kasia.natka
Fanka BB :)
witam niedzielnie :-)
chyba muszę przestać pić cokolwiek przed snem
do tego garść migdałów lub orzechów i będzie ok
&&&
Muma tobie się nie wolno teraz niczym stresować!!! ciesz się nadchodzącą wiosną, słońcem i maleństwem pod sercem i niech żadne czarne myśli tego nie psują
a ja na brak sił póki co nie narzekam, może szybciej troszkę się męczę a po sprzątaniu głównie leżę bo kręgosłup wysiada ale poza tym jest ok i spacerki wiosenne już rozpoczęliśmy :-)
bionda nie marnuj czasu i zaczynaj schizować bo za raz będzie za późno i już tylko nerwy ci zostaną czy fasola ładnie rośnie
Ani@k a ty co się tak weekendowo wyciszyłaś?
tak kochana, pijesz cały czas, żadnych przerw!!!bo ja pilam tylko 2 tygodnie, do przypuszczalnego "po owu"
a to mam pic naokrągło?
no właśnie chyba zaczynam to odczuwać bo nie dość że w ciągu dnia jakoś częściej muszę to jeszcze budzę się rano z pełnym i aż bolącym pęcherzemkasia.natka no to maleńka już nie źle tam Cię ściska?:-)podobno czym bliżej końca to tak jest z pęcherzem,że dzieciaczki naciskają ??

wystarczy jedna lampkaja chyba też nie dam rady z tym winem , wczoraj wieczorem wypiłam 2 lampki i dziś rano kac , ból głowy![]()

a to nie za wcześnie na testwitam się niedzielnie,
schizy u mnie na całego, już po pierwszym teście - oczywiście negatywny,pocieszam się, że w swoim wariactwie zdecydowanie za wcześnie

Muma tobie się nie wolno teraz niczym stresować!!! ciesz się nadchodzącą wiosną, słońcem i maleństwem pod sercem i niech żadne czarne myśli tego nie psują

bionda nie marnuj czasu i zaczynaj schizować bo za raz będzie za późno i już tylko nerwy ci zostaną czy fasola ładnie rośnie

Ani@k a ty co się tak weekendowo wyciszyłaś?