam się dzieje

Cieszę się bardzo, że większość staraczek ma taki dobry wiosenny humorek i nastawienie jak należy

monikaj - trzymam kciuki i mam nadzieję, że będzie dobrze, jak najszybciej powinnaś to skonsultować z lekarzami, zrobić usg itp.&&&&&&&
katiuszka - i czym się tak przejęłaś kochanie ?? Pamiętaj jeszcze o jednej sprawie, to miły pan doktor, ale to tylko jeden pan doktor. Mnie jeden pan doktor już kierował na laparo, IUI, invitro we wrześniu bez badania M, inny powiedział, że z jego wynikami to tylko invitro. Twój M MUSI się zbadać, jeśli (odpukać) będzie coś nie tak to doślę Ci pozostały zestaw

zuzanka -też mnie zestresował Twój porządek w szafie, ja ogólnie mam czysto, lubię nawet sprzątac ale w szafie hmmm, że poukładane kolorami nawet ???

bzzzz -trzymam kciuki za wizytę, będzie USG ?? &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
No dobra, starczy bo to jakiś rekordowy post, będę pisać teraz krócej

reklama
kok.o
czesc
ja na chwilke, bo pracy dziś strrasznie duzo :-(
Muma no to teraz - do szafy i porządek robić!
zuzanka, no co Ty, ja tylko 3x w tyg pedałuje:-) wczoraj chyba przesadziłam, bo dziś zmęczenie ciągle czuje
, no ale dziś post seksowy więc moze i dobrze, odpoczne sobie troche...:-)
monikaj &&&&& , bedzie dobrze, teraz tylko brzuchol będzie coraz większy ;-)
Ani@k <><><><><><><><><><> łap mój dzisiejszy zapas
ja na chwilke, bo pracy dziś strrasznie duzo :-(
Muma no to teraz - do szafy i porządek robić!

zuzanka, no co Ty, ja tylko 3x w tyg pedałuje:-) wczoraj chyba przesadziłam, bo dziś zmęczenie ciągle czuje

monikaj &&&&& , bedzie dobrze, teraz tylko brzuchol będzie coraz większy ;-)
Ani@k <><><><><><><><><><> łap mój dzisiejszy zapas