no i już jestem

najedzona i od razu w innym nastroju;-)
Ja wiem Dziewczynki, że nam się tylko tak wydaje, że to my tylko mamy pod górkę...ale jakby się tak posłuchało co się dzieje wokoło...to ho ho!!! No ale czasem przyjzie taki moment, że ma się wszystkiego dość, że się nie widzi sensu w tym wszystkim itp. no taki typowy dołek. No ale zaraz człowiek się otrzepuje i idzie dalej, nie?
Muma, poczekam na jutrzejszy wynik, zobaczę co się będzie działo z tym plamieniem i może wtedy...pani w labo mi powiedziała, że na razie jest za wcześnie na betę, to znaczy, można zrobić, ale wynik będzie w 60% pewny

to chyba się wstrzymam jeszcze...a ta luteina to jest właśnie progesteron sztuczny, tak? no to mi go chyba nie potrzeba, skoro mam go gruuuuba ponad normę
kok.o ...mnie też się wydaje, że Twój test to tylko formalność!!!!! Odprawiam modły hinduskie i takie tam nad Twoją tempkę, żeby nie ważyła się spaść!!!!! oj...ale będzie się działo!!!!
ani@k, Ty sobie Kochana na razie daruj ten spinning...po pierwsze z powodu kontuzji;-) a po drugie, tempka poszybowała w górę, Lopez tam walczy, Ty mu dopomóż włażąc jeszcze na eMa, a nie będziesz na treningi latała

Ty masz teraz uskuteczniać treningi ale w sypialni..lub na stole...pod prysznicem...na łonie natury

gdzie kto woli

:-)
lumina, nie ma takich kolorów, których się nie nosi w jakimś wieku!!! dobrze się w czymś czujesz, podoba Ci się - to najważniejsze!!! a mnie się róż podoba...i taki ostry i taki "majtkowy"

Jesteśmy w takim samym wieku i ja tez noszę ciuchy w tym kolorze i nigdy mi przez myśl nie przyszło, że może nie wypada

no aleś wymyśliła!!!!!:-)