reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Hej ,

Coś ledwo zipię, wczoraj cały dzień łaziłam po sklepach, potem rozbolała mnie głowa, dziś niedawno wstałam...
Jest okropnie gorąco u nas, pewnie będzie burza wieczorem straszna.
Kupiłam spodnie :tak: Zrobię zdjęcie ale muszę się najpierw ogarnąć, poza tym wczoraj oddałam lapka do pracy, teraz przesiadłam się na córciowego, muszę tu zainstalować program do obsługi telefonu a cholera nie wiem gdzie jest kabelek :sorry2:
Ani@k -wiele razy kusiło mnie żeby nie mierzyć temperatury po spadku ale zawsze mierzyłam.. JEst w necie mnóstwo przypadków wzrostu po tym spadku i trzymam kciuki, żeby Twój wykres do nich dołączył &&&&&&& :tak:
Fajnie, że już prawie wszystkie macie wykresy , widać co i jak u której , tylko serduszek nie widać hihihi :-p Rozwalają mnie te wykresy na innych wątkach serduszkowe, z opisami : seks rano, seks w przedpokoju, seks między pierwszym a drugim daniem :-D
lopop - bardzo mocno trzymam kciuki za pogodę w niedzielę, sama mam też buty bez palców i nie bardzo widzę to wszystko w deszczu, mam nadzieję, że po prostu trochę się ochłodzi tylko.
katiuszka -spadek dzisiejszy to taki spadek przed rychłym wzrostem, czas zacząć pracować :happy2: Szybko spiłaś ten Mucosolvan, może starczy jeden na ten cykl bo jak glut wystrzeli to się nie będziesz mogła ogarnąć z nim :tak:;-)
caterina -no to wszystko wskazuje, że będzie dobrze, będziemy teraz obserwować wykresik Twój i &&&&&&&&&
Aleksis - ja też nic nie wiem o chińskiej medycynie, ja raczej jestem od wiary że się musi udać to co zaplanuję i robienia wszystkiego co mogę żeby do tego doprowadzić. Ale wiara w siebie (i eMa :-p) przede wszystkim. Jakoś tak ;-)
bzzz - PW :tak:
A co do wizyt u lekarzy to zajmuję poniedziałek (szpital zakaźny 15.00) i wtorek (gin 14.00) ;-)
Miłego dnia dziewczynki:-)

Ostatnia edycja:
reklama
hej
a ja mam propozycje, wpisujcie Wasze serducha w wykresy:-). Nie te faktyczne (chociaz jak ktoras chce, to..:-p) ale..hmmm fantazje i bzdury:-D
np. "seks po południu z Bradem Pitem w schowku na szczotki..." albo "seks rano i przed południem z zajeb..stym sąsiadem" albo listonoszem ;-):-D:-D

Hej Muma.. wykresy powstały jak grzyby po deszczu;-):tak: ale wszystko widoczne jak na dłoni.. no i skoro nie widać "serduszek" to czemu my się dziwimy że ciąży nie ma?:-D ;-)

a temp. nie mierzyłam ze względu na.. strajk;-)

hehe Kok.o a później bedzie zagwozdka kto jest ojcem dziecka;-)

Ostatnia edycja:
No dokładnie, nie ma serduszek , nie ma II :-D Wiatropylne nie jesteście, to tylko ja i kok.o :-)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, nie wiem jak wy ale ja już na dziś mam dość:szok:
Kupa roboty:zawstydzona/y: młyn qrcze niesamowity!!!!
JA CHCE DO DOMU!!!!!!!!!!! buuuuuuuuuuuuuuuuuu

noo ja tez chce do domu :-(
słabo dzis sie czuje od rana i w ogole, zle mi jakos.. ja kce do doooomuuuuu!!:wściekła/y: :-(

niech juz sie zachmurzy zacznie padac bo nie daje rady, za goraco jest !

Kok.o teraz już będzie coraz gorzej - w sensie coraz goręcej.. Ty moze pomyśl o zwolnieniu.. się należy jak za przeproszeniem psu kość!;-):tak:

reklama
to chodzi mi to po głowie, ale teraz nie moge:-(, semestr sie konczy i rozkreca sie jazda bez trzymanki... jak to zwykle na koncówkach bywa.
pod koniec czerwca myslalam,zeby moze sobie jakies wolne na jakis czas zrobic... na L4 ;-)skoro pelnopłatne :-p
a poza tym nie chce teraz jeszcze nikomu nic mowic.

aha! i tez poniedziałek zaklepuje na wizyte u endo :-)

Ostatnia edycja:
Do góry