reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

a ja se wczoraj pozwoliłam na MEGA PAKĘ czipsów i piwo:-(
dziś tez już pożarłam czipsy.. może jeszcze jutro.. i w niedzielę a od poniedziałku zapierdzielam na spinning..

tyle jesć nie będę..

ehhh Muma dziś u mnie pierwszy dzięn kolejnego cyklu.. zatem po co jutro temp. mierzyć??? chyba że jakiś "myk" jest a ja nie weim..:confused:

Ostatnia edycja:
reklama
Czipsy niezdrowe , zamień se na orzeszki i pestki dyni dla mózgu dzidziola :tak::tak:A piwo niech już zostanie ;-)
Oj ... ja coś przegapiłam... ale przyszła już @ ???

nooo... przylazła..

Kok.o a kto Cię zastepuje jak idziesz na urlop??? ale w zupełności Cię rozumiem:tak:

Ani@k - to przytulam Cię mocno, no jestem zakręcona, myślałam, że nie mierzysz ale cisza jeszcze...
Zjedz se czipsy i odpocznij, a za parę dni do dzieła bo ja coś tu czuję, że jak koło Dnia Matki będą serduszka to musi z tego prezent być dla Ciebie. Na bank !! :tak::tak:
Ja uciekam bo pranie muszę wieszać i pościel zmieniam, bleeee
Po obiadku lecimy jeszcze po buty dla eMa na tą komunię, on jest z tych co to jak nowy garnitur ma to buty raczej też nówki powinny być ...;-)
kok.o - a gdybyś tak rozchorowała się lub wygrała w lotto i piep... to wszystko to co, myslisz ze nie daliby rady ?;-)

a mocno "oblegana" jest Twoja specjalizacja? wydział? katedra? dużo jest studentów?

a ja chyba wiem gdzie pracujesz..

Caterina dzięki :*

DZiewczynki ja się zmywam.. cza kubki umyć;-) aby w poniedziałek mieć czysty:-D

do wieczorka!

hehe Muma, pewnie ze daliby rade, jak to sie mowi : nie ma ludzi niezastąpionych :tak: ... tylko z kilkudniwym uprzedzeniem trzeba byłoby im powiedzieć, ze mi to LOTTO i juz :-D
Ani@k no troche tego jest ;-)... hihihi no tak, herbatka na środku biurka z rana w poniedziałek musi byc! w czystym kubku! ;-):-)

reklama
Zawsze sobie robię dwa kubeczki - jeden kubeczek herbatki do kanapek, w drugim kubku parzy się meliska.. bo mnie trafia jak zaczynam od rana oglądać papierzyska:dry:które trzeba obrobić.. ale meliska w zupełnosci pomaga i spokojnie sobie pracuję:-)

Kok.o jak patrzę na Twój suwaczek to mi się kojarzy losowanie lotto:eek:

a tak swoją drogą to też sobie oglądałam suwaczki na rodzice.pl
ale zanim znajdę taki zielono-żółtawy to akurat wyrośnie mała Fasoleczka/Groszeczek/Kropeczka

Do góry