reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

moje drogie

kok.o ja jestem ze wsi dalekiej szzerokiej i głębokiej więc uważaj znam takie fajne zabawy i podaje je w beczkach piwa :-D:tak:ale najfajniejsze jak coś komu się stanie :-D:szok::tak:więc uważaj maleńka :cool2:
a propos objawów to mogą te być ciążowe :tak::tak::tak:&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
hehe juz bede grzeczna ;-);-) cholercia wie, co tam za "przyjemności" jeszcze ukrywasz :-D
a objawy to są typowe @powe z czasu, gdy nie brałam castagnusa (teraz tez przerwe zrobiłam)...no normalnie masakra:wściekła/y: na rowerku w połowie tej górki myślałam, ze mnie @ zaleje :wściekła/y:

Aniak moje GRATULACJE! , poczyniłaś pierwszy krok :-D twoje uda i tyłek będą Ci wdzięczne i jutro tę wdzięczność wyrażą;-) :-)

reklama
Ani@k nie kochana,brałam na siłownię bo tam dawałam do wiwatu ,a teraz jestem cwaniak i zakupiłam magiczne pigułki ,które pomogą mi zgubić moje 5 kg nadwagi :-D:szok::-D:rofl:bez wysiłku .......hehehehehehehehehe

kok.o ja myslę :-p nigdy nie bądź pewna @ jeszcze kilka ładnych dni przed Tobą.....i ja nadal uparcie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
ech zuzka, optymistka jestes :-) ;-)

dziewczynki
moj M wrocił tez własnie z terningu, wymęczony strasznie ;-):-)
ide sie przytulić i pomarudzimy sobie razem jak to nas to i tamto boli (hehe starość nie radość :-D:-D)

do jutra
papa:-)

Zuzka na prochach jedziesz???

Kiedyś lubiłam "ten" ból zakwasowy.. ale nie pamiętam jak boli..:zawstydzona/y:

A tak wogóle to kiedyś keidy jeszcze nie pracowałam na karaibach do pracy jezdziłam rowerkiem..nawet jak padał deszcz, prawie jak "wyczynowiec";-)
A dzisiaj baaardzo pomogło mi oddychanie.. nauczyłam się "oddychać" laaaaata temu (nosem wdech buzią wydech) bo jak bym tylko i wyłącznie na buzi polegała.. odpadłabym po pierwszych 15 minutach..:sorry2:

kok.o :**** no to nie przeszkadzam ja też zaraz uciekam na łoże małżeńskie :-):-D;-)Ani@k oj jadę jadę podobno to rodzinne i lekomanie mam po babci :-D a Twoje oddychanie ......mi nigdy nie wychodzi zawsze mnie pilnują ,żebym nie zemdlała :cool2::shocked2:

witajcie wieczornie:)ja sama w domku,Adas na nocce w pracy,moja mamcia też...a ja ,co robie???A Redsika sobie piję:)a co??!!!w koncu weekend mamy no nie??:)Jutro do Brico Marche chcemy jechac,kupić ziemie do krzewów,tuje,i ładnie zrobic wjazd do garazu naszego,zeby ładnie wyglądało,mój mąz dzis w ogrodzie "działał"światełka są,płotki itd...:)jutro ciąg dalszy:):)Rano wróci z nocki i kazał sie obudzic koło 11,najpierw na zakupki do miasteczka,a potem koło domu porzadki:)a ja jak to bywa w domu zapewne porzadki hi hi!!A wieczorkiem do kina się wybieramy:):):)rcze fajnie,ciesze się...:-)jedziemy na IGRZYSKA SMIERCI.Z 2 lata temu przeczytałam ta ksiażkę i szalenie mi sie spodobała!!!!!!!!!!!!wiec film tez mam chęć zobaczyc:):)

kasica ja naprawdę się cieszę ,że masz tak zajefajne podejście ......od razu chce się zagadnąć a film jest podobno zajebisty :-Da książka tym bardziej :) więc żałuję ,że jej jeszcze nie przeczytałam :-(ale przeczytam bo jest zaznaczona w biblioteczce :tak:więc kochana ściskam i miłego oglądania i wieczoru &&&&&&

reklama
zuzanka,nieraz musze "normalnie"sie zachowywac a nie myslec tylko o ....wiadomo o czym,choc nie ukrywam,że praktycznie non stop myslę o dzidzi i ciąży...........Co do książki to sa dwie cześci,obe sa super!!!!jutro w kinie jest pierwsza cze sc,no mam nadzieję ze równie spodoba mi się jak książka...

Do góry