reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

no tak sobie wlasnie od rana o tym progesteronie mysle.... i chyba zrobie ,dla spokojnego sumienia. ale nie mam zadnych plamien na szczescie (a to chyba objaw niedoboru prog?, czy mozna miec niedobor bez plamien? :eek: )

reklama
Wiesz, ja tak naprawdę nie badałam na początku ciąży a zapisał mi od razu , powiedział, że "w tym wieku" to daje profilaktycznie od razu i to nie luteinę tylko duphaston bo się lepiej znacznie wchłania. I biorę go do teraz od 5tc. Bierze się jakoś do 16tc, jak już łożysko na full pracuje.

Jak nie ma plamienia to chyba w porzadku, co??
:confused2: Kok.o ja na Twoim miejscu zaczekałabym na wizytę u gina. bo nawet jak zrobisz progesteron to i tak wynik będziesz musiała z gin. przedyskutować.. w aptece specyfiku przeciez bez recepty nie sprzedadzą..

no wiem własnie, bez recepty sie ni da ;-).
mam zagwozdke..
jak udaloby mi sie w ten poniedzialek do gina pojsc, to nic tam nie zobaczy, a moze skierowanie na badania mi da. Jak pojde za te 10 dni , to moze bedzie cos widac, ale skierowanie ponad tydzien pozniej dostane...
no chyba ze pojde w ten poniedzialek i w nastepnym tygodniu...ale to chyba przesada juz...:eek:

Czekaj.. bo w poniedziałek to już bedzie 5 tc? (liczac od dnia ostatniej @) to na usg moze już Groszek być widoczny!!!! i gin. w razie koniecznosci przepisze Ci prog...

hej dziewczyny

oj Ani@k żebyś wiedziała,ja dzisiaj patrzyłam czy to nie sen :tak::-) tyle radości takie informacje wnoszą ,że człowiek się gubi później i nie wie czy real czy sen:rofl2:
kok.o teraz już tylko spokój i odpoczynek wskazany dla Ciebie a nie Ty już o desperadosku myślisz :-p:-D
Muma a u Ciebie samopoczucie chyba dobre?żadnych mdłości nie zanotowałam u Ciebie tylko spanie ;-)

a z bzzz to ja już sobie pogadam :angry::laugh2::wściekła/y:hehehehe

a i u mnie 1 dc :tak::-)

i nie mogę wkleić pod sygnaturkę tej strony co macie dziewczyny :wściekła/y::sorry:

Ostatnia edycja:
Hihi Zuzanka coś w tym jest.. ja przeoczylam post Katiuszki.. co ta Kok.o wczoraj narobiła - świat się jakiś różowszy zrobił:tak:
Jak nie możesz wkleić w sygnaturkę???

A ja chyba odpadnę w tym cyklu.. zapomniałam napomknąć ze taaakiego gluta jaki się wczoraj pojawił to ja całe wieeeki nie widziałam.. :szok: a że Żywiec działał na mnie usypiająco - pominęłam najważniejsze - przytulanki:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
hehe zuza bądź litościwa dla bzzzz , ona nie chciała i skruche walnęła :-) ;-)
moze nie masz juz miejsca w sygnaturce (tam chyba 6 linijek mozna wpisac.. czy jakos tak..) :sorry:

zuza dokładnie tak jak suwaczek wklejasz, nad wykresem masz adres url.

reklama
Ani@k - zaspałaś znaczy się na przytulanki ?:-) To dziś musisz zaraz po pracy :-D
Jak ja kiedyś zaspałam to o 4ej eMa dopadłam - żeby chociaż trochę poleżeć z nogami do góry:-D
zuzanka - nie no, ja miałam mdłości, raz czy może trzy razy ;-):tak: Tak już mam widocznie i dobrze mi z tym :baffled:
Teraz schudłam przez ostatnie stresy i w sumie od początku mamy +2,8 kg - naprawdę jestem z siebie dumna;-)

Do góry