reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

zuzanka...Mamed tez jest moim ulubieńcem:-):-):-)my tez oglądamy ten boks:)ja do tego Redsika,chipsy!!:)i jest oki:):):)nie wiem jak długo wytrzymam,bo zmęczona jestem :(ale jeszcze kolejne piwko...i dam radę!!hi hi!!aaaaaaaa,mam prośbę.............doświadczone dziewczyny w mierzeniu temp.mozecie mi wytłumaczyc o co chodzi???tzn.głownie o ten skok temp.spadek...itd.....z góry dziekuję:-)

reklama
kasica Ani@k pięknie kiedyś Ci opisała to wszystko:tak:ja prześlę Ci link ,w którym jest opisane wszystko :tak:poczytaj sobie i wklej sobie wykresik wtedy łatwo wszystko też interpretować dziewczynom jak widzą wykres;-)

http://www.jestemplodna.pl/11,jak_rozpoznac_dni_plodne.html

a my pizze i drineczka małego spijam bo moje jajo może sobie miejsce szykuje na leżakowanie i szkoda aby błądziło po alkoholu hehehe

aaaaa no i za MAMEDA KHALIDOVA &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& to pewne,że wygra ale nie zaszkodzi :tak:

Ostatnia edycja:
Chłopy KSW a my w necie siedzimy;-)

Mój M też ogląda a ja siedzę i Leszka cytrynowego sączę :happy2:

A co do tempek ja pełna zapału jestem. A jeszcze jakis czas temu jak by mi ktoś powiedział ze mam mierzyć i wykresiki robić to bym go wyśmiała:-)
A teraz mam w planach kupić termometr owulacyjny.

nie wiem jak mam to zrobić,zeby miec wtkres..tak jak niektóre z was!!ze mozna go zobaczyc itd!!jak narazie zapisuję sobie temp.w zeszycie....

caterina ja na reklamach wpadam na forum :-):tak:bo sama oglądam :rofl2: wiesz,że ja też miałam kiedyś takie podejście ,wyśmiałabym i od wsi nazwała hehehehe
kasica spoko ,jesli chodzi o sygnaturkę to jak będę miała więcej czasu to wytłumaczę Ci gdzie to wkleić trzeba w swoich ustawieniach to zrobić ;-)

zuzanka...dzięki:):)mierze 4 dzień,ale daje rade tzn.rano i tak wstaję bo biore leki to i temp.zmierze...myslałam,ze to takie"straszne"...........w sumie mało wiem na ten temat...ale mam nadzieję,ze pomozecie jak bede miała wątpliwości.....:-)

caterina1......jaki to termometr chcesz sobie sprawic???????????ja mierze elektronicznym,który mam w domu,ale chce kupic rteciowy...nie moge go dostac nigdzie:(.....a Ty ten owulacyjny,to gdzie kupisz?????w aptece???mozna go dostac..??!pytam,bo nie mam baldego pojecia co i jak....:-(

Hej dziewuszki..
Katiuszka moze powinnaś brać żelazo??? jak taka u Ciebie @ obfita była.. moze dlatego tak głowa Cię boli..
Kasica ja Ci rano napisałam:sorry2: ogólnie jest tak, że temperatura wzrasta po owulacji i pozostaje taka przez około 2 tygodnie.. ten "skok" dowodzi tylko ze owulacja była.. a instrukcję wlepiania wykresu dla Cateriny sporzadziła Katiuszka.. szukasz odnośnika (linku) w ustawieniach tam gdzie będziesz robiła wykres i wklejasz ten link w sygnaturce.. zapisujesz i gotowe!
Kok.o skoro jesteś bezmięsna - to tym bardziej nie uwierzę w Twój tłuszczyk:-p wystarczy spojrzeć na Maćka Miecznikowskiego..

Ostatnio zostałam obdarowana książką "kuchnia wegetariańska" Kasi Rozmysłowicz.. cały czas ją przeglądam i zaznaczam co przygotować.. my bezmięsni tak do końca nie jesteśmy.. ale staram się jak mogę aby zwiększyć ilość warzyw.. ubolewam nad tym, że te kupne faszerowane są chemią.. czuć ją w każdym kęsie.. kiedyś miałam również przyjemność jeść jajka, niby od kury.. ale właściciel kurki (rolnik postępowy) faszerował ją chyba stosem pasz i środków chemicznych na szybszy proces tworzenia przez nią jaja.. :baffled:

w sklepie wybieram te z "1", "0" bardzo rzadko się trafia.. a szkoda!

A wogóle to oglądałam kiedyś dokumentalny film o potędze chińskiej i wiecie ze chińczycy zrobią nawet jajko??? mają takie specjane pojemniczki i z jakichś substancji wytwarzają białko i żółtko i robią jajko:szok: twierdzą że takie "robienie" jest tańsze niż utrzymanie kur:nerd:
Koniec świata!!!

Zuzanka a moim ulubionym pięściarzem jest Adamek. Kiedyś sobie zrobię z nim zdjęcie! z Małyszem też.. i z całą drużyną FC Barcelony!!! i z Guardiolą! a co!

Ostatnia edycja:
reklama
Ani@k no Barcelone to i ja lubię i ja to z nimi zagram :-):rofl2::-D:tak:hehehehehe a sympatię zawdzięczają dzięki mojemu szwagrowi kochanemu :happy:a Adamka też lubię .....i Hołowczyca jeśli mówimy o sportowcach :-D

kok.o chce tylko abyśmy tak myślały ,że jest kulka :rofl2::szok: Ani@k Ty z tego co widziałam to drobniutka jesteś!!!więc nie wiem co Ty chcesz?

a ja zapisuję się na prawo jazdy na motor !!!!:rofl2::happy2:

Ani@k myslisz ,że brak żelaza może być oznaką bólów głowy i migren????Bo ja mam baardzo często!!!:dry::baffled::-(

kasica jasne że pomożemy,ale też musisz chcieć naszej pomocy :tak:;-)bo dziewczyny naprawdę pomagają wspierają i jest raźniej,humor lepszy i od razu nastawienie lepsze bo pozytywne nastawienie naprawdę pomaga ;-):yes::rolleyes2:

Ostatnia edycja:
Do góry