reklama
Aleksis1
Fanka BB :)
hej babolki!
Ani@k t to masz gadane!!! tez ogladalam ten nieszczesny dla irlandii mecz. Cholernie silni sa hiszpanie!! Stawiam, ze mecz finalowy bedzie NIEMCY-HISZPANIA z tym, ze wygraja Niemcy.
Jesli chodzi o Berlusconi czy Monti to jeden dziad, oprocz nowych podatkow, ktore musze placic niewiele sie zmienilo.
Lumina dalas mi nadzieje, ze moze moj ginek po prostu mi zapisze cos na obnizenie TSH. Mam wizyte w poniedzialek. Gdyby sie tak stalo zaoszczedze 140 eurakow na endo
Kasica a ty nie jestes lub powinnas byc w ciazy???? sinij se!!;-)
Dziewcyny jak dobrze, ze piatek!! ostatni dzien do pracy i 2 dni luzu. Jupi!!
Ahoj!!! Tak, Twoj ginekolog moze zlecic diagnostyke tarczycy i potem wg wyniku ustali Ci dawke leku, jesli bedzie to potrzebne. Mi nawet moj lekarz domowy zlecicl zbadac TSH plus antycial TAK i wypisal mi recepte na zwiekszona dawke leku.
Endokrynolog znowu zbada krew i potem ultrasonografem tarczyce oraz zbada internistycznie.Ja tez musze zrobic termin
Odnosnie tego selenu Opti-SEL 200 mcg Selen 100 tabletek DL, producenta Douglas Laboratories.Koszt to 10€ na amazon a nie 40 jak ten Cefak.
Ale u mnie leje, Boze.Gdzie to lato?
Nie nie, Ani@k snow nie mialam, ale czesto mam przeczucia:-) Wiec cos tak mi sie zdaje
Ani@k
Bunga-bunga ha ha ha!!:-)to było dobre,Ani@k przypomniałas mi o tym,bo na śmierc zapomniałam o tym starym ogierze!!!!!
hehe no jak on by to teraz czytał.. to nie wiem.. się mówi - w średnim wieku;-):-)
Ani@k gwoli wyjasnienia, co chcialas tym przemadrzaniem sie wyjasnic?????:-):-)
że jaka to ja obeznana w drużynowej rywalizacji i kto gdzie kogo broni..

jaki tam stary ogier?????operowany na prostate, on tylko popatrzec i podotykac, reszta flak![]()
da się to sprawdzić????

cześć dziewczynki
oj coś u mnie nie ma w tym miesiącu owu ,niby jakiś skryty był glut no a dzisiaj teścik wyszedł negatywny więc zaliczam do bezowulacyjnego a jutro się napiję dobrego winka i w nosie z owulacją!!!!!!!aaaa no i meczyk również obejrzymy ,żeby nie było hehehe![]()
oj Zuza a wiesz ze owu się pojawia kiedy chce??? gluty są będzie i owu, zobaczysz!!!!!
Ani@k no z Ciebie widzę to nie zły kibic każdemu kibicujesz na meczu? tzn....czy każdy mecz oglądasz i jedną drużynę wybierasz??
ja jestem jak najbardziej za ORŁAMI a wiem że Hiszpania ma baaardzo duże szanse.. także mam dwa typy:-) ale wiadomo przeciez ze piłka jest okrągła a bramki sa dwie.. więc się wszystko zdarzyć może;-)
JA Z KAWKĄ SIĘ DOŁĄCZAM![]()
a ja kawki już jakiś czas nie piję.. się tylko herbatą i piwem (wieczorem0 faszeruję:-)
choć piwa to wczoraj nie piłam.. ale za to w sobotę to i owszem!!!!

ale ja w tym mc,nie mierzyłąm temp.od pierwszedo dnia!!tylko od 14![]()
o ludzie!!! to nic, wazne, zeby zapisywac i porownywac w next miesiacach

Aleksis licze na ginka szczerze mowiac.
Zuzanka mozliwe, ze ci sie trafil cykl bezowu:-(zdarza sie!
Ani@k
Kasica!!!!!!!!!!!!
jak już masz żółtą tabelę to jak klikniesz w dzisiejszy dzień wyskoczy Ci okienko "obserwacja" i w tym okienku masz kalendarz... i jak sobie najedziesz na odpowiednią datę to w prawym górnym rogu jest taki znaczek " @ " i jak najedziesz np. na 3 czerwca i klikniesz w " @ " to się pokaze jako 1 dzień cyklu.. i ze to poczatek @.. znaczy poczatek cyklu...
a jak zaczęłaś mierzyć od 14 dnia cyklu to w odpowiednim okienku wpisujesz tą temperaturę którą miałaś tego dnia.. ol klir???
z tym, ze jak wejdziesz na wykres którejś z nas to będziesz widziała nasz wykres.. musisz się zarejestrować, tzn. podać login i hasło.. no i nie powinna wygasnąć.. bynajmniej mi nie wygasała tak szybko..
jak już masz żółtą tabelę to jak klikniesz w dzisiejszy dzień wyskoczy Ci okienko "obserwacja" i w tym okienku masz kalendarz... i jak sobie najedziesz na odpowiednią datę to w prawym górnym rogu jest taki znaczek " @ " i jak najedziesz np. na 3 czerwca i klikniesz w " @ " to się pokaze jako 1 dzień cyklu.. i ze to poczatek @.. znaczy poczatek cyklu...
a jak zaczęłaś mierzyć od 14 dnia cyklu to w odpowiednim okienku wpisujesz tą temperaturę którą miałaś tego dnia.. ol klir???
z tym, ze jak wejdziesz na wykres którejś z nas to będziesz widziała nasz wykres.. musisz się zarejestrować, tzn. podać login i hasło.. no i nie powinna wygasnąć.. bynajmniej mi nie wygasała tak szybko..
Ostatnia edycja:
reklama
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
:-) wiem kochana ,że się zdarza zwłaszcza u kobiet nawet 3 miesiące w roku do 30 a po 30 już podobno więcej
:-(ale ja się nie przejmuje trudno po wakacjach zaczynamy od clo więc spokojnie ;-)
dziewczyny zapraszam Was do udzielania się oczywiście i do czytania
https://www.babyboom.pl/forum/stara...ie-o-adopcje-wczoraj-i-dzis-57529/index9.html

dziewczyny zapraszam Was do udzielania się oczywiście i do czytania
https://www.babyboom.pl/forum/stara...ie-o-adopcje-wczoraj-i-dzis-57529/index9.html