reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Dziewczynki, znów nasmarowałyście :szok:. Chyba mi się nie uda ująć każdej z Was bo dziś mi mózgowina na pół gwizdka pracuje, ale najważniejsze na dziś...
Kok.o, Gatto SUPER! SUPER! Dzieciaczki oglądnięte i podsłuchane to teraz możecie troszkę się zrelaksować i upajać błogosławionym stanem :tak:. Gratuluję chłopczyków i dziewczynek :-) najważniejsze że są zdrowe a coś z palety RAL dobierzecie, jest tyle pięknych kolorów, które nie nazywają się różowy :-D.
Aaronka, trzymam kciuki za wizytę :tak:. Bierz przykład z koleżanek i się postaraj nie stresować.
Katiuszka, no idziesz kochana po bandzie z dokarmianiem :-D mówisz, że 3 kg w tydzień? A ile ci tygodni jeszcze do końca zostało bo boję się przeliczać Twoją wagę na ostatni miesiąc ciąży :rofl2:. Ten film to MOCNO W CIĄŻY, też widziałam, kupa śmiechu. Strajk dziś przerwany, ale na jak długo nie wiadomo. Ja dziś wstałam w bojowym nastawieniu i obwieściłam szefostwu, że bez względu na wszystko widzą mnie jutro w dziale finansowym po pieniądze. Przy okazji zmobilizowałam Y do odebrania swojej kasy. I tak jutro z rana robimy runde po firmach jak strenczyciele. Co nasze muszą nam w pyskach oddać. Wiecie co, raz mi powiedział znajomy z pracy, że jeszcze nie widział żeby ktoś takie skuteczne zadymy robił jak ja. Raz poszłam po kase i Pan , który jak zwykle stara się każdego skręcić na opóźnienie płatności, z uśmiechem do mnie JAK SIE MASZ? A ja do niego A CO CIE TO OBCHODZI? JAK SIĘ MAM TAK SIĘ MAM , JA TU PRZYSZŁAM PO KASE! A pan ma koło 60 :-D:-D:-D.
Kasica, widzisz nie jest tak źle :tak:. Twoja p. ginka i Muma Was sprowadzą na właściwe tory i zaraz będzie fasolowo.
Tasza fajnie, że wróciłaś. No przeboje masz nie z tej ziemi. Jeśli chodzi o zasysanie jamą chłonąco- trawiącą w dni płodne to ja tez tak mam. Nawet kropli nie uronię, a w inny dzień jak tylko usiąde to chłopaki uciekają.
Aleksis super, że już się lepiej czujesz :-). A czy napewno to nie było zaniemognięcie fasolowe? Coś szybciutko Ci przeszło jak na grypo-przeziębienie.
Muma, transport z apteki dotarł ? Jak się czujesz? Nie kichaj na Olka!
Alex, nooo ale by było ;-). Mam nadzieję, że któreś jajo przechwyciło turystę :-D. Ale ja się nie spinam bo znów będę musziała winko wypić .
Ani@k, jak tam trochę lepiej u Ciebie się sprawy kukładają? Tobie tez tak wszystko buzuje w fabryce po tych ziółkach, ja mam jakieś eksplozje w narządach i czuję jakby mi wyskakiwało jajo za jajem tak jak spadają kulki w toto lotku. No bo z tą ciążą to jak z toto lotkiem chyba jest :-D.
Caterina, no ten ostatni skok to już chyba obiecujący :tak:.
Zuzanka, wracaj już babo jedna bo nam Cię tu strasznie brakuje :tak::tak::tak:!!!

Jak kogoś przeoczyłam to bardzo przepraszam, ale dziś niedomagam umysłowo.

Buziaczki, do jutra dziewczynki.

reklama
Dzień Dobry Kochane,

wczoraj z tych wszystkich moich emocji mąż mi oświadaczył, że zabiera mnie do restauracji. Naszło mnie na włoskie jedzenie, więc wybraliśmy pseudowłoską knajpę niejakiej Magdy G.
Jedzenie nie powaliło z nóg, ale wystrój lokalu nawet niczego sobie. Także miło minął nam wieczór.
Mając w planach jeszcze mały spacer, wychodząc weszłam do toalety. Po mnie się mąż zdecydował. Ja tak czekam i czekam a tu nagle wchodzi "gwiazda Magda G" z towarzyszem. Na początku stwierdziłam, że tylu programów się z nią w roli głównej naoglądałam, że mam pewnie zjawy, ale kiedy powiedziała mi "dobry wieczór" byłam pewna, że to ona. Powiem jedno - ona naprawdę mocno zeszczuplała!! Słyszałam o tych jej dietach tabu, ale widzę, że naprawdę mają efekt:)
To tyle z wczorajszego wieczoru, bo ze spaceru nici bo się rozpadało.
Lecę na śniadanie a później kończę obraz, przynajmniej się na czymś skoncenteruję i o głupotach nie będę myśleć.
Ucałowania

Dzień Dobry Kochane,

wczoraj z tych wszystkich moich emocji mąż mi oświadaczył, że zabiera mnie do restauracji. Naszło mnie na włoskie jedzenie, więc wybraliśmy pseudowłoską knajpę niejakiej Magdy G.
Jedzenie nie powaliło z nóg, ale wystrój lokalu nawet niczego sobie. Także miło minął nam wieczór.
Mając w planach jeszcze mały spacer, wychodząc weszłam do toalety. Po mnie się mąż zdecydował. Ja tak czekam i czekam a tu nagle wchodzi "gwiazda Magda G" z towarzyszem. Na początku stwierdziłam, że tylu programów się z nią w roli głównej naoglądałam, że mam pewnie zjawy, ale kiedy powiedziała mi "dobry wieczór" byłam pewna, że to ona. Powiem jedno - ona naprawdę mocno zeszczuplała!! Słyszałam o tych jej dietach tabu, ale widzę, że naprawdę mają efekt:)
To tyle z wczorajszego wieczoru, bo ze spaceru nici bo się rozpadało.
Lecę na śniadanie a później kończę obraz, przynajmniej się na czymś skoncenteruję i o głupotach nie będę myśleć.
Ucałowania
Gessler naprawdę ????

a ty własciwie to gdzie mieszkasz????okolice W-wy???

Aaronka - a Ty jakiej płci mieszkańca tam chowasz? według kobiecej intuicji rzecz jasna? masz typy na imiona?

Alex - nie mam na razie żadnych przeczuć dotyczących płci. Jak do tej pory to trwała walka by w ogóle było. Dlatego tak mocno myślę o tym dzisiejszym usg. Jeżeli chodzi o imiona, to powiem tyle, że łatwo nie będzie, bo z mężem mamy zupełnie inne preferencje. Jeżeli chodzi o dziewczynkę, to mąż chciałby miękkie imię: Marysia, Zosia, Hania. Ja ostatnio oszalałam na punkcie Ireny. Ale Irenka jest nie do przyjęcia dla męża. Jeżeli chodzi o chłopca, to na razie nie protestuje na Antka, ale proponuje byśmy w imiennik zajrzeli koniecznie posiadającym zanczenie danego imienia. I tutaj wypada głęboko westchnąć:) Łatwo nie będzie!

Gessler naprawdę ????
a ty własciwie to gdzie mieszkasz????okolice W-wy???

Naprawdę, naprawdę.
Ja pochodzę z lubelskiego, ostatnie 4 lata mieszkałam w Warszawie, a od 2,5 miesiąca mieszkam w Krakowie.
Tym większe moje zdziwienie, że właśnie tutaj się spotkałyśmy:)

Naprawdę, naprawdę.
Ja pochodzę z lubelskiego, ostatnie 4 lata mieszkałam w Warszawie, a od 2,5 miesiąca mieszkam w Krakowie.
Tym większe moje zdziwienie, że właśnie tutaj się spotkałyśmy:)
wiesz wydaje mi się że właśnie ona więcej przebywa w Kr bo jest bardzie anonimowa
a wiesz jak jest w W-wie

Ani@k dzieki serdeczne za info. Jesli chodzi o jod, to ja juz jem zestaw dla ciezarnych z jodem i innymi selenami i innymi dziadami. A tobie co powiedziala????

Katiuszka ale sie usmialam z tego czola!! Przyznam, ze jak uslyszalam serduszko to sie wzruszylam, ale raczej bylam zachwycona i nie plakalam. Trzymam kciuki za jutrzejsza wizyte&&&&&

U nas dzis sie burzowo zrobilo i pada deszcz. Na szczescie, bo juz sie wytrzymac nie dalo w tym ukropie!!

Dla wszystkich zainteresowanych przesylam swieze fluidki >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> (niestety nie mam innego znaczka)

Heeeellooołłł!!!

kok.o, mała vel Grocha może mieć przeróżowiaśne glany i irokeza, będzie szpanować od małego:biggrin2:. Ja w sumie za specjalnie nie nastawiałam się nigdy na płeć, ale w pierwszych skojarzeniach pojawia sie chłopak...

Gatto, a czemu chyśtanie niet? je jeszcze nie w temacie; bo podejrzewa problem, czy z zasady we wczesnej ciąży tak ma być?

Kasica82 mój P brał swego czasu proxeed plus drogie strasznie dziadostwo, ale efekt poprawy było widać po 2 miechach; nie pamiętam szczegółowych wyników ale z 20% w górę, więc faszeruj chłopa

Muma, ale ten czas leci, niedawno dopiero zaciążyłaś, a niedługo ćwierć metek..+:-D współczuję zamieszania z dziadkami, ale swoją drogą nieźle się trzymają, będziesz miała dobre długowieczne geny:happy: moi wszyscy już się wykruszyli 5 lat temu ostatni super dziadek

Katiuszka79, jak dziadek jamajczyk? eMowi jjuż przeszło?

Ani@k dzięki za wyjaśnienie:tak: zew natury naprawdę czyni cuda, hehe; u zwierzaków naprzykład tak to jest - u ludzi pewnie też, że sam stosunek i orgazm to wiadomo, że lepszy śluz, akceptacja plemników, skurcze pompujace i super rzęski w jajowodzie; do tego stopnia, że przy inseminacji trzeba uważać, żeby zdeponować nasienie w trzonie macicy, bo jak złoży w konkretnym rogu - to armia pod prąd nie ma szzans popłynąć, takie to mądre;-)

reklama
Do góry