reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Ani@k ty niecierpliwa kobito;-) Spokojnie daj trochę czasu żeby ziólka zadziałały,żeby organizm sie wysycił:eek:

Przestawiłam te granicę ale jakoś jak dla mnie-laik:nerd:-dziwnie ta wygląda.
I tak na nic nie licze w tym cyklu bo mało się chyśtaliśmy z M.
Bo a to podwozie do końca nie naprawione , a to cała chałupa ludzi w weekend.

Pamiętasz jak pisałam o wzroście temperatury "schodkowo" po przypuszczalnej owulacji? Jak tempka tak lawiruje w granicach 36,5, u Ciebie 36,6-Wygląda na to, że to może być cykl bezowulacyjny, tzn. że nie doszło do luteinizacji. Może się mylę jednak i jest wszystko w normie

reklama
witajcie!!!my mamy gości od srody,jest kuzynka z synem,i dwójką dzieci swojej siostry,oraz wujek,wiec gwarno jest,ale to fajnie:):)Ja jutro na rano mam fryzjera(robic bede odrost i ścinać:-):)no i kosmetyczka!!!BREW musi byc "pociągnieta "henną:):):):):)AAA co do badan kariotypu,to jak bylismy w tej klinice do dr.praktycznie od razu zapytał,czy robilismy to badanie i czy kariotypy są zgodne??!!Miałam wszystkie wyniki ze sobą i to tez,a wynik tego badania zarówno u mnie jak i Adama jest ok.Ja juz na MAXA czuję się "ciotowato",przyjdzie za niedługo i rozszaleje sie na maxa:-:)-:)-:)-:)-(i kolejny cykl za nami.........po @ pedze na badania,a potem na drożność......

Przestawiłam te granicę ale jakoś jak dla mnie-laik:nerd:-dziwnie ta wygląda.
I tak na nic nie licze w tym cyklu bo mało się chyśtaliśmy z M.
Bo a to podwozie do końca nie naprawione , a to cała chałupa ludzi w weekend.

No faktycznie dziwnie:eek:bo wszystkie wyzsze temp sa ponizej granicy:-(to tak nie moze byc:-(
Mozna by rowniez przypuszczac, ze owu byla w 14 dc, ale test ci wyszedl negatywny:-(nie wiem w takim razie o co kaman:eek:

caterina na razie poczekaj ze 2 dni, zobaczymy jaka temp.bedzie. Ja dałabym granice w 14dc, bo owu jest w/po ostatnim dniu sluzu plodnego.

czesc babolce:-)

Hejka,

Spałam dziś do 11ej... Bierzemy sobie z Olkiem syropek *spam* i tabletki Propolki, poprawy nie widać ale nie jest też gorzej;-)
Niestety dziś muszę też jechać do dziadków na to spotkanie z wujkiem... Przeżyjemy;-)
katiuszka - nie przejmuj się kochanie tymi kilogramami :-) Dobrze, że masz apetyt i nie męczą Cię wymioty. Zrzucisz później ;-) Ważne żeby dzidzia była zdrowa, już teraz to naprawdę myślę, że będziesz mieć córcię - ja z Julką przytyłam 30kg:-D a teraz z Fasolkiem dopiero 8kg :tak: Wtedy też tak wsuwałam a teraz to wiem, że powinnam zjeść no to jem :happy:

caterina - no masz dziwaczny ten wykres ale wiesz.. nie ma reguł .. a bez monitoringu i badania progesteronu nie dowiesz się jak jest. Ale &&&&&&&&&&&&, nie z takich wykresów bobasy wyskakiwały :tak:
aaaronka - &&&&&&&& za wizytę,

Ja dopóki mogę to wracam do łóżeczka,
miłego dnia dla wszystkich :-)

Kok.o ja myśle Ty piszesz.. właśnie miałam to samo do Cateriny napisac..:eek:

Caterina trzeci pomiar temp. wyższej musi przewyższać najwyższy z 6 pomiarów nizszych.. poczekaj do jutra.. potem do niedzieli i się wszystko wyjaśni:tak:

Ostatnia edycja:
Wiecie co, zastanawiałam się często i podchodziłam nawet do mierzenia tempki, ale ze wstaję o nieregularnych porach, to moje wykresy wyglądały jak wielki wąż boa ze skrętem kiszek:eek:....:-D
Chyba, że jest jakiś system zaokrąglania w miarę skorelowany, np. wstaję 1h wcześniej- dodaję 0,1st, wstaję 1h później odejmuję?? Można to jakoś obejść??

katiuszka79 kilo kilem a ja w ciąży nie jestem i też od paru dni mam wieczne ssanie... wczoraj opędzlowałam opakowanie pierników ekstra a wcześniej mega michę z chocapikiem:szok:, ostatnio był 1kg na plusie - aż się boję wagi:happy: i właśnie zaliczyłam brzoskwinie z pierogami z mięsem i kapustą i sosem pomidorowym:-D taka zachcianka przedciążowa:-D

Muma
ja mimo szczerych chęci spac do 11 bym nie mogła, jak jestem mega padnięta to owszem do 9, 9.30 zdarza się ale nie dłużej.

aaaronka dawaj znać co dr.powiedział?jak po wizycie???kciukasy trzymam mocno,mocno!!!!!:-)a my dzis na obiad mieliśmy botwinke(zupę z młodych buraczków)ja nie cierpię wiec nie jadłam:):)i naleśniczki z sosem jagodowym:-)to mniam mniamm mniammm uwielbiam i jadłam:)

reklama
Kok.o ja myśle Ty piszesz.. właśnie miałam to samo do Cateriny napisac..:eek:

Caterina trzeci pomiar temp. wyższej musi przewyższać najwyższy z 6 pomiarów nizszych.. poczekaj do jutra.. potem do niedzieli i się wszystko wyjaśni:tak:
Ło matko tego to ja chyba nie dam rady zaczaić:eek:
Katiuszka kochana jedz ile chcesz potem zrzucisz.

Tasza
ja tez nie mogę długo spać, czasami zazdroszczę ludziom co śpią do oporu. A ja bidna o 9 już na nogach.
Co innego po nocy w pracy wtedy kładę się koło 8 a wstaje o 12.
Kasica ja miałam dzisiaj strasznego smaka na pizze. Tak więc, zamówiłam, pochłonęłam z sosikiem czosnkowym.
A teraz mam kaca.I zapijam go coca-colą.

Do góry