bionda
Fanka BB :)
Dziewczynki, znów nasmarowałyście
. Chyba mi się nie uda ująć każdej z Was bo dziś mi mózgowina na pół gwizdka pracuje, ale najważniejsze na dziś...
Kok.o, Gatto SUPER! SUPER! Dzieciaczki oglądnięte i podsłuchane to teraz możecie troszkę się zrelaksować i upajać błogosławionym stanem
. Gratuluję chłopczyków i dziewczynek :-) najważniejsze że są zdrowe a coś z palety RAL dobierzecie, jest tyle pięknych kolorów, które nie nazywają się różowy
.
Aaronka, trzymam kciuki za wizytę
. Bierz przykład z koleżanek i się postaraj nie stresować.
Katiuszka, no idziesz kochana po bandzie z dokarmianiem
mówisz, że 3 kg w tydzień? A ile ci tygodni jeszcze do końca zostało bo boję się przeliczać Twoją wagę na ostatni miesiąc ciąży
. Ten film to MOCNO W CIĄŻY, też widziałam, kupa śmiechu. Strajk dziś przerwany, ale na jak długo nie wiadomo. Ja dziś wstałam w bojowym nastawieniu i obwieściłam szefostwu, że bez względu na wszystko widzą mnie jutro w dziale finansowym po pieniądze. Przy okazji zmobilizowałam Y do odebrania swojej kasy. I tak jutro z rana robimy runde po firmach jak strenczyciele. Co nasze muszą nam w pyskach oddać. Wiecie co, raz mi powiedział znajomy z pracy, że jeszcze nie widział żeby ktoś takie skuteczne zadymy robił jak ja. Raz poszłam po kase i Pan , który jak zwykle stara się każdego skręcić na opóźnienie płatności, z uśmiechem do mnie JAK SIE MASZ? A ja do niego A CO CIE TO OBCHODZI? JAK SIĘ MAM TAK SIĘ MAM , JA TU PRZYSZŁAM PO KASE! A pan ma koło 60 

.
Kasica, widzisz nie jest tak źle
. Twoja p. ginka i Muma Was sprowadzą na właściwe tory i zaraz będzie fasolowo.
Tasza fajnie, że wróciłaś. No przeboje masz nie z tej ziemi. Jeśli chodzi o zasysanie jamą chłonąco- trawiącą w dni płodne to ja tez tak mam. Nawet kropli nie uronię, a w inny dzień jak tylko usiąde to chłopaki uciekają.
Aleksis super, że już się lepiej czujesz :-). A czy napewno to nie było zaniemognięcie fasolowe? Coś szybciutko Ci przeszło jak na grypo-przeziębienie.
Muma, transport z apteki dotarł ? Jak się czujesz? Nie kichaj na Olka!
Alex, nooo ale by było ;-). Mam nadzieję, że któreś jajo przechwyciło turystę
. Ale ja się nie spinam bo znów będę musziała winko wypić .
Ani@k, jak tam trochę lepiej u Ciebie się sprawy kukładają? Tobie tez tak wszystko buzuje w fabryce po tych ziółkach, ja mam jakieś eksplozje w narządach i czuję jakby mi wyskakiwało jajo za jajem tak jak spadają kulki w toto lotku. No bo z tą ciążą to jak z toto lotkiem chyba jest
.
Caterina, no ten ostatni skok to już chyba obiecujący
.
Zuzanka, wracaj już babo jedna bo nam Cię tu strasznie brakuje

!!!
Jak kogoś przeoczyłam to bardzo przepraszam, ale dziś niedomagam umysłowo.
Buziaczki, do jutra dziewczynki.

Kok.o, Gatto SUPER! SUPER! Dzieciaczki oglądnięte i podsłuchane to teraz możecie troszkę się zrelaksować i upajać błogosławionym stanem

Aaronka, trzymam kciuki za wizytę

Katiuszka, no idziesz kochana po bandzie z dokarmianiem

Kasica, widzisz nie jest tak źle

Tasza fajnie, że wróciłaś. No przeboje masz nie z tej ziemi. Jeśli chodzi o zasysanie jamą chłonąco- trawiącą w dni płodne to ja tez tak mam. Nawet kropli nie uronię, a w inny dzień jak tylko usiąde to chłopaki uciekają.
Aleksis super, że już się lepiej czujesz :-). A czy napewno to nie było zaniemognięcie fasolowe? Coś szybciutko Ci przeszło jak na grypo-przeziębienie.
Muma, transport z apteki dotarł ? Jak się czujesz? Nie kichaj na Olka!
Alex, nooo ale by było ;-). Mam nadzieję, że któreś jajo przechwyciło turystę

Ani@k, jak tam trochę lepiej u Ciebie się sprawy kukładają? Tobie tez tak wszystko buzuje w fabryce po tych ziółkach, ja mam jakieś eksplozje w narządach i czuję jakby mi wyskakiwało jajo za jajem tak jak spadają kulki w toto lotku. No bo z tą ciążą to jak z toto lotkiem chyba jest

Caterina, no ten ostatni skok to już chyba obiecujący

Zuzanka, wracaj już babo jedna bo nam Cię tu strasznie brakuje

Jak kogoś przeoczyłam to bardzo przepraszam, ale dziś niedomagam umysłowo.
Buziaczki, do jutra dziewczynki.