reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

jestem
zapraszam na kawkę i ciasto i śniadanko
katiuszka życzę wam udanego wyjazdu i przyjechania w trójkę z małą Greczynką lub małym Grekiem:-D
bzzz mój synuś to luzik, a jedzenia mam tyle że zapraszam na wyżerkę:) bardzo obrotną miałam kucharkę
i co najważniejsze dobre jest jedzonko

u nas rano ( piszę o wczoraj ) lało potem już nie ale jak staliśmy z dziećmi przed wejściem do kościoła to popadało, ale za to jak wyszliśmy z kościoła to słoneczko świeciło,
dziękuję za trzymanie kciuków:):)

reklama
lopop pędzę na placki bo mam jakieś dziwne "ciśnienie" na słodkie ostatnio :cool: , to fajnie że pogoda nie zepsułą tak wspaniałej uroczystości. A tak na marginesie może jednak się dołączysz do mierzenia tempki - będzie wesoło, teraz w dodatku jesteś już po "Wszystkim" więc ....
A ja ugotowałąm już zupkę szczawiową bo miałam straszną chęć - wciągnę miseczke i pędzę do pracy. Jak ja kocham moją pracę !!!
MIŁEGO DNIA BABECZKI :-D

Hej Dziewczynki :-)

Ja na chwilkę bo dziś kolejny aktywny dzień, do lekarza zakaźnego zasuwamy, a wczesniej jeszcze po parę rzeczy dla Julii bo jutro jedzie na 4 dni w góry. A my mamy wolną chatę ;-)
lopop i już masz z głowy Komunię, jeszcze tylko biały tydzień i heja ;-) My też wczoraj mieliśmy podobną pogodę, do tego w kościele ciasno, ledwo wystałam w moich szpilach ale jakoś nie miałam ochoty na zrzucenie kogoś z ławeczki machając kartą ciąży :-D Potem było przyjęcie, w domu z cateringiem, jedzenie w normie ale słodycze rewelacja !! :tak: Zjedliśmy z Fasolem tort , lody i 2 ciasta - no masakra, ale podobało mu się bo skakał po tym jak wariat ;-) Rodzina się dowiedziała (ta ze strony eMa to była) i było bardzo miło, teściowa oczywiście cały czas gadała, że na pewno będzie chłopiec (my jej nie mówiliśmy o tym co lekarz przypuszcza). Trochę przykre gdyby jednak była dziewczynka, wkurza mnie tym bardzo.

Sobotę właściwie całą przeleżałam bo kiepsko się czułam i coś mnie kłuło w brzuchu, oj nie lubię ale czasem chyba musi bo w końcu rozciąga się tam wszystko i rośnie a ja miałam pierwsze cięcie i czuję wyraźnie teraz to szycie w środku :-p
Od jutra będę już pisać na bieżąco.
Buziaki dla Wszystkich i trzymam kciuki nieustająco za wszystkie staraczki :tak::tak: no i za Misię co by jeszcze posiedziała w brzuchu :tak:

Cześć DZiewczynki.. coś w poniedziałkowy ranek jakoś tak mało aktywnie!!!
Ja własnie robię przerwę na kawę.. i idę po jakiś soczek do sklepiku..
jestem już wyzuta z energii pracowniczej..:confused2: czas na przerwę, która do kawy dołącza????

pewnie żadna.. bo tylko ja tak na końcu.. kawkuję.. :cool:

hej dziewczyny

ja na chwilę ,szykuję się do wyjścia do OA mamy dzisiaj kolejne spotkanie i rozmowę :tak::-) Ani@k ja ostatnio kawy nie piję bo coś mój żołądek szwankuje ,pijam za to koperek i mięte ,ale też nie wiem czy dobrze? no ale skutki dzisiaj odczuwam braku kofeiny :confused2:jakoś wytrzymam dam radę przecież nie???:eek::tak:Muma a Ty ostatnio faktycznie jakaś zabiegana zalatana więcej Ciebie teraz nie ma niż jak pracowałaś :happy:bzzz ja też swoją pracę lubię :tak:lopop no to dobrze,że już masz za sobą cały stres :tak:teraz tylko biały tydzień a i gotować pewnie nie musisz bo jedzenie zostało???:rofl2::-D

kok.o pewnie zapracowana bidula ?

ok ja uciekam miłe Panie ,

miłego popołudnia w takim razie :*******

dajcie spokój z tą kawką i ciastkami , tak się najadłam ciasta u mamy i jeszcze w domu mam murzynka , wczoraj był wielki kebab słowem kalorie mnie dobiją
kawy nie piję bo nie mam na nią ochoty zreszta ja w ogóle anty - kawowa , czasem na nią fazę i pije parę dni a potem znów mnie nie ciągnie

czekam sobie na @ w tym tygodniu - środa , czwartek :-)
biust grozi wybuchem :-D
humor mam dobry bo mam lajtowe podejście do sprawy

zuzaka - trzymam kciuki

Ostatnia edycja:
czesc :-)
u mnie tez dzis mały kocioł, a ja ledwo zipiam dzisiaj :wściekła/y: gubie papiery, chodze jak zakrecona... no kaleka jakaś jestem :zawstydzona/y:
I przez Was kupiłam sobie dwa ciacha z jabłkami.. taka mi ochote narobiłyście, ze przez dwa dni mnie trzymało i dzisiaj sie złamałam :zawstydzona/y:
zuzanka w sygnaturce napisałas ze jutro masz spotkanie:confused: POWODZENIA!.. ale na bank bedzie dobrze :tak:

ide do domu, musze sie kimnąć, a wieczorem do endokrynologa zasuwam.
pa

Byłam w zakaźnym, toksoplazmoza się rozwija... tzn idzie w dobrą stronę bo rosną przeciwciała ale i tak już antybiotyk do końca ciąży mam i usg co miesiąc..I stres później.. Ale przeżyjemy :tak: I musi być dobrze :tak:

zuzanka -
napisz jak tam w OA ?
katiuszka -Kreta , super, nie byłam ale kumpela tak i wróciła zachwycona.

A co do ciąż to dziś dostałam maila od znajomej, 35 l, rozmawialysmy ze 2 miesiące temu, mówiłam jej , że nam się udało a ona powiedziała, że im lekarz powiedział, że TYLKO in vitro. Był problem z nasieniem a u niej ciężka endometrioza.
Odpuścili sobie temat od początku tego roku i cieszyli się sobą. I bęc ! - będzie dzidzia :-):tak:

Coraz bardziej zmęczona jestem po tych wypadach do miasta a jutro znowu bo gina mam ale pewnie rano jeszcze się odezwę;-)

no faktycznie obijacie się dziewczynki coś dzisiaj, nastawiłam się na lekturę a tu proszę ...:nerd: no zawiodłam się doprawdy. Z drugiej strony jak czujecie się dzisiaj tak samo jak ja (czyli do d...y) to wybaczam.:tak:Ja w takim układzie spadam się pluskać i poczytam książkę ... jak się któraś pojawi to miłego wieczoru życzę ;-).

reklama
hej..
teraz dopiero doczytałam ze Katiuszka na Kretę zmyka..:zawstydzona/y: jakieś rozkojarzenie mnie chyba złapało..:eek:
w Paryżu było zimno a na Krecie to cieplutko i tam Fasolki na pewno się zagnieżdżą.. &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Kok.o no i się zaczyna ciążowe "przesilenie";-).. kochana teraz to bęędzie się tylko nasilać:tak: aaa i uważaj bo łatwo będzie Ci zasnąć nad stosem papierków;-) :biggrin2:
Muma teraz ogranicz się tylko do wizyt u lekarzy.. wszelkie zakupy i odwiedziny w super/hiper marketach przekaż eMowi i Córeczce:tak:
Bzzzz a mozesz to pyszne ciacho podesłać mailem???:sorry2:
Zuzanka i jak spotkanie w OA??? opowiadaj jak poszło.. na pewno dobrze!!!!!
Lopop prezenty poukładane? kłady odpalone i wypróbowane??? pierwszy dzień "białego tygodnia" zaliczony??? aleee macie teraz "wyżerkę" chętnie bym na jakąś sałatkę wpadła:tak:
Caterina nie śpij na dyżurze!!!! kto będzie dawał zastrzyki pacjentom????;-)
Alex___ a co u Ciebie??? jak tam Maluszek??? zdaj jakąś relację z brzuszka..
Kasia.natka a co u Misi??? tak mi brakuje Twoich opowieści jak rozmawiała z Twoim eMem..:sorry2:

Aleksis ja u Ciebie jeszcze wykresu nie widzę.. moze się skusisz na mierzenie???
Kasica a jaka tempka dziś u Ciebie??? aaa Ty chyba dziś na popołudniówce..
Lumina super nastawienie do sprawy.. ja w tym cyklu będę miała takie same:tak: a tak po cichu trzymam kciuki aby @ jednak nie przyszła &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Bzzzz a co czytasz????

Do góry