reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

A ja znalazłam tylko pusty portfelik, jakiegoś dziecka chyba, same grosze i zdjęcie mamy i było mi strasznie przykro :-(
A co do wieku to też nie czuję moich 38, to jakiś kosmos dla mnie, jestem z eMem 23 lata razem i tak się czujemy jak w pierwszej dziesiątce ;-):tak: Teraz Fasol może nas tylko jeszcze odmłodzić :-D

reklama
A ja znalazłam tylko pusty portfelik, jakiegoś dziecka chyba, same grosze i zdjęcie mamy i było mi strasznie przykro :-(
A co do wieku to też nie czuję moich 38, to jakiś kosmos dla mnie, jestem z eMem 23 lata razem i tak się czujemy jak w pierwszej dziesiątce ;-):tak: Teraz Fasol może nas tylko jeszcze odmłodzić :-D

ze mną coś nie tak jest - dziś kupowałam płaszczyk wiosenny i mierzę różowy i zapytałam ekspedientki czy w moim wieku wypada ? durna baba ze mnie , koniec z tym , kupiłam ten różowy i będę w nim paradować , zastanawiam się też czy nie farbnąć w końcu włosów ? mam w 100 % naturalne ale może pora zaszaleć z jaką czerwienią czy choćby refleksami czerwonymi ?
wstawiłam Wam moje aktualne foto na schizkółku

Ja się tam na trendach nie znam..
Jak dla mnie może być i czerwień i refleksy.. sama kiedyś w oberżynie się nosiłam:eek: teraz brąz.. moze też bym coś zmieniła? :confused:

Cześć Dziewczynki!!!
Wpadłam do Was na chwilkę, bo musze zaraz uciekać na jakieś jedzonko, bo od południa nic nie jadłam i nie piłam. Po pracy poszłam na kolejne badanie tego zwariowanego progesteronu:wściekła/y:Pani w labo powiedziała, że mi zrobią, w końcu to moje pieniądze, ale one są pewne, że to nie jest błąd wydruku, bo sprawdzały to kilkakrotnie!!! Pytała się co to za lek brałam, potem sprawdziła go w necie i tez mówi, że on nie ma w składzie progesteronu i to nie on "zrobił" taki skok. No to o co chodzi??? Jutro wyniki i pewnie jak będzie taki sam, w sobote pójdę na wizytę. Z ciąży w tym miesiącu tez chyba nici....rano zaczęło się lekkie plamienie...wprawdzie na razie minęło...no ale już coś się dzieje...Ogólnie DOOPA!!!!!! Humor do bani...bania boli od myślenie i zastanawiania się co i jak??? ehhhh musiało na mnie trafić??? wszyskie babki w mojej rodzinie i okolicy zachodzą bez problemów, a ja, jak zwykle pod górkę!!!!!:wściekła/y:Wiecie, że ja jestem na bakier z kościołem i tym całym cyrkiem, a przez takie rzeczy jeszcze bardziej się od tego odsuwam, bo sobie myślę, skoro tym wszystkich "Ktoś" tam kieruje, to dlaczego jest tak niesprawiedliwy i okrutny??? że jednym daje wszystko bez problemów, a inni całe życie mają "coś"???? Pewnie ktoś by mi odpowiedział, że to po to, że w zyciu po zyciu będę miała dobrze. A ja wolę mieć w TYM życiu dobrze, a nie jak umrę!!!!! :wściekła/y:
No!!! alem se pogadała!!!! aż mi ulżyło:tak: idę coś zjeść i wpadnę tu za jakiś czas!!!!

katiuszka - podobno co nas nie zabija to nas wzmacnia ,
ja też od kościoła się odsunęłam ale nie dlatego że mam pretensję do boga , jak widzę jakimi autami się oni wożą i jak im szykują plebanie w marmurach tylko za to że są niby sługami boga lepszymi od nas w nie wiem w czym ?
nie chodzę tez dlatego że duszę się w środku a latem czasem idę i stoję na zewnątrz ale jak widzę te dzieci biegające wkoło kościoła to łezka w oku ... rodziny - 2 - 3 dzieci , wszystko takie szczęśliwe a ja czuję tą pustkę

katiuszka - ja Ci mówię, zrób betę (jeśli to plamienie nie rozkręci się, za co trzymam kciuki mocno), może bliźniakom luteinka potrzebna :shocked2::tak:
Nigdy nie ma tak , że jest wszystko, jakie mam jazdy teraz z mamą to nawet nie chcę Wam opowiadać , ale piszę tylko tak - nie ma tak , że jest wszystko super. Tyle naszego co się nauczymy panować nad emocjami i żyć zgodnie z własnym sumieniem i tak żeby nie krzywdzić innych. Ja też z dala od kościoła, bardziej wierzę w siłę człowieka...

Ostatnia edycja:
no i już jestem:tak: najedzona i od razu w innym nastroju;-)
Ja wiem Dziewczynki, że nam się tylko tak wydaje, że to my tylko mamy pod górkę...ale jakby się tak posłuchało co się dzieje wokoło...to ho ho!!! No ale czasem przyjzie taki moment, że ma się wszystkiego dość, że się nie widzi sensu w tym wszystkim itp. no taki typowy dołek. No ale zaraz człowiek się otrzepuje i idzie dalej, nie?:tak:
Muma, poczekam na jutrzejszy wynik, zobaczę co się będzie działo z tym plamieniem i może wtedy...pani w labo mi powiedziała, że na razie jest za wcześnie na betę, to znaczy, można zrobić, ale wynik będzie w 60% pewny:confused: to chyba się wstrzymam jeszcze...a ta luteina to jest właśnie progesteron sztuczny, tak? no to mi go chyba nie potrzeba, skoro mam go gruuuuba ponad normę:confused:
kok.o ...mnie też się wydaje, że Twój test to tylko formalność!!!!! Odprawiam modły hinduskie i takie tam nad Twoją tempkę, żeby nie ważyła się spaść!!!!! oj...ale będzie się działo!!!!
ani@k, Ty sobie Kochana na razie daruj ten spinning...po pierwsze z powodu kontuzji;-) a po drugie, tempka poszybowała w górę, Lopez tam walczy, Ty mu dopomóż włażąc jeszcze na eMa, a nie będziesz na treningi latała:tak: Ty masz teraz uskuteczniać treningi ale w sypialni..lub na stole...pod prysznicem...na łonie natury:-D gdzie kto woli:-D:-)

lumina, nie ma takich kolorów, których się nie nosi w jakimś wieku!!! dobrze się w czymś czujesz, podoba Ci się - to najważniejsze!!! a mnie się róż podoba...i taki ostry i taki "majtkowy":tak: Jesteśmy w takim samym wieku i ja tez noszę ciuchy w tym kolorze i nigdy mi przez myśl nie przyszło, że może nie wypada:-Dno aleś wymyśliła!!!!!:-)

hej dziewczyny

ja na chwilkę się przywitać tylko ;-)
katiuszka nie denerwuj się ,po clo na pewno nie masz tego prog.podwyższonego a może jest ciąża mnoga i dlatego się podwyższył,poczekaj skarbie spokojnie i zrobisz sobie betę jak @ nie przyjdzie ja wierzę i trzymam &&&&&&&&&&&&&&
Muma :****** tylko tyle napisze ;-) i fluidki łapie również
kok.o śniło mi się ,że napisałaś mi smsa ,że w ciąży jesteś :-) i coś czuje,że sen mi się sprawdzi jak widzę Twoją tempkę:tak::-):-)
Ani@k a Ty kochana dokładnie jak Muma pisze uważaj ,uważaj bo ja czuje w moczu ,że w tym miesiącu będzie kilka czerwonych tłustych kresek

idę pod prysznic bo jestem po ćwiczeniach i potrzebny mi oddech ;-)

Miłego wieczoru

katiuszka -no w sumie może i masz dość progesteronu , oczywiście przy założeniu , że dzidziusiów jest nie więcej niż dwa :-D
Trzymaj nóżki teraz ściśnięte, nie popuszczaj już, a będzie wiosna niedługo, oj będzie :tak::tak:

reklama
elloł wieczornie

eee hyhy katiuszka , czy na trojaczki reflektowałabys? no bo po tym całym clo... ;-):-D matko! ale by były jaja! :-) trzy.

zuzanka hihi niech Ci się ten sen spełni :tak::-D

Muma to Twój M to Twoja licealna wielka pryszczata miłość?? wow!! :happy2:

Ostatnia edycja:
Do góry