reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

cześć Dziewczynki!!!
Co tam porabiacie w sobotni dzionek???:-) U nas w końcu zawitało słoneczko, chyba z dwa miesiące go nie było:szok: ale dość chłodno jest, wyszłam do ogródka pranie rozwiesić i wcale upału nie ma:no: no ale przynajmniej słońce świeci!!!! zaplanowałam sobie różne prace porządkowe, ale nic z tego, głowa mi pęka już chyba drugi dzień:-(moja "kochana" migrena mnie dopadła, a u mnie to 3 dni trwa, choćbym nie wiem co robiła. A że barrrrddzzzoo dawno temu miałam to cholerstwo, to nawet nie wiedziałam,że nie mam żadnych tabletek przeciwbólowych. No i tak się męczę...znalazłam jakiś Nurofen na przeziębienia i grypę i zażywam to, ale co zjem tabletkę, to idę spać:szok: a głowa jak bolała tak boli...no nic, jest nadzieja, że jutro minie!!!
Miłego dnia Kobietki

Ostatnia edycja:
reklama
kok.o - ja właśnie prażynki jadłam - uwielbiam je :-)

dziś przed południem jeszcze ciepło było a ja ugotowana chodziłam i ledwo żywa a po południu już chłodno i padało i od razu lepiej , jestem meteoropatą , zawsze mnie łupie w kościach na zmianę pogody

eloooołłł
bzzzz no z wołowinką nie pomoge, bo ja bezmięsna...
a na wykresie to wstrzymaj sie jeszcze w tą granicą wyzszych temperatur. Jak bedziesz miała 3 wyzsze po skoku, to wtedy sobie ja zaznaczysz. chyba jeszcze za wczesnie.

masz absolutną rację :happy:...miałam się zapytać o co chodzi z tymi wyższymi, ale zapomniałam, myślałam że to tak się klika i to się samo wpasowuje a nie że ja mam wiedzieć kiedy mam tą granicę .Jak dla mnie samo powinno zaznaczyć ... a jak to teraz cofnąć ?!

helloł kochane

ja wypruta bo byłam z moją małą na zakupach buty,bluzki i sukienka na bal gimnazjalny,a sama nie omieszkałam sobie zafundować kilka rzeczy ;-)

bzzzz ale fajnie masz posprzątane a ja nie miałam nawet kiedy w tym tygodniu :no::wściekła/y::-(ale jutro rano wstanę i posprzątam :tak:mmmmmmniam i ciasto ojoj chyba coś mi się na słodkości zbiera :rofl2:
właśnie kok.o a jak mi się utrzymuje tempka cały czas ta sama to dobrze?? albo termometr nie działa hehehehehe no i u mnie jakoś dziwnie ,kurka od wysokiej tempki zaczęłam cykl a dziewczyny od najniższych i pną w górę ?czegoś nie rozumiem :sorry2::sorry2::sorry2:

wieczorem zapodamy pizze niestety zamówioną i do tego jakiś drink??piwko??:tak:

zuzanka - no mnie M "namówił" na placka , bo miał chęć na taki z rabarbarem :rofl2: a ja w sumie też zjadłam z chęcią ....
Co do wykresu ja się uczę zatem nie mam pojęcia za bardzo co i jak . Nakupiłam M specyfików i zaczynamy "kurację ", gina mam w czwartek , bo ostatnia wizyta mi przepadła z racji wyjazdu ...
kok.o już poprawiłam ... dobra jestem we wcześniejszym zaznaczałam co się dało ... hi hi hi dobra jestem no nie ?! ;-)

ja kceee ciaaastaaa!! :-:)-(;-) matko, tym rabarbarowym to mi takiego smaka narobiłas bzzzz no jestes sadystka! :-p a ja słodyczy staram sie unikac :-:)sorry2: a marzy mi sie taka szarlotka z grubasna warstwa jabłek, jeszcze ciepła...heeeeehhh :zawstydzona/y: zasliniłam sie

... ide po marchewke :wściekła/y:

bzzzz spoko, jeden cykl i bedziesz smigac po tych wykresach ;-)
zuzanka... prawde mowiac to powinnas miec juz skok :blink: hmmm... pozostaje tylko czekac :sorry2:
a ze zaczelas cykl od wyzszych temp. to tez nie jest dziwne. Najczesciej temp. spada przed @ lub w trakcie. U Ciebie widocznie spadek zaczyna sie pod koniec @ .. tak tez bywa. Moze taka Twoja uroda ;-):-)

dzięki kok.o no zobaczymy jak będą kolejne cykle ,bo ciężko faktycznie coś powiedzieć bo przecież pierwszy mój cykl...żeście pozarażały mierzeniem tempki :tak:a szarlotkę ja jutro piekę mniam mniam ,więc zapraszam na szarlotkę z lodami i bitą śmietaną :-):tak:

uciekam na walkę KSW ,MMA :tak::-D walczy mój ulubieniec
[h=1]Mamed Chalidow!!!!!!!!!:rofl2::-):rofl2:[/h]

hejka, jestem znowu:tak:
zuzanka, mój M. krzyczy, że chce oglądać galę MMA, ale ja wolę X Factor-a:-) chwilę mam spokoju, bo poszedł mi po tabletki, nie dam rady jednak bez...:no:
bzzzz a ja jutro jadę na car boot:-p:tak: w końcu słoneczko się pokazało, to trzeba wykorzystać, bo jak się znowu rozleje, to będzie padać do września:-D oj..już nie mogę się doczekać tego buszowania!!!!
Faktycznie...prawie każda już ma wykres z temperaturkami:tak: dzisiaj pokazywałam mojemu eMowi o co tam chodzi, nie bardzo kumał jaki spadek? ale jak mu wytłumaczyłam na wykresie kok.o, a dla porównania pokazałam mu mój, to chyba załapał:-) Powiem Wam, że mnie wciągnęło to mierzenie:tak: czekam z ciekawością na duży skok tempki, no i oczywiście, żeby się później utrzymała co najmniej 18 dni!!!!:tak:

jestem już
też mnie kusi mierzenie tempki
ale naprawdę wkładacie sobie dowcipnie:baffled:

jajnik mnie boli chyba owu za zaktętem

reklama
katiuszka ja miałam migrenę przez ostatnie 3 dni :no::wściekła/y: i dzisiaj po południu przeszło współczuje bo ja mam silne nawet w nocy boli i mam nerwa na wszystkich wtedy i na wszystko:-( a X faktora jutro obejrzę powtórki :-);-)
lopop ja dowcipnie ale nie jest to żaden dyskomfort :blink:

a u mnie 11 dni do @ i tempka stoi na 36,6 jak jutro się nie zmieni to wezmę elektryczny i zobaczę :tak:katiuszka daj obejrzeć M walki :-Dwłaśnie dziewczyny się trzaskały :szok::rofl2::-D

Do góry