heej Lalki!!!!
Jaaaaaki mecz wczoraj oglądałam... hiszpania (moi ulubieńcy:-)) i irlandia - meczyk pierwsza klasa - mecz poezja!!!! aaacchhhhh... to tak jak bym oglądała mecz naszych Orłów!!!! no takie atrakcje ze jestem caaały czas pod wrazeniem!!!!
Kok.o oglądałaś ten mecz??? podobał Ci się????
Cześć
Babolce :-), aście nasmarowały z rana. Nie ma to jak powrót Ani@k, rozruszała towarzystwo

.
Ani@k, czasem głowa pęka i rośnie jak globus, ale Ty kochana jesteś silna i dzielna babka! Dasz radę !!! A jak sprawy sercowe?
Dzięki Bionda :*
A 'sercówka' czeka na swoją kolejkę w przychodni..
Gatto, nie jeszcze dzidziola nie mam ale sie usilnie staramy, tylko cos nam to nie wychodzi

. Ubezpieczenie mam tylko z polskiego Zusu, ale czytałam że mogę się tu ubezpieczyć za 150 euro na miesiąc i ponoc mam takie same warunki jak inni Włosi. A tu lekarze zdzierają skórę, ceny że szok. U nas gin kosztuje 70 , jak z usg to 150 euro. A testy jakie kupujesz , bo ja placilam 17 euro za 2 w opakowaniu

.
Tak mysle ze jak zajde to sie na biegu hajtniemy

, taniej bedzie.
czytałam książkę o kobiecie (mieszkającej we włoszech) która w czasach stanu wojennego miała pracować w Polsce.. jako jakaś tam reporterka.. i opisywała 'różnice' między włochami a polską.. na przykładzie straganu.. jaaa.. ja do tej pory u nas na straganach nie widziałam warzyw które ona opisywała że w latach osiemdziesiątych we wloszech były.. tylko dlatego myślę że nie wwracasz tu.. bo u nas znaczy w polsce tez jest drogo..
a ślub kochana to życzę abyście wyprawili
najpóźniej w lipcu!!!!!!!!!!!!!!!
na pewno hihi!! Nie wiem jak to jest z tym ubezpieczeniem, ale wydaje mi sie to dziwne, ze wystarczy tyle...
cos mi Bionda na mozg siadlo, widze twoj wykres i nie zakumalam wczesniej

ja place za gina 112:-( no chyba ze ide z Ulss to 20 albo wcale
a te wszelkie 'dziwactwa' to były jeszcze jak rzadził berlusconi czy ten 'nowy' te 'udogodnienia' wprowadził???
La la la la.
Bionda i Ani@k i Gatto zaciaza w tym cyklu lala la :-) A
Zuzanka jak dosiadzie swojego ogiera to tez
:-)
Laski, jakie testy owulacyjne? Po co?
Ja czekam i zre ten progesteron, az mi troche sie kreci w glowie. Ale daje rade
uuuuuuuuuu
Aleksis, jakiś sen mialaś??? jesteś pewna że w 100% się ziści???:-) oby, oby!!!!
a progesteron to ile razy dziennie połykasz??? bo chyba nie jest tak że masz dwa opakowania i w dwa dni po opakowaniach

hej kochane :-) wybaczcie że nie zaglądam ale jeszcze nie umiem się tak zorganizować

teraz nawet miałam ambitny plan was poczytać ale nie wiem czy mi się uda...
Ani@k wysyłam ci priw ;-) a wybierasz się do mnie
oj teraz to chyba byłabym baaardzo niepożądana.. jak już się 'ogarniesz' to wtedy;-)
żartuję.. chcę coś Ci wysłać..
Lopop: mniej masełka, mniej wołowinki, więcej świeżego powietrza, wdechy i wydechy i pamięć wróci;-)
a jaki to zamiennik ? można kupić bez recepty ?
też mnie Hashimoto męczy , mam go dosyć , spać mi się chce stale , nie mogę schudnąć i mam fatalną cerę - pryszcze w wieku 32 lat , biorę eutyrox 25 i mam Tsh 1,6 więc powinno być ok a nie jest .
Lumina a jestes pod opieką endokrynologa??? powinien zaradzić na 'ospalość' i 'pryszcze'...
ja ostatnio w aptekach spotykam się z czymś takim, że (nie zależnie od tego czy lek jest na receptę czy nie) ze pani farmaceutka niby sięga po dany specyfik.. ale zraaz proponuje zamiennik, z ostantencyjnym 'bo jest tańszy' lub 'ma taki sam skład' itp..
co tu tak cicho?
wpadłam tylko zawiadomić, że Cudeńka zaczęła o sobie dawać znać i to tak z grubej rury

normalnie stuka od środka

a teraz zmiatam spać, bo Cud śpi od 20, więc szanse zerowe, że da pospać
Zuzia - wydawało mi się, że pisałam o wrażeniach po przeczytaniu, fajna, fajna, najważniejsze, że był happy end
a co do książek - jak sie któraś lubi wzruszać to polecam "wiadomość z nieba", bez happy endu, ale ryczałam jak bóbr
ja się ostatnio poryczałam przy proponowanej przez
Bzzzz "Oskarze i pani Róży' jak ktoś chce płakać - polecam!!!!
kasia.natka ja w imieniu tych, co fejsa mają w głębokim poważaniu prosze, wrzuć na schizkółko chociaż 1 zdjecie Misi, co?
Kok.o jak chcesz to Ci napiszę instrukcję zakładania FB:-)

;-) .. (znaczy konta na FB..)
ja po siłowni

uffff jakiegoś lenia mam i dłużej niż 1,5 nie chce mi się ćwiczyć

ale jestem wypompowana

,jeszcze jutro i weekend w Poznaniu spędzamy z M

ale cudnie będzie ......
ćwicz
Zuza, ćwicz... bo po owulce to już nie będziesz mogła się wysilać jakichś ładnych parę miesięcy
Katuiszka Ty dziś idziesz do 'kina' obejrzeć Polę i Hanię

pakuj eMa w auto i napisz wrażenia

po wizycie!!!!
I nie mów że się stresujesz bo osobiście pojadę Ci w tym Londynie nakopać do tyłka!!!! hmm w sumie jak już urodzisz.. bo teraz nie śmiałabym Cię tknąć ;-)
Bzzzz eM nie wytrzymał i jest już dobrze, co nie??? nie wyobrazam sobie mieć 'ciche dni' dłużej niż dzień.. tyle razem już przeszliście, że bez siebie żyć nie możecie.. jestem przekonana ze już wszystko ok!!!!
a mnie po mucosolvanie trochę się polepszyło..
już chciałam Was pytać czy 10 ml 2 razy na dobę to to samo co 2xdziennie po 10 ml... :-) nie powiem jak piję.. ale jak mi na 4 dni starczy to będę wiedziała że dobrze;-)
wczorajszą pogodę oglądałam i tak, u Kasi.natki i w okolicach Alex___ będzie padać, u Kok.o będzie ciepło u mnie jest słońce (chyba dziś u mnie bedzie najcieplej) a okolic Mumy i zuzy nie pamiętam.. ale tez będzie ciepło..
o Włoszech nie wspomnę - wiadomo jaka tam jest pogoda:-)
i pytanie dnia, kto wie na jakim stadionie bedą grali nasze Chłopaki, znaczy Orły kochane, hmmm???
Ja wiem, ale ja wiem bo jestem kibicka pełną gębą

:-)
aż się dziwię ze mnie na 'narodowym' nie ma
miłego dnia babeczki!!!
P.S.
Muma nie szalej dziś na mieście!!!!
Caterina a co się stało!!!!

super ze lekarkę masz 'na oku' lepsiejszą, wyrozumielszą.. (ale dziś polszczyzną walę)