reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Mój gin. powiedział mi ze on (pewnie każdy gin) widzi już na samym poczateczku czy wszystko jest w porzadku..
Jeżeli Groszek jest w odpowiednim miejscu - gin. nie widział konieczności przepisywania duph.
Jeżeli nie bedzie Ci to dawało spokoju - dla spokojności spróbuj jeszcze umówić się ze swoją gin. ale mówiłaś kiedyś ze jej teraz nie ma bo urlop.. tak?

reklama
no wlasnie, nie ma jej teraz, a do konca miesiaca nie ma zadnych szans na wcisniecie sie do niej, nawet prywatnie.

gin mowil, ze nie mam potrzeby faszerowac sie lekiem, bo to hormony, wiec jak nic sie nie dzieje, to mam nie brac. Zbadam sobie prog., dla spokojnego sumienia:tak: No i mierzyc tempke bede dalej.
Muma, temp moze nie jest wysoka, bo mierzona pod jezykiem. Ja na wszystkich wykresach mam raczej niskie loty ;-)

Ostatnia edycja:
hihi dzieki :-) ale mysle, ze zanim dojdzie, to bede miala wyniki, a jak bedzie za mało, to pazurami wydrapie od niego recepte ;-):-)

a norma "9-47 ng/ml do 12. tygodnia ciąży" to, kurcze, szeroka norma :confused: nie wiem, mam zakładać, ze liniowo zmienia sie stezenie i sobie wyinterpolowac wartosc dla 6 tyg ? :baffled:

Zrób tak! Spokój jest teraz Ci bardzo wskazany:tak:
Ja uciekam..
Muszę dopuścić szacownego eMa do kompa..:-) gdyby nie był dla mnie taki kochany to bym mu kazała kupić drugi.. ;-):-)

Spokojnego wieczorku Wam życzę i jeszcze apel do naszego grona Mamusiek - fluidki posyłać!!!!proszę:sorry2:
Buziaki!!

kok.o - zrób i na pewno będzie w górnej granicy normy :tak: a jak nie to wydrapiesz receptę i będzie spoko luzik.
Teraz już nakarm Tomaszka i spać ! :tak:

eeee... ale ja nie jestem przekonana do Tomaszka :baffled::-D niech Groszek lepiej bedzie :-D
teraz to mi sie nie chce spac, a cały dzien prawie spałam na stojaco ;-)

reklama
Do góry