reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

witam wieczornie :-)

no, chata błyszczy, łącznie z podłogami, pranie zrobione... okien nie myłam :sorry:mężuś nakarmiony :-D
tak sobie spokojnie w ślimaczym tempie to wszystko robiłam;-):-)
Ani@k no niestety, nie mam domu :-( :-( wiec ogarnełam wszystko szybko :-) ;-)

a choroba morska jakos szybciutko mineła :-)
Zastanawiam się czy nie zaserwować sobie tego castangusa. Mam go już chyba z 3 miesiace...powstarzymywałam się, bo bałam się, że mi popieprzy z cyklami, ale teraz widzę, że same się pochrzaniły, zawsze miałam po 30-32, a teraz najmniej 35, więc powinnien pomóc na wyregulowanie tego cholerstwa. Nie pamiętam dobrze...coś mi się kojarzy, że kok.o go brała w zeszłym cyklu. Dobrze pamiętam??? jak tak...to napisz mi Kochana po co Ty go brałaś? tzn. na jakie dolegliwości??? no i jak to Ty...to u Ciebie zadziałał świetnie, bo ciąża jest!!!!:tak:Jak pójdę do mojego gina to wezmę ten lek ze sobą, może mi coś doradzi...No i Clo też zacznę brać w 3 dc..potem monitoring...noi tak w kółko:wściekła/y:

kok.o a co teraz z treningami??? sfolgujesz trochę, nie???? w ciąży ruch jest wskazany...ale chyba nie taki jak spinning???? zamierzasz przerzucić się na coś innego??? ehhh jak Ci zazdroszczę tej porannej "choroby morskiej":sorry: ale wiesz...tak bardzo pozytywnie:tak:

castagnusa polecił mi jeden konował, u którego przypadkiem wylądowałam. powiedziałam,ze cykle mi sie rozregulowały, nie zapytał nawet jak długie są, tylko od razu przepisał (znaczy to bez recepty jest). No ale na długość cykli nie wpłynął mi chyba wcale, za to na PMS działa rewelacyjnie! :-) :tak: Przedtem 3-4 dni przed @ nie mogłam sama ze sobą wytrzymać, a z cast. - (.)(.) nie bolały, nie było permanentnego wkur...a i płaczliwości.
A ostatni cykl ciążowy to akurat bez castagnusa był, bo przerwe zrobiłam ;-)

Ogólnie castagnus polecany jest, jak ma się leciutko podwyższoną prolaktyne.

A spinning w ciąży jak najbardziej można, tylko nie na 100%. Ja chyba w piatek pojde, na pół gwizdka sobie pojade.

witam nowe koleżanki Aleksis i Caterina :-)

Ostatnia edycja:
reklama
WITAJCIE KOCHANE BABECZKI
Ja mam dostęp do komputera tylko z doskoku więc .... spróbuję was troszkę doczytać ale nie wiem czy to jet realne...
katiusza-no przecież nie ma jeszcze@ więc co się tak nastawiasz maleńka;-) ? Powiem szczerze że bardzo chętnie strzeliłabym z tobą angielską herbatkę ale tym razem raczej do Londynu nie dojadę ....
kok.o widzę ze nastawiasz się na trening fasola od samego początku, ciekawe co na to fasol ?! odpoczywaj kochana i ciesz się piękną pogodą
a zuzanka sie na mnie pogniewałą ....:-(... a w życiu czasem są takie chwile ..... oj smutno mi , smutno ....:sad: ...mam nadzieję że odpocznie sobie i słoneczna pogoda złagodzi jej złośc na mnie .... aja wcale xle nie chciałam ...
An@k widzę wizualizacja na wykresie włączona ....:-D
witam nowe koleżanki

oooo no prosze, zziębnięta i zmoknięta bzzzz sie ujawniła :-D wracaj , bo tu upały nieludzkie :tak::-)
ja nie lubie gorąca, to mi nie jest dobrze przy takich temperaturach. Ostatnie lato bardzo mi odpowiadało, nie gorąco, troche deszczu...
A Groszek to juz wiadomo,ze bedzie sportowcem :tak::-) tylko dyscypline sam sobie musi wybrac :-)
a, zuzanka z tego co pamietam wybaczyła Ci winy i występki :-D

katiuszka kiedy Wy planujecie powrót na stałe do PL ?

Ostatnia edycja:
Bzzzz Ty się nawet nie przyznawaj ze jeszcze z Zuzanką się gniewacie bo znowu jazda będzie.. wszystko zostało udobruchane, więc pamiętaj Zuza i Ty znowu się odzywacie i dobrze żyjecie:tak:
Kok.o Ty w piątek do lekarza idź.. a na spinning ja za Ciebie będe chodzić. Kolano już się we znaki nie daje, więc po majówce zaczynam:-) A Groszek? Mama - ostra jazda, Tata - liga kazachstanska, myślę że On jak swego czasu Korzeniowski będzie medale w chodzeniu zdobywał.. albo będzie pływakiem.. Ha!!! Za 23 lata z nim pogadam!!!;-):-)

do lekarza we wtorek bede szła:happy:
a za 23 lata , moja droga, to Ty bedziesz na olimpiadzie Groszkowi kibicowała! :-D
a nie, to za 24 lata ;-)

Ostatnia edycja:
Znowu sie pomyliłam.. coś mi piątek po głowie chodzi.. to chyba Katiuszka w piątek idzie:baffled: do lekarza..
Kok.o ja mam nadzieję ze po znajomości będę miała miejsce dla VIP-ów!!! W pierwszym rzędzie!!!:-)

w piątek 31 dc będzie.. więc moze do mnie ktoś wpadnie:eek::baffled: tfu tfu!!

Ostatnia edycja:
no ba! jak tylko Groch załatwi starej mamuśce i jej e-kumpelom bilety, to lecimy!!! (gdziekolwiek bedzie ta olimpiada).:-D
a moze to bedzie zimowa? bedziemy mroziły tyłki na jakimś śniegu i dopingowały :-D

no ba!, w piątek 11-go potrójny Lopez Ci wpadnie ;-):-D z Lopezką oczywiście, tez potrójną...

yyy.. to ile razem? :szok:

Ostatnia edycja:
Nawet w najgłębszym śniegu w najdalej położonej Syberii nie będzie mroziło!!! Emocje tak nas będą rozpalać, że wokoło nas będzie parowało i jeszcze kase na "saunie" zarobimy!!!
Nie, no żartuję, ja jak się w coś tzn. jakąś dyscyplinę zapatrzę to bez kija nie podchodź! Jak oglądam z eMem mecze - to kto się bardziej wczuwa??? No ja oczywiście!

Jak ja ich wszystkich nazwę???:baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry