reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

ok zrobiłam ciekawe?
Ani@k ale dzisiaj też się liczy i jutro też bo jak się glut pojawił to znaczy ,że możesz po całości więc nie odpuszczaj !!!!!!:angry::tak:

hmmmm no już mi przeszła złość na bzzz odpuszczam jej winy :-D

reklama
Ale no taki glut ze mogłabym go uzyczyć komuś kto nauki przedślubne prowadzi jako okaz godny naśladowania..:baffled::eek:
Muma no coś w tym moze i jest.. bo mnie jajniki bolą.. ale bolą mnie od początku cyklu.. więc hmmm.. ja już nie wiem.. :cool:
Zuza widać Twój wykres!!!

Ani@k -nie może coś w tym jest, tylko tak jest, glut znika i jest wtedy szczyt płodności=owulacja i z tego są chłopcy tzn ze starań po zaniku gluta ;-):tak:
Ja piłam Mucosolvan :-D

Ja tym razem.. pomyślmy.. nie pamiętam w jakiej kolejnosci ale piłam: Tyskie, Lecha, Warkę i Żywca.. Żywca nie polecam bo w sen się po nim zapada:-) aha raz Reddsa malinowego (po tym jak Kok.o zachwalała soczek od teściowej)..

zuzanka - konto zasilone, dzięki :-D
No jak nie wiedziałaś, glut to jest objaw dziewczynkowy, po tym jak już robi się nieciągnący a nawet całkiem zanika jest największa płodność i wtedy szanse na chłopaka.
Potwierdziłam to niejednokrotnie monitoringiem i miałam nadzieję, że Fasol to chłopak bo raczej się począł w dniu pęknięcia pęcherzyka , po zaniku gluta właśnie :tak:

reklama
Do góry