reklama
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
hej dziewczyny
Ani@k plissss teścik zrób :-)wróżę II tłuste!!!!!!!!!!!!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
kok.o trzymam za wizytę daj znać co i jak ale i tak wiem ,że wszystko dobrze będzie fasol pewnie już duży
Muma a wiesz,że zaraz kopa dostaniesz jak to po deszczu chodzisz z fasolem?? nie wolno Ci !!!! no nakopać tylko!!!
katiuszka ja myślę ,że po tych clo to będą bliźniaki jakieś mam takie dziwne przeczucie :-)
:-):-)dzisiaj się muszę zapytać pani dr ile czasu można brać ten lek ,bo nie chciałabym aby mi organizm zgłupiał 
kasia.natka kochana a jak samopoczucie jak się czujesz pewnie już nie długo ??trzymam kciukasy &&&&&&&nie długo zostaniemy e-ciociami jak to Ani@k mówi:-)
caterina hej no widzisz to wcale nie proste tak hop siup ja 7 lat się zmagam a też wydawało mi się ,że od razu zajdę
ale z czasem przychodzi wiara w to ,że się uda i ja w to wierzę,że każdej z nas jest pisane dzieciątko tylko ma swoją datę urodzin ustaloną od górnie 
;-)
ja zaraz się szykuje na usg ,ciekawe co mój pęcherzyk dziś mi powie hehehehehe
Ani@k plissss teścik zrób :-)wróżę II tłuste!!!!!!!!!!!!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
kok.o trzymam za wizytę daj znać co i jak ale i tak wiem ,że wszystko dobrze będzie fasol pewnie już duży

katiuszka ja myślę ,że po tych clo to będą bliźniaki jakieś mam takie dziwne przeczucie :-)

kasia.natka kochana a jak samopoczucie jak się czujesz pewnie już nie długo ??trzymam kciukasy &&&&&&&nie długo zostaniemy e-ciociami jak to Ani@k mówi:-)
caterina hej no widzisz to wcale nie proste tak hop siup ja 7 lat się zmagam a też wydawało mi się ,że od razu zajdę

ja zaraz się szykuje na usg ,ciekawe co mój pęcherzyk dziś mi powie hehehehehe
cześć:-)przed chwilą weszałm na forum i co...??jak przeczytałam o temperaturach to zjarzyłam się,zę dzis rano nie mierzyłam...bo co??zapomniałam...wstałam z łózka ,na śmierc mi wyleciało z głowy!!!oj,chyba nie nadaje się do tego....dzis juz 11 dzien cyklu,jutro 12,wiec ,czy nie jest za pózno???o ile nie zapomne??!!:-)
Ani@k
Fanka BB :)
Caterina o! to Ty służba zdrowia jesteś
miło Cię poznać
no i młodziutka jesteś!!!! a jak się pierwszy raz u nas pojawiłaś to dziewczyny mówiły ze zaraz zajdziesz.. tak jak Alex__ nasz wątek jest baaardzo szczęśliwy
Alex___ ja Ci Dzidziusia nie pogratulowałam!!!
Ale kawał Chłopa/Babki Ci już w brzuszku siedzi
Lopop jak nie zapomnę kupić testu i jak @ wcześniej nie przyjdzie;-)
Zuzanka :*:*:* a pęcherzyk pokaże Ci napewno coś baaardzo optymistycznego!!!!
tzn. lekarz robiący usg pokaze bo pęcherzyk "działa"
Kasica według mnie nie jest za późno.. a przypomnij jak długie masz cykle??
A Kok.o już chyba po wizycie.. rano jej kawa nie smakowała.. teraz pewnie siedzą i popijają herbatkę.. a ja już pazury gryźć zaczęłam.. no nie mogę się doczekać, no!!!!

Alex___ ja Ci Dzidziusia nie pogratulowałam!!!

Lopop jak nie zapomnę kupić testu i jak @ wcześniej nie przyjdzie;-)
Zuzanka :*:*:* a pęcherzyk pokaże Ci napewno coś baaardzo optymistycznego!!!!

Kasica według mnie nie jest za późno.. a przypomnij jak długie masz cykle??
A Kok.o już chyba po wizycie.. rano jej kawa nie smakowała.. teraz pewnie siedzą i popijają herbatkę.. a ja już pazury gryźć zaczęłam.. no nie mogę się doczekać, no!!!!
Ostatnia edycja:
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
no Ani@k kok.o cała w skowronkach pewnie ,mogła by coś klepnąć bo ja już uciekam na usg a tak chciałam jeszcze przeczytać jej dobre wieść przed wyjściem ,a Ty nie zwlekaj tylko zrób kochana teścik :-)
Ani@k
czyli według książek owulacja powinna być ok 14/15 dc.. gdybyś jutro z ciekawości zmierzyła - obstawiam że temp. będzie niska.. i 13 dc by jeszcze troszkę spadła a później by podskoczyła i tak dalej
Zuzanka coś mi się wydaje że Jasiek po wizycie zacznie podbój!!!!

Zuzanka coś mi się wydaje że Jasiek po wizycie zacznie podbój!!!!

katiuszka79
helllo Babeczki:-)
ooo widzę, że jeszcze nie ma kok.o ....zuzanka jeszcze przed wizytą...no nic, poczekamy Dziewczęta
mam nadzieję, że będą same dobre wieści!!!! muszą być!!!!!
zuzanka a zapytaj z ciekawości swojego lekarza ile cykli pod rząd można brać Clo.., bo mój ginek mówił, że maksymalnie 6
sprawdzimy ich, czy to samo mówią;-)a mnie jajniki już szaleją po tym leku...hmmm ciut za wcześnie...ale może i owu będzie wcześniej, to się cykl w końcu skróci. Pytałam czy ten mój ostatni na Clo nie jest za długi, bo był 34 dniowy, powiedział, że nie, ja mam owu póżniej, to i @ później. Dawaj zaraz znać jak wrócisz!!!!
kok.o czekamy...czekamy na dobre wieści!!!! już nóżkami przebieram z niecierpiwości!!!!
Muma a Ty Kochana, kiedy masz wyniki badań z poniedziałku? to były te na tokso??? A piesio biedny...albo się przejadł...albo zakochał
No w końcu maj...
catarine dobrze mieć znajomą w służbie zdrowia, zawsze coś tam podpowiesz, albo się popytasz u koleżanek pielęgniarek. Weszłam wczoraj na ten portal, który podałaś, zalogowałam się tam, wyliczyło mi kiedy mam mieć owu...na razie się sprawdza z moimi kalendarzykiem...no zobaczymy...
kasica...no żesz kurna...aleś się namierzyła
wiesz co, może połóż sobie termometr zaraz koło budzika...albo tak na widoku, że jak tylko otworzysz oczy, to go zobaczysz. Mnie tak jak ani@k wydaje się, że spokojnie możesz zacząć od jutra, z tym że nie bardzo będziesz wiedzieć jaką masz tempkę zaraz po @...a może już Ci nie będzie potrzeban, bo zafasolkujesz teraz??? oczywiście tego Ci życze!!!!!!
ani@k....nooo Twoja tempka mówi wszystko
nie ma co!!! będą II krechy!!!! nie namawiam na sikanie, bo gdyby miało na razie nic nie pokazać, to szkoda Twoich nerwów...lepiej troszkę poczekać i zobaczyć wymarzone kreseczki. Ale z drugiej strony wiem jak ciężko jest się powstrzymywać...no nic, co zrobisz, ja czekam na sprawozdanie!!!!
Czyli tak jak pisałam wczoraj, mamy tydzień wizyt. Tylko piątek został nieobstawiony? jakaś chętna? bo od poniedziałku do czwartku już jest zajęte, dziś nawet podwójnie
:-)
Lecę na obiadek, ale mam Was cały czas na oku;-)
aaaa i jeszcze jedno...powiedzcie mi taką jedną rzecz...tą tempkę mierzy się zaraz po przebudzeniu, jeszcze przed wstaniem z łożka...ale jak wygląda sprawa, kiedy mam mierzenie o 6:30 a ja się budzę o 6 i co mam wtedy robić? czekać do 6:30???? no to to już nie jest zaraz po przebudzeniu
no i mam zagadkę 
ooo widzę, że jeszcze nie ma kok.o ....zuzanka jeszcze przed wizytą...no nic, poczekamy Dziewczęta

zuzanka a zapytaj z ciekawości swojego lekarza ile cykli pod rząd można brać Clo.., bo mój ginek mówił, że maksymalnie 6

kok.o czekamy...czekamy na dobre wieści!!!! już nóżkami przebieram z niecierpiwości!!!!
Muma a Ty Kochana, kiedy masz wyniki badań z poniedziałku? to były te na tokso??? A piesio biedny...albo się przejadł...albo zakochał

catarine dobrze mieć znajomą w służbie zdrowia, zawsze coś tam podpowiesz, albo się popytasz u koleżanek pielęgniarek. Weszłam wczoraj na ten portal, który podałaś, zalogowałam się tam, wyliczyło mi kiedy mam mieć owu...na razie się sprawdza z moimi kalendarzykiem...no zobaczymy...
kasica...no żesz kurna...aleś się namierzyła

ani@k....nooo Twoja tempka mówi wszystko

Czyli tak jak pisałam wczoraj, mamy tydzień wizyt. Tylko piątek został nieobstawiony? jakaś chętna? bo od poniedziałku do czwartku już jest zajęte, dziś nawet podwójnie

Lecę na obiadek, ale mam Was cały czas na oku;-)
aaaa i jeszcze jedno...powiedzcie mi taką jedną rzecz...tą tempkę mierzy się zaraz po przebudzeniu, jeszcze przed wstaniem z łożka...ale jak wygląda sprawa, kiedy mam mierzenie o 6:30 a ja się budzę o 6 i co mam wtedy robić? czekać do 6:30???? no to to już nie jest zaraz po przebudzeniu

Ostatnia edycja:
alex___
cześć Dziewczynki,
kok.o - siedzę i ściskam kciuki!
Ani@k - pamiętasz "nie ma @ jest ciąża", tak próbnie (żeby z rytmu nie wypaść) może tego testa?
kasica, ja też nie mierzę, bo jestem niesystematyczna i wiem, że to nie dla mnie. U nas najbardziej sprawdziło się "odpuścić", kupiliśmy nowe lokum, trzeba się było zająć czymś innym i zaskoczyło
Zuzanka, jak tam po urlopie? bolesny powrót do rzeczywistości?
Muma, zazdroszczę "czucia" Fasola, u mnie narazie cisza
lopop - dumna Mamo "komunisty"! pogody w niedzielę! i bez stresu, z pewnością wszystko wyjdzie idealnie
jutro do naszego nowego gniazdka wchodzi ekipa remontowa, za miesiąc mają skończyć, już się doczekać nie mogę
kok.o - siedzę i ściskam kciuki!
Ani@k - pamiętasz "nie ma @ jest ciąża", tak próbnie (żeby z rytmu nie wypaść) może tego testa?
kasica, ja też nie mierzę, bo jestem niesystematyczna i wiem, że to nie dla mnie. U nas najbardziej sprawdziło się "odpuścić", kupiliśmy nowe lokum, trzeba się było zająć czymś innym i zaskoczyło
Zuzanka, jak tam po urlopie? bolesny powrót do rzeczywistości?
Muma, zazdroszczę "czucia" Fasola, u mnie narazie cisza
lopop - dumna Mamo "komunisty"! pogody w niedzielę! i bez stresu, z pewnością wszystko wyjdzie idealnie
jutro do naszego nowego gniazdka wchodzi ekipa remontowa, za miesiąc mają skończyć, już się doczekać nie mogę
reklama
Muma
kok.o - ja tu kolacji nie mogę zjeść bo kciuki mam zaciśnięte
Szybciutko opowiadaj nam :-)
Ciociu zuzanko - my chodziliśmy po deszczu bo musielismy iść na badania i jakoś wrócić
Normalnie to my nosa zza drzwi w taką pogodę nie wychylamy
A skok u Ciebie będzie lada moment, tylko śluz płodny najpierw zaniknie.
A wyniki dopiero poznam w poniedziałek po południu bo wtedy mam wizytę w szpitalu zakaźnym.
alex - nie zazdraszczaj ;-) Tylko patrzeć jak i Ty poczujesz dzidziola :-)
W niedzielę ma być chyba pogodnie lopop, ale niezbyt gorąco - tak w sam raz ;-) Ja zaczynam mszą o 9.30... Umrę z głodu do obiadu
katiuszka - zacznij mierzyć o 6ej, bez sensu czekać

Ciociu zuzanko - my chodziliśmy po deszczu bo musielismy iść na badania i jakoś wrócić

A wyniki dopiero poznam w poniedziałek po południu bo wtedy mam wizytę w szpitalu zakaźnym.
alex - nie zazdraszczaj ;-) Tylko patrzeć jak i Ty poczujesz dzidziola :-)
W niedzielę ma być chyba pogodnie lopop, ale niezbyt gorąco - tak w sam raz ;-) Ja zaczynam mszą o 9.30... Umrę z głodu do obiadu

katiuszka - zacznij mierzyć o 6ej, bez sensu czekać

Ostatnia edycja: