reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

a taki wynik tsh,co ile czasu trzeba powtarzac???????tak pytam,bo miałam dosyc dawno zrobiony.....Laseczki ja ten termometr ZABIJE MÓJ!!!!!!!!!!dzis mierzyłam tem.i miałam 36,8.Czy to mozliwe???????!!przeciez chyba raczej napewno nie!!!!!!Piersi juz bola od przed wczoraj:(czyli nadchodzi franca jednaaaaa!!!!!!!!i od czasu do czasu zakłuje mnie tak cos tak jakby jajnik czy co?!

w ciąży co miesiąc robiłam.. a tak.. to chyba zależy od lekarza..:confused2:
Kasica dziś u Ciebie 34dc??? czy coś pokeciłam??? i taaaka temp.?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! oj termometr Ci się chyba nie zepsuł.. a iersi to już tak będą boelć, będą... &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& a na kiedy się szykowałaś wysikac na test????

reklama
idę do endokrynologa 25 , wcześniej mój ginekolog zapisywał mi eutyrox , robił mi usg tarczycy w gabinecie i wyszło że jest zapalna , robiłam sobie badania na poziom hormonów i przeciwciał , ale nie robiłam badań z 3 m-ce to może już coś się pogorszyło ?
zresztą gdyby wybierali hipochondryka roku to bym zwyciężyła ,
ale przy niedoczynności jest słaba przemiana materii a ja jestem ciągle głodna

3 miesiące??? nie musiało ale mogło... nasze 'organy' czasami płatają nam figle.. więc endo. to stwierdzi najlepiej:tak:więc pewnie bedzie kazał zrobić wszelkie wyniki od nowa.. aby mieć wszystko na bieżąco..

a Ty masz słabą przemianę? czy jesteś ciągle głodna bo masz przemianę materii super ekstra???

hej babolki!

Ani@k t to masz gadane!!! tez ogladalam ten nieszczesny dla irlandii mecz. Cholernie silni sa hiszpanie!! Stawiam, ze mecz finalowy bedzie NIEMCY-HISZPANIA z tym, ze wygraja Niemcy.
Jesli chodzi o Berlusconi czy Monti to jeden dziad, oprocz nowych podatkow, ktore musze placic niewiele sie zmienilo.

Lumina dalas mi nadzieje, ze moze moj ginek po prostu mi zapisze cos na obnizenie TSH. Mam wizyte w poniedzialek. Gdyby sie tak stalo zaoszczedze 140 eurakow na endo:tak:

Kasica a ty nie jestes lub powinnas byc w ciazy???? sinij se!!;-)

Dziewcyny jak dobrze, ze piatek!! ostatni dzien do pracy i 2 dni luzu. Jupi!!

Ani@k,dzis mam 24 dziec cyklu!!a nie 34!!!:no:oj chciała bym,zaby tak było,oj CHCIAŁA BYM...ale juz samopoczucie wskazuje na co innego......@:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(ten bół piersi,znam jak własną kieszeń,i wiem co oznacza...tylko jedno:-(

Gatto kwoli wyjaśnienia (ale ja się wymądrzam:baffled:).. zawodnikami (w większosci) druzyny hiszpańskiej (mistrzów swiata i mistrzów europy) sa piłkarze wystepujący na codzień w fc barcelonie i realu madryt, więc - pewnie kojarzysz te dwa kluby ligii hiszpańskiej - i wiesz, ze są to najlepsze hiszpańskie drużyny.. bramkarzem jest bramkarz realu madryt, a na ławce rezerw. siedzi valdes - bramkarz barcy..

Berlusconiego kojarzę z jakże zabawnej 'bunga'bunga' tego drugiego mniej - ale polityką się nie pałam.. wolę mecze.. jakaś chłopiara jestem, czy co ????

no i dobrze że już piątek - jutro sobota i co??? i mecz naszych ORŁÓW!!!!!! (hehe.. szczęsny broni w arsenalu a tytoń w jakimś holenderskim klubie jest):-)

kopnie mnie ktoś dziś w tyłek??? przestanę pleść 3 po 3 :dry:

Kasica idziemy leb w leb, ale to chyba za wczesnie na @!! kurcze sprobowalabys sobie zrobic wykres na enpr!! to bysmy cos poobserwowaly!:tak:

reklama
Do góry