reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

witam niedzielnie :-)
bo ja pilam tylko 2 tygodnie, do przypuszczalnego "po owu"
a to mam pic naokrągło?
tak kochana, pijesz cały czas, żadnych przerw!!!

kasia.natka no to maleńka już nie źle tam Cię ściska?:-)podobno czym bliżej końca to tak jest z pęcherzem,że dzieciaczki naciskają ??
no właśnie chyba zaczynam to odczuwać bo nie dość że w ciągu dnia jakoś częściej muszę to jeszcze budzę się rano z pełnym i aż bolącym pęcherzem :eek: chyba muszę przestać pić cokolwiek przed snem

ja chyba też nie dam rady z tym winem , wczoraj wieczorem wypiłam 2 lampki i dziś rano kac , ból głowy :crazy:
wystarczy jedna lampka :tak: do tego garść migdałów lub orzechów i będzie ok

witam się niedzielnie,
schizy u mnie na całego, już po pierwszym teście - oczywiście negatywny,pocieszam się, że w swoim wariactwie zdecydowanie za wcześnie
a to nie za wcześnie na test :sorry: &&&

Muma tobie się nie wolno teraz niczym stresować!!! ciesz się nadchodzącą wiosną, słońcem i maleństwem pod sercem i niech żadne czarne myśli tego nie psują :tak: a ja na brak sił póki co nie narzekam, może szybciej troszkę się męczę a po sprzątaniu głównie leżę bo kręgosłup wysiada ale poza tym jest ok i spacerki wiosenne już rozpoczęliśmy :-)
bionda nie marnuj czasu i zaczynaj schizować bo za raz będzie za późno i już tylko nerwy ci zostaną czy fasola ładnie rośnie :-p
Ani@k a ty co się tak weekendowo wyciszyłaś?

reklama
zuzanko trochę nałapałam pozytywnych fliudków
głowa coś mnie pobolewa

no to słabo nałapałaś tych fluidków pozytywnych <><><><><><>porcyjka do łyknięcia głowa powinna przestać boleć:tak::happy:

kasia.natka odpoczywaj kochana póki niunia pod serduchem ,później nie znajdziesz czasu :happy: chodź ja myślę ,że dobra organizacja i można mieć na wszystko czas przynajmniej mi się ta wydaje :tak:
hej kasica

no to słabo nałapałaś tych fluidków pozytywnych <><><><><><>porcyjka do łyknięcia głowa powinna przestać boleć:tak::happy:

kasia.natka odpoczywaj kochana póki niunia pod serduchem ,później nie znajdziesz czasu :happy: chodź ja myślę ,że dobra organizacja i można mieć na wszystko czas przynajmniej mi się ta wydaje :tak:
hej kasica
łapię

wiesz kiedyś znalazłam tutaj na stronie jakieś witaminy z kwasem foliowym (chyba) które niby ułatwiają zajście w ciążę i zastanawiam się czy je sobie nie zamówić????
ach już co mi szkodzi:-(

Dzień dobry Kochane!!!!
Witam się niedzielnie...u mnie dziś okropna pogoda, leje deszcze, zimno, wieje brrrrr...A było już tak wiosennie, ostatni tydzień było po 16st, do tego słonecznie. A tu znowu typowa angielska pogoda...:baffled:
Właśnie wróciliśmy z zakupków, wydałam fortunę na "zdrową" żywność, typu orzechy, migdały, suszone morele, witaminki no i winko:) Aha no i nakupowałam ryb:baffled: Jakoś muszę się "przemóc":sorry:Wędzonego łososia to jeszcze jakoś zjem na kanapce...ale takiego surowego na obiad??? muszę poprosić zuzankę o jakiś przepis,bo nawet nie wiem jak się za to zabrać. Podejrzewam, że można polubić rybki, tylko trzeba wiedzieć jak je przyrządzić. Tak więc zuzanka wspomóż mnie jakimś przepisem:tak:
....no i zapomniałam co miałam której napisać:baffled:
poczytam i zaraz tu wrócę:-)
aha nerwa mi przeszła, dziś "działamy", ale idąc za Waszymi radami, ani słowa na temat dni płodnych...istny spontan:-D

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, jestem w szoku :szok::szok::szok::szok::szok:. Mam 20 dzie cyklu, za chwile @ ma sie zjawić , a ja 0 schizów i zero objawów. trochę mnie zaczynaja jakieś prychole atakować. Wogóle zapomniałam, że już powinnam schizować :-D.
bionda, jak chcesz to możemy Ci przypomnieć, że pora na schizowanie:-D Ale chyba lepiej, że się niepotrzebnie na nakręcasz...przynajmniej na razie;-)A może to już jakiś objaw...no brak schizowania:tak:nie przypominam sobie, żebym nasza Muma schizowała w szczęśliwych cyklu....chyba, że mi umknęło:sorry:

Mam jeszcze jedno pytanko:sorry: kompletnie nie znam się na winach...które polecacie na to endo...wytrawne czy może być pół wytrawne? :sorry:i jakie wina są wytrawne a które pół? chodzi o to czy np.schiraz albo merlot do których win zaliczamy??? chętnie bym się dowiedziała coś na ten temat:tak:

reklama
/
w pełni się z tym zgadzam, ja mam czas i na odpoczynek i na przyjemności i na lenistwo i na lekarzy i na SR i na zajmowanie się domem itd. aczkolwiek w jeden dzień za dużo nie dam rady więc muszę to wszystko rozplanowywać

katiuszka spokojnie może być półwytrawne :tak:

Do góry