reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Ja to wiem, ale są tu koleżanki co to kiedyś chciałyo 5ej wstawać :-D Ani@k pozdrowienia , walcz dzielnie !;-)
Uciekamy już sprzed kompa, pooglądamy "porodówkę" i do łóżeczka , miłego wieczoru ! :happy2:

Ostatnia edycja:
kok.o...ja reflektuję na dwójeczkę...z trójką też by jakoś dało rady...o większej ilości nawet nie myślę:szok: Ale coś musi być na rzeczy, bo lekarz chyba ze sto razy mi powtarzał, żeby przemyśleć sprawę w tym Clo...nawet jak mi dwa dni temu odpisywał na meila, to napisał. "ps. przypominam, że po stymulacji Clomidem bardzo wzrasta możliwość ciąży mnogiej" :eek: no a do tego moje ziółka:szok: aaa no właśnie...ja się tak jeszcze zastanawiam...może ten skok to przez Clo razem z ziółkami??? może miałam jakąs mega owulację??? aż sama jestem ciekawa co to za ze mnie za ciekawy przypadek:cool2: nie wiem czy Wam pisałam....jak posżłam dziś tego mojego labo, mówię pani po co przyszłam, że miałam w sobotę robiony ten sam hormon no i że jakiś wynik kosmiczny...a ona na mnie tak jakoś dziwnie patrzy...a tu zaraz wszystkie kobitki z tego labo zleciały się do tego biurka i patrzą na mnie jak na jakiś okaz w muzeum lub jakiś ciekawy medyczny przypadek:sorry2:pewnie dawno...albo w ogóle nie widziały takiego wyniku:szok::-D no nic...czekamy do jutra...
kok.o...no ja mam takie same objawy co Ty...też mnie teraz zaczęły piersi boleć...w brzuchu jakoś tak dziwnie...jakby jajnik dalej pobolewał, z drugiej strony jakby mnie coś ciągnęło...mierzę tempkę...ale jak pisałam tak dla praktyki i wprawy...nie wiem jaką mam pocżatkową, dlatego nie ma co przywiązywać wagi do tych pomiarów, ale utrzymuje się tak na 36.7-36.9:eek: z tym, że ja nie mam mdłości...:no:
Muma...moi rodzice mieli syrenkę...to było dopiero cudo!!!! jak jechali do mnie na odwiedziny jak byłam na kolonii, to zanim dojechali, już ich słyszałam:-D, a potem nastąpiła zmiana i syrenkę zastąpił fiat 126p:-D

hihi mdłości to ja pewnie tez nie mam :-D to tylko element schizowania, wytwór mojej wyobrazni;-):-D

noo w sumie, połączyłaś ziolka na poprawe pracy jajników z clo-tez na poprawe pracy jajnikow... hmmm :tak:
dobra, czekamy do jutra. a bete w koncu dzisiaj zrobiłas czy nie?

a bete w koncu dzisiaj zrobiłas czy nie?
nie, nie zrobiłam...pani w labo powiedziała, że póki co wynik byłby na 60% pewny...za wcześnie, u mnie jest 8-9 dni po owu...jak dobrze liczyłam...dlatego jeszcze się wstrzymuje:sorry2:

Uciekam i ja...coś mnie spanko dopadło...a ppoza tym to i tak zostałam sama na polu walki:cool2:
Miłej nocki życzę i do jutra!!!!!

Ostatnia edycja:
...a ja po studiowałam książki i artykuły do OA i spanie odeszło ;-) kok.o ja życzę z całego serducha każdej z Was II tłustych jak najszybciej :tak:

ale wspomnienia PRL :-D:szok: masakra!!! ale ja uwielbiam "TE"czasy bo wszystko było takie prawdziwe :tak:żywe kolory,lato było latem,wiosna wiosną! teraz nawet nie wiemy kiedy jest przedwiośnie!?@#?$?!!??? takie czasy.... szybko,sprawnie ,bezboleśnie ...takie rytuały przechodzimy:shocked2::zawstydzona/y::-(a lata uciekają..hmmm..ohh...szkoda bo Nasi rodzice są młodsi o wiek przed Nami bo im "czas"wolniej leciał ...

katiuszka II !!!!

lopop - kiedy Komunia, wszystko gotowe ? :-) Ja mam 13go ale jako gość, ufff ;-)
no prawie jeszcze muszę dopracować mój strój:)
no to oby dwie będziemy tego 13stego na Komunii Ty jako gość a ja jako zestresowana mamusia:-p:szok::-D

starsznie cycuszki mnie pobolewają mam je takie pełne:cool2: a wiecie na długi weekeknd ma przyjść zmora do mnie ja to zawsze mam takie szczęście
wyjeźdzam pod koniec maja w góry z @ .... ach koniec tych żali
zapraszam na kawkę

zuzanko coś w tym jest co napisałaś:(

Ostatnia edycja:
elloooo :-D
Ani@k ???? dzisiaj nie pracujesz? :confused: co tu tak z rana cicho, lopop tylko na nogach ;-):-)
lopop @ przyjdzie albo nie, o! ze tak rzekne błyskotliwie ;-):-) a (.)(.) pełne niech M wymasuje;-)

dolączam do kawki ze swoją parząchą plujką (znaczy kawą z gruntem) :-D

cześć dziewczynki,
ale się gorąco na wątku zrobiło! doczekać się nie mogę soboty, kok.o - kciuki!! katiuszka - a Ty kiedy? bo chyba nie doczytałam
Muma, piękne macie te propozycje męskich imion, też się zastanawiałam nad Olkiem, ale, że ja Ola - uznałam, że nie wypada.

reklama
Hej,

kok.o -
no jest mały zwrot akcji ale to wciąż bardzo wysoka temperatura i tak może być :tak::-)&&&&&&&&
lopop - oby tylko pogoda była na tą Komunię, będę myśleć o Was :tak: a potem przed Wami "radość" białego tygodnia ;-)

alex - chyba Olek zostanie jednak bo córci się najbardziej podoba a M teraz się z córci zdaniem bardzo liczy ;-):-)
Ani@k -zaspałaś pewnie po starankach wyczerpujących ? ;-)

katiuszka -
jestem strasznie ciekawa co Ty wykombinowałaś z tym progesteronem (najpewniej wykombinowałaś/liście to w Paryżu :-p)

Ostatnia edycja:
Do góry