reklama
Gatto zobacz już 8 tydzień jeszcze tylko 32 tygodnie tez sie zleciTasza dlatego, ze juz jedna ciaze stracilam, teraz biore zastrzyki na podtrzymanie i mam sie baaardzo oszczedzac i jednego dnia, bo spacerze, zakupach i innych przemeczeniach mialam plamienie, wiec chuchamy na zimne.
a gratulacje
tak dobry sposóbLopop jak na razie zyje z dnia na dzien i ciesze sie, ze jestem ten jeden do przoduMysle bardzo krotkotwale typu: dotrzec do konca tygodnia, potem do nastepnego weekendu....i tak dalej:-)
ja sobie obiecałam po poronieniu że nastepnym razem też tak będę myślała
Cześć kobitki:-)
Ale tu gwarno z rana
Przyłączam się z kawą.
Dla zainteresowanych podaję cenę AMH-180 zł
Kariotyp-badanie cytogenetyczne-370
Gatto jak mam zaznaczyć granicę na swoim wykresie.
Napisz .Plis,plis
Co do braku chyśtania.Jako kobita w pewnym wieku powinnaś wiedzieć że są jeszcze inne zabawy
Ale tu gwarno z rana

Przyłączam się z kawą.
Dla zainteresowanych podaję cenę AMH-180 zł
Kariotyp-badanie cytogenetyczne-370
Gatto jak mam zaznaczyć granicę na swoim wykresie.
Napisz .Plis,plis
Co do braku chyśtania.Jako kobita w pewnym wieku powinnaś wiedzieć że są jeszcze inne zabawy

Caterina hmmm.....napisze, ze wg mnie to powinien byc 11dc (wczesna owu???), bo temperatura potem wzrosla o 0.3 °. Jesli sie myle niech mnie ktos poprawi
po dniu w ktorym zaznaczylas ty tempka poszla do gory tylko 0.1 a to malo jak na owu. Sprobuj przestawic na 11dc i potem zobaczymy jak dluga bedzie fl.

Ani@k
Fanka BB :)
Ani@k, jak tam trochę lepiej u Ciebie się sprawy kukładają? Tobie tez tak wszystko buzuje w fabryce po tych ziółkach, ja mam jakieś eksplozje w narządach i czuję jakby mi wyskakiwało jajo za jajem tak jak spadają kulki w toto lotku. No bo z tą ciążą to jak z toto lotkiem chyba jest.
na mnie chyba jeszcze nic nie działa.. no może do ubikacji częściej chodzę.. bo 'sik' mam jakby większy

Dzień Dobry Kochane,
wczoraj z tych wszystkich moich emocji mąż mi oświadaczył, że zabiera mnie do restauracji. Naszło mnie na włoskie jedzenie, więc wybraliśmy pseudowłoską knajpę niejakiej Magdy G.
Jedzenie nie powaliło z nóg, ale wystrój lokalu nawet niczego sobie. Także miło minął nam wieczór.
Mając w planach jeszcze mały spacer, wychodząc weszłam do toalety. Po mnie się mąż zdecydował. Ja tak czekam i czekam a tu nagle wchodzi "gwiazda Magda G" z towarzyszem. Na początku stwierdziłam, że tylu programów się z nią w roli głównej naoglądałam, że mam pewnie zjawy, ale kiedy powiedziała mi "dobry wieczór" byłam pewna, że to ona. Powiem jedno - ona naprawdę mocno zeszczuplała!! Słyszałam o tych jej dietach tabu, ale widzę, że naprawdę mają efekt
To tyle z wczorajszego wieczoru, bo ze spaceru nici bo się rozpadało.
Lecę na śniadanie a później kończę obraz, przynajmniej się na czymś skoncenteruję i o głupotach nie będę myśleć.
Ucałowania
hehe my ostatnio siedzielismy w castelari, pożeraliśmy lody i.. zobaczyłam 2 gości z Budki Suflera.. wchłonęłam loda i poleciałam za nimi aby se fotke pstryknąć! eM pstrykał ja panów trzymałam za łapki.. bardzo sympatyczne zdjęcie

jeszcze mam w planach zdjęcie zrobić sobie z Małyszem.. Justyną Kowalczyk.. i z Messi'm.. bo na Camp Nou pojadę.. nie wiem kiedy ale pojadę

a jeżeli chodzi o moje wyniki.. to mam się jeszcze skonsultować z ginem.. zaraz do niego bedę dzwonić (albo wieczorem) wszystko wskazuje na to że moje cykle były bezowulacyjne.. endo powiedziała że poleca bromergon lub 'specyfik o innej nazwie którego nie pamiętam' podobnież zamiennik bromergonu - ale lepiej przyswajalny.. kazała nadal się starać.. wspomniałam jej o ziółkach, ona na to 'dziewczyno, pij ziółka, staraj się, będzie dobrze' więc się nie martwię.. narazie

Aleksis1
Dzien Dobry
aaronka-trzymam kciuki za pomyślną wizytę.
Tasza-współczuję takich jazd. Myślę, że zioła z zwłaszcza mieszanki Klimuszki czy o.Sroki mogą tu pomóc. Odnośnie tego zasysania to u mnie różnie, ale zawsze trzeba coś podłożyć. W te dni to potem leżę z nogami uniesionymi wysoko jak radzono.
Bionda-nasza dziewczyna Bonda w walecznym nastroju do walki widzę. Daj im popalić, niech wiedzą z kim mają do czynienia
Ale cudny ten Twój tekst o wylatujących jajaj jak piłeczkach z toto lotka
Mi się przypomina scena z Seksmisji o tym dzieworództwie" żeby jajo o jajo" i potem ta inseminacja plemniczków-chłopaczków. Eh, i Stuhr w tej roli
Niestety przeziębienie dalej trzyma, bo teraz kaszlę i się męczę. Nie wiem jak dam rady dziś w pracy.
Wczoraj w nocy to miałam mrowienie w podbrzuszu. Najpierw myślałam, że to mnie skóra tak swędzi, ale nie.... Hm, wiadomo, schizowanie.Potem mi sie coś tam jeszcze zdawało, aż się domyśliłam, że muszę siku
Straszę ten mój uterus, że ma mi pomóc, bo jak nie to pójdzie do szpitala na zastrzyki
Może to coś pomoże?
Ogólnie to dopada mnie już ta gorączka głowy, dziś 22dc, a cykle od marca mam krótsze, 26-27 dni. Nie wiem co się stało, czy to zasługa odpowiedniej dawki L-tyroksyny.Pewnie tak...Choć waga w miejscu, a jem tyle samo
Muma-dzielna jesteś i cieszę się, że Olek Ci tam podskakuje w brzuszku? Może w rytmie hip-hopa, bo większość młodocianych tego słucha?
Katiuszka-ale się ubawiłam
Właśnie jak tam ten Jamajczyk, chodzi teraz kanałami?Pewnie tak mając w perspektywie spotkanie z TAKĄ fest kobitą. A przyrostem masy się nie przejmuj, bo kochanego ciała nigdy nie za wiele;-)
Lopop-Ty też pijesz ziółka? Miałaś razem z M badanie kariotypu? Bo chyba dobrze to sprawdzić. Badanie kariotypu – miej pewno

aaronka-trzymam kciuki za pomyślną wizytę.
Tasza-współczuję takich jazd. Myślę, że zioła z zwłaszcza mieszanki Klimuszki czy o.Sroki mogą tu pomóc. Odnośnie tego zasysania to u mnie różnie, ale zawsze trzeba coś podłożyć. W te dni to potem leżę z nogami uniesionymi wysoko jak radzono.
Bionda-nasza dziewczyna Bonda w walecznym nastroju do walki widzę. Daj im popalić, niech wiedzą z kim mają do czynienia

Ale cudny ten Twój tekst o wylatujących jajaj jak piłeczkach z toto lotka

Niestety przeziębienie dalej trzyma, bo teraz kaszlę i się męczę. Nie wiem jak dam rady dziś w pracy.
Wczoraj w nocy to miałam mrowienie w podbrzuszu. Najpierw myślałam, że to mnie skóra tak swędzi, ale nie.... Hm, wiadomo, schizowanie.Potem mi sie coś tam jeszcze zdawało, aż się domyśliłam, że muszę siku

Straszę ten mój uterus, że ma mi pomóc, bo jak nie to pójdzie do szpitala na zastrzyki

Ogólnie to dopada mnie już ta gorączka głowy, dziś 22dc, a cykle od marca mam krótsze, 26-27 dni. Nie wiem co się stało, czy to zasługa odpowiedniej dawki L-tyroksyny.Pewnie tak...Choć waga w miejscu, a jem tyle samo
Muma-dzielna jesteś i cieszę się, że Olek Ci tam podskakuje w brzuszku? Może w rytmie hip-hopa, bo większość młodocianych tego słucha?
Katiuszka-ale się ubawiłam

Lopop-Ty też pijesz ziółka? Miałaś razem z M badanie kariotypu? Bo chyba dobrze to sprawdzić. Badanie kariotypu – miej pewno
Ani@k ty niecierpliwa kobito;-) Spokojnie daj trochę czasu żeby ziólka zadziałały,żeby organizm sie wysycił
Przestawiłam te granicę ale jakoś jak dla mnie-laik
-dziwnie ta wygląda.
I tak na nic nie licze w tym cyklu bo mało się chyśtaliśmy z M.
Bo a to podwozie do końca nie naprawione , a to cała chałupa ludzi w weekend.

Przestawiłam te granicę ale jakoś jak dla mnie-laik

I tak na nic nie licze w tym cyklu bo mało się chyśtaliśmy z M.
Bo a to podwozie do końca nie naprawione , a to cała chałupa ludzi w weekend.
reklama
Aleksis1
na mnie chyba jeszcze nic nie działa.. no może do ubikacji częściej chodzę.. bo 'sik' mam jakby większyw sensie 'dłuższy'.. buzowań, glutów i innych objawów brak..
hehe my ostatnio siedzielismy w castelari, pożeraliśmy lody i.. zobaczyłam 2 gości z Budki Suflera.. wchłonęłam loda i poleciałam za nimi aby se fotke pstryknąć! eM pstrykał ja panów trzymałam za łapki.. bardzo sympatyczne zdjęciepanowie mili.. kilku osobom pokazywałam ale nie zajażyli kto to.. więc moja ekscytacja jest tylko moja
:-)
jeszcze mam w planach zdjęcie zrobić sobie z Małyszem.. Justyną Kowalczyk.. i z Messi'm.. bo na Camp Nou pojadę.. nie wiem kiedy ale pojadę![]()
a jeżeli chodzi o moje wyniki.. to mam się jeszcze skonsultować z ginem.. zaraz do niego bedę dzwonić (albo wieczorem) wszystko wskazuje na to że moje cykle były bezowulacyjne.. endo powiedziała że poleca bromergon lub 'specyfik o innej nazwie którego nie pamiętam' podobnież zamiennik bromergonu - ale lepiej przyswajalny.. kazała nadal się starać.. wspomniałam jej o ziółkach, ona na to 'dziewczyno, pij ziółka, staraj się, będzie dobrze' więc się nie martwię.. narazie![]()
Ani@k-nie martw się. Można temu zaradzić. Twoje cykle to przeciętnie 30 dni. Moje były dłuższe, w styczniu w ogóle nie było@, lekarz stwierdził, że nie będzie owu(pęcherzyk za mały, przeszłam cięzkie przeziębienie). I potwierdziło się, bo następna@ za 37! dni ale jaka. Od razu powódź. To już mnie wtedy martwiło, a on że po co badać hormony , skoro mam owulacje. Jakie owulacje, jak przez 7 miesięcy potwierdził tylko 2 razy(ale to w 14dc, przed pęknięciem) i raz jak już było po. Nie robił mi badań hormonów, dupek. A te mój obecny gin jest super i stara się.
Ja na Twoim miejscu to bym przycisnęła lekarza do badan krwi celem ustalenia, czy cykl jest owulacyjny i poprosiła w 22dc. o badanie progesteronu. •• Normy badań cz. 4 - estradiol •• Nieplodnosc.pl - Wszystko na temat niepłodności i bezpłodności (In Vitro)
Przecież ze szklanej kuli nie wyczyta lekarz czy owulacja będzie i czy naprawdę była.
Trzymam kciuki za Ciebie