zuzanka...Mamed tez jest moim ulubieńcem:-):-):-)my tez oglądamy ten boks
ja do tego Redsika,chipsy!!
i jest oki

nie wiem jak długo wytrzymam,bo zmęczona jestem
ale jeszcze kolejne piwko...i dam radę!!hi hi!!aaaaaaaa,mam prośbę.............doświadczone dziewczyny w mierzeniu temp.mozecie mi wytłumaczyc o co chodzi???tzn.głownie o ten skok temp.spadek...itd.....z góry dziekuję:-)
reklama
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
kasica Ani@k pięknie kiedyś Ci opisała to wszystko
ja prześlę Ci link ,w którym jest opisane wszystko
poczytaj sobie i wklej sobie wykresik wtedy łatwo wszystko też interpretować dziewczynom jak widzą wykres;-)
http://www.jestemplodna.pl/11,jak_rozpoznac_dni_plodne.html
a my pizze i drineczka małego spijam bo moje jajo może sobie miejsce szykuje na leżakowanie i szkoda aby błądziło po alkoholu hehehe
aaaaa no i za MAMEDA KHALIDOVA &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& to pewne,że wygra ale nie zaszkodzi

http://www.jestemplodna.pl/11,jak_rozpoznac_dni_plodne.html
a my pizze i drineczka małego spijam bo moje jajo może sobie miejsce szykuje na leżakowanie i szkoda aby błądziło po alkoholu hehehe
aaaaa no i za MAMEDA KHALIDOVA &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& to pewne,że wygra ale nie zaszkodzi

Ostatnia edycja:
Chłopy KSW a my w necie siedzimy;-)
Mój M też ogląda a ja siedzę i Leszka cytrynowego sączę
A co do tempek ja pełna zapału jestem. A jeszcze jakis czas temu jak by mi ktoś powiedział ze mam mierzyć i wykresiki robić to bym go wyśmiała:-)
A teraz mam w planach kupić termometr owulacyjny.
Mój M też ogląda a ja siedzę i Leszka cytrynowego sączę

A co do tempek ja pełna zapału jestem. A jeszcze jakis czas temu jak by mi ktoś powiedział ze mam mierzyć i wykresiki robić to bym go wyśmiała:-)
A teraz mam w planach kupić termometr owulacyjny.
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
caterina ja na reklamach wpadam na forum :-)
bo sama oglądam
wiesz,że ja też miałam kiedyś takie podejście ,wyśmiałabym i od wsi nazwała hehehehe
kasica spoko ,jesli chodzi o sygnaturkę to jak będę miała więcej czasu to wytłumaczę Ci gdzie to wkleić trzeba w swoich ustawieniach to zrobić ;-)

kasica spoko ,jesli chodzi o sygnaturkę to jak będę miała więcej czasu to wytłumaczę Ci gdzie to wkleić trzeba w swoich ustawieniach to zrobić ;-)
zuzanka...dzięki
mierze 4 dzień,ale daje rade tzn.rano i tak wstaję bo biore leki to i temp.zmierze...myslałam,ze to takie"straszne"...........w sumie mało wiem na ten temat...ale mam nadzieję,ze pomozecie jak bede miała wątpliwości.....:-)
caterina1......jaki to termometr chcesz sobie sprawic???????????ja mierze elektronicznym,który mam w domu,ale chce kupic rteciowy...nie moge go dostac nigdzie
.....a Ty ten owulacyjny,to gdzie kupisz?????w aptece???mozna go dostac..??!pytam,bo nie mam baldego pojecia co i jak....:-(
Ani@k
Fanka BB :)
Hej dziewuszki..
Katiuszka moze powinnaś brać żelazo??? jak taka u Ciebie @ obfita była.. moze dlatego tak głowa Cię boli..
Kasica ja Ci rano napisałam
ogólnie jest tak, że temperatura wzrasta po owulacji i pozostaje taka przez około 2 tygodnie.. ten "skok" dowodzi tylko ze owulacja była.. a instrukcję wlepiania wykresu dla Cateriny sporzadziła Katiuszka.. szukasz odnośnika (linku) w ustawieniach tam gdzie będziesz robiła wykres i wklejasz ten link w sygnaturce.. zapisujesz i gotowe!
Kok.o skoro jesteś bezmięsna - to tym bardziej nie uwierzę w Twój tłuszczyk
wystarczy spojrzeć na Maćka Miecznikowskiego..
Ostatnio zostałam obdarowana książką "kuchnia wegetariańska" Kasi Rozmysłowicz.. cały czas ją przeglądam i zaznaczam co przygotować.. my bezmięsni tak do końca nie jesteśmy.. ale staram się jak mogę aby zwiększyć ilość warzyw.. ubolewam nad tym, że te kupne faszerowane są chemią.. czuć ją w każdym kęsie.. kiedyś miałam również przyjemność jeść jajka, niby od kury.. ale właściciel kurki (rolnik postępowy) faszerował ją chyba stosem pasz i środków chemicznych na szybszy proces tworzenia przez nią jaja..
w sklepie wybieram te z "1", "0" bardzo rzadko się trafia.. a szkoda!
A wogóle to oglądałam kiedyś dokumentalny film o potędze chińskiej i wiecie ze chińczycy zrobią nawet jajko??? mają takie specjane pojemniczki i z jakichś substancji wytwarzają białko i żółtko i robią jajko
twierdzą że takie "robienie" jest tańsze niż utrzymanie kur
Koniec świata!!!
Zuzanka a moim ulubionym pięściarzem jest Adamek. Kiedyś sobie zrobię z nim zdjęcie! z Małyszem też.. i z całą drużyną FC Barcelony!!! i z Guardiolą! a co!
Katiuszka moze powinnaś brać żelazo??? jak taka u Ciebie @ obfita była.. moze dlatego tak głowa Cię boli..
Kasica ja Ci rano napisałam

Kok.o skoro jesteś bezmięsna - to tym bardziej nie uwierzę w Twój tłuszczyk

Ostatnio zostałam obdarowana książką "kuchnia wegetariańska" Kasi Rozmysłowicz.. cały czas ją przeglądam i zaznaczam co przygotować.. my bezmięsni tak do końca nie jesteśmy.. ale staram się jak mogę aby zwiększyć ilość warzyw.. ubolewam nad tym, że te kupne faszerowane są chemią.. czuć ją w każdym kęsie.. kiedyś miałam również przyjemność jeść jajka, niby od kury.. ale właściciel kurki (rolnik postępowy) faszerował ją chyba stosem pasz i środków chemicznych na szybszy proces tworzenia przez nią jaja..

w sklepie wybieram te z "1", "0" bardzo rzadko się trafia.. a szkoda!
A wogóle to oglądałam kiedyś dokumentalny film o potędze chińskiej i wiecie ze chińczycy zrobią nawet jajko??? mają takie specjane pojemniczki i z jakichś substancji wytwarzają białko i żółtko i robią jajko

Koniec świata!!!
Zuzanka a moim ulubionym pięściarzem jest Adamek. Kiedyś sobie zrobię z nim zdjęcie! z Małyszem też.. i z całą drużyną FC Barcelony!!! i z Guardiolą! a co!
Ostatnia edycja:
reklama
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
Ani@k no Barcelone to i ja lubię i ja to z nimi zagram :-)

hehehehehe a sympatię zawdzięczają dzięki mojemu szwagrowi kochanemu
a Adamka też lubię .....i Hołowczyca jeśli mówimy o sportowcach 
kok.o chce tylko abyśmy tak myślały ,że jest kulka
Ani@k Ty z tego co widziałam to drobniutka jesteś!!!więc nie wiem co Ty chcesz?
a ja zapisuję się na prawo jazdy na motor !!!!

Ani@k myslisz ,że brak żelaza może być oznaką bólów głowy i migren????Bo ja mam baardzo często!!!
:-(
kasica jasne że pomożemy,ale też musisz chcieć naszej pomocy
;-)bo dziewczyny naprawdę pomagają wspierają i jest raźniej,humor lepszy i od razu nastawienie lepsze bo pozytywne nastawienie naprawdę pomaga ;-)

kok.o chce tylko abyśmy tak myślały ,że jest kulka

a ja zapisuję się na prawo jazdy na motor !!!!

Ani@k myslisz ,że brak żelaza może być oznaką bólów głowy i migren????Bo ja mam baardzo często!!!

kasica jasne że pomożemy,ale też musisz chcieć naszej pomocy

Ostatnia edycja: