reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

czytam na forach o klinikach we wrocławiu,no i jak wszedzie.....zdania są rózne,opinie są złe o dobre,wiadomo jak z tym jest!!a ja nie znam osoby która by korzystała z takiej kliniki,zeby móc zapytac ja o poinie itd

reklama
no tak..
sprawa by się wyjaśniła gdyby nie trzeba było kontynuować leczenia.. czego z całego serducha życzę (chodzi mi o zaciążenie oczywiście)

albo po prostu obierzcie kierunek 'wrocław' - blizej i dostępniej..

ja kasica na miejscu mam klinikę Novum i jestem z niej zadowolona bo robią profesjonalnie i zabiegi IUI i In vitro do innych klinik na razie nie jeździłam i nie wybieram się bo jeśli chodzi o skuteczność i laboratorium ,które Novum ma to nie znajdę lepszego

Ani@k jakie kompleksy ,ja po prostu muszę wyładować swoją energię bo trochę jestem nerwus a i obiecałam sobie ,że jak do maja nic mi się nie uda to będę ćwiczyć aż stracę swój brzuch i wrócę do wagi z przed narzeczeństwa :tak:;-)

Ostatnia edycja:
Zuza ja też z brzuszkami tak se założyłam.. spodnie coprawda się troszkę luźniejsze zrobiły.. ale sukienek jeszcze nałożyć nie moge - nie dopinam się w bjooście (co mi akurat nie przeszkadza;-))

tak kasica w Warszawie :tak:
Ani@k a ja mam wrażenie ,że po ostatnich ćwiczeniach mam większy brzuch niż miałam wcześniej heheehehhehee:sorry2::-D:-Dale sama już nie wiem jakiś dołek mnie łapie czy co bo szukam dziury w całym :szok::-D

aaaaaaaaaaa ja tezżżżżżżżżżżżżżżżż!!!!:szok: ale wiesz o co chodzi z brzuchem???? on się tylko wydaję 'większy', tak naprawde jest go mniej.. no bo przecież te spodnie się luźne zrobiły:baffled:
mięśnie 'wypracowane' i to pewnie takie 'złudzenie optyczne', tak napewno złudzenie.. wiem sama na swoim przykładzie:tak:

A te drukują jak najęte:-)
Hejka :-)

Haszitka - jeśli parę kilometrów to jest taka rozgrzewka i delikatny trening to ja Ci lepiej nie będę opowiadać o moim bieganiu :-D

Wiesz, ja naderwane ścięgno miałam trochę źle leczone i dopiero jak dostałam się do dobrego ortopedy to zaczęłam stawać na nogi i nie ma co ukrywać że lenistwo na bezrobociu dobrze wpływa na nogę bo nie boli już notorycznie dzień w dzień tylko delikatnie daje się we znaki. Dążyłam do tego by to oni mnie zwolnili bo wtedy od razu mam kuronia a skoro wypracowałam to niech dają. Teraz noga dochodzi do siebie ja nie muszę tyle przeciwbólowych brać więc i psychicznie lepiej funkcjonuję.
Kiedyś biegałam codziennie 2 kilometry i pół godziny ćwiczeń. Dlatego po rocznej przerwie wczorajszy wyczyn jest cudem. I tak jak pisałam, dzisiaj nóżki bolą. Ale jutro wskoczę dalej na obroty i tak po kilku razach dojdę formy.:-p

Kok.o kok.o euro spoko!!!! gdzie jesteś???? nie mów tylko ze na stadionie... odezwij się!!!!! halo!!!!!!

:-D:-D:-D:-D:-D

Gatto - ruscy są znani także z tego , że grają bardzo nierówno. Ja mam nadzieję, że pochlali po zwycięstwie nad czechami i teraz są osłabieni:-D A poza tym halo, Polska to nie Czechy :tak::tak::tak:
Ja mam na dzisiaj dwie Bawarie 0% więc tak czy siak będę pić - na wesoło bądź smutno :-D

Trzeba brać też pod uwagę że polska w rankingu fifa jest na sześćdziesiątej którejś tam pozycji a ta reszta wyżej to i tak jak na to patrzeć dobrze im poszło.

Może liczmy na to, ze ruskie wyjdą zadufani w siebie na boisko i z zaskoczenia dostaną od nas choć jednego gola:-)

CZESĆ:-)Ja niestety nie obejrzę dzisiejszego meczyku:zawstydzona/y:juz po wolnym mamy i dziś do pracy,ja mam na popołudnie...wieć w pracy będę:(no cóż,szkoda mi ,ale do pracy iść trzeba!!Ja dziś mam 21 dc.i czuje juz dziwne kłócie jajników,albo sama nie wiem czy to jajniki,czy psychika moja!!!!!!!!!!!!:wściekła/y:nie nastawiam sie na CUD!!!!!Czuje,ze @ się zbliża.....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:Rano temp.miałam 36,7.Ale mam wrazenie ze ten mój termomert zle mierzy!!dzi po południu mój mąż w mieście bedzie to kupi mo nowy!

Pamiętaj ze całkowicie w trakcie cyklu nie powinno się termometru zmieniać co najwyżej mierz oboma jeden za drugim i będziesz wiedziała, czy ten obecny źle mierzy.

hej dziewczyny

Muma oj ale masz dzień odwrotny do mojego ja nie mam dzisiaj weny do niczego ,ale musiałam zupkę mojej rodzince ugtować bo już dawno zupki nie było,pranie wstawić i wywiesić no i odkurzanie mam ale może wieczorem to zrobię ...

ja dzisiaj bez jaj nie chce mi się nic kompletnie ,wczoraj wróciliśmy po 20 to jeszcze zebrałam się na siłkę pojechałam byłam w domu po 22 i padłam jak kawka o 23 ale mam zakwasy brzucha :szok::baffled: normalnie ciężko mi .....może dzisiaj jeszcze wyskoczę przed meczem Naszym na 1,5 h bo zaczynam mieć nie dosyt jak nie poćwiczę teraz :rofl2::tak:

Jedyną zupę jaką lubię to pomidorowa:rofl2:
Nie przesadzasz z tymi ćwiczeniami! Zuzka, może ty powinnaś pele przekopać, ziemniaki posadzić, czy coś, o matko, ja bym nie mogła tak codziennie tyle czasu. Tak w ogóle wolę ćwiczenia w domowym zaciszu, muzyka... też da rady i miałam efekty więc i do tego wracam.

Z nowinek futbolowych:
Wiesz, ja naderwane ścięgno miałam trochę źle leczone i dopiero jak dostałam się do dobrego ortopedy to zaczęłam stawać na nogi i nie ma co ukrywać że lenistwo na bezrobociu dobrze wpływa na nogę bo nie boli już notorycznie dzień w dzień tylko delikatnie daje się we znaki. Dążyłam do tego by to oni mnie zwolnili bo wtedy od razu mam kuronia a skoro wypracowałam to niech dają. Teraz noga dochodzi do siebie ja nie muszę tyle przeciwbólowych brać więc i psychicznie lepiej funkcjonuję.
Kiedyś biegałam codziennie 2 kilometry i pół godziny ćwiczeń. Dlatego po rocznej przerwie wczorajszy wyczyn jest cudem. I tak jak pisałam, dzisiaj nóżki bolą. Ale jutro wskoczę dalej na obroty i tak po kilku razach dojdę formy.:-p

David beckham też se ścięgno naderwał i majtasy reklamuje..

Trzeba brać też pod uwagę że polska w rankingu fifa jest na sześćdziesiątej którejś tam pozycji a ta reszta wyżej to i tak jak na to patrzeć dobrze im poszło.

62 dokładnie :-)

Może liczmy na to, ze ruskie wyjdą zadufani w siebie na boisko i z zaskoczenia dostaną od nas choć jednego gola:-)

no na to właśnie liczymy, liczymy też na to ze sędzia da 'rooskim' czerwoną kartkę - aby liczba zawodników w obu druzynach była taka sama;-)

Pamiętaj ze całkowicie w trakcie cyklu nie powinno się termometru zmieniać co najwyżej mierz oboma jeden za drugim i będziesz wiedziała, czy ten obecny źle mierzy.

Katiuszka tez mówiła że jej termometr źle mierył.. ale tez nie polecam zmieniać.. jednym, chyba że się pobije vel pęknie jak Bzzzz

Jedyną zupę jaką lubię to pomidorowa:rofl2:
Nie przesadzasz z tymi ćwiczeniami! Zuzka, może ty powinnaś pele przekopać, ziemniaki posadzić, czy coś, o matko, ja bym nie mogła tak codziennie tyle czasu. Tak w ogóle wolę ćwiczenia w domowym zaciszu, muzyka... też da rady i miałam efekty więc i do tego wracam.

Ja lubię rosół, ogórkową, i w sumie wzystkie oprócz pomidorowej..

eeeeeeeee znaczy nie Bzzzz pękła tylko jej termometr..

reklama
Do góry