Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gatto zobacz już 8 tydzień jeszcze tylko 32 tygodnie tez sie zleciTasza dlatego, ze juz jedna ciaze stracilam, teraz biore zastrzyki na podtrzymanie i mam sie baaardzo oszczedzac i jednego dnia, bo spacerze, zakupach i innych przemeczeniach mialam plamienie, wiec chuchamy na zimne.
tak dobry sposóbLopop jak na razie zyje z dnia na dzien i ciesze sie, ze jestem ten jeden do przoduMysle bardzo krotkotwale typu: dotrzec do konca tygodnia, potem do nastepnego weekendu....i tak dalej:-)

po dniu w ktorym zaznaczylas ty tempka poszla do gory tylko 0.1 a to malo jak na owu. Sprobuj przestawic na 11dc i potem zobaczymy jak dluga bedzie fl.Ani@k, jak tam trochę lepiej u Ciebie się sprawy kukładają? Tobie tez tak wszystko buzuje w fabryce po tych ziółkach, ja mam jakieś eksplozje w narządach i czuję jakby mi wyskakiwało jajo za jajem tak jak spadają kulki w toto lotku. No bo z tą ciążą to jak z toto lotkiem chyba jest.
w sensie 'dłuższy'.. buzowań, glutów i innych objawów brak.. Dzień Dobry Kochane,
wczoraj z tych wszystkich moich emocji mąż mi oświadaczył, że zabiera mnie do restauracji. Naszło mnie na włoskie jedzenie, więc wybraliśmy pseudowłoską knajpę niejakiej Magdy G.
Jedzenie nie powaliło z nóg, ale wystrój lokalu nawet niczego sobie. Także miło minął nam wieczór.
Mając w planach jeszcze mały spacer, wychodząc weszłam do toalety. Po mnie się mąż zdecydował. Ja tak czekam i czekam a tu nagle wchodzi "gwiazda Magda G" z towarzyszem. Na początku stwierdziłam, że tylu programów się z nią w roli głównej naoglądałam, że mam pewnie zjawy, ale kiedy powiedziała mi "dobry wieczór" byłam pewna, że to ona. Powiem jedno - ona naprawdę mocno zeszczuplała!! Słyszałam o tych jej dietach tabu, ale widzę, że naprawdę mają efekt
To tyle z wczorajszego wieczoru, bo ze spaceru nici bo się rozpadało.
Lecę na śniadanie a później kończę obraz, przynajmniej się na czymś skoncenteruję i o głupotach nie będę myśleć.
Ucałowania
panowie mili.. kilku osobom pokazywałam ale nie zajażyli kto to.. więc moja ekscytacja jest tylko moja
:-)

Mi się przypomina scena z Seksmisji o tym dzieworództwie" żeby jajo o jajo" i potem ta inseminacja plemniczków-chłopaczków. Eh, i Stuhr w tej roli

Może to coś pomoże?
Właśnie jak tam ten Jamajczyk, chodzi teraz kanałami?Pewnie tak mając w perspektywie spotkanie z TAKĄ fest kobitą. A przyrostem masy się nie przejmuj, bo kochanego ciała nigdy nie za wiele;-)
-dziwnie ta wygląda.na mnie chyba jeszcze nic nie działa.. no może do ubikacji częściej chodzę.. bo 'sik' mam jakby większyw sensie 'dłuższy'.. buzowań, glutów i innych objawów brak..
hehe my ostatnio siedzielismy w castelari, pożeraliśmy lody i.. zobaczyłam 2 gości z Budki Suflera.. wchłonęłam loda i poleciałam za nimi aby se fotke pstryknąć! eM pstrykał ja panów trzymałam za łapki.. bardzo sympatyczne zdjęciepanowie mili.. kilku osobom pokazywałam ale nie zajażyli kto to.. więc moja ekscytacja jest tylko moja
:-)
jeszcze mam w planach zdjęcie zrobić sobie z Małyszem.. Justyną Kowalczyk.. i z Messi'm.. bo na Camp Nou pojadę.. nie wiem kiedy ale pojadę![]()
a jeżeli chodzi o moje wyniki.. to mam się jeszcze skonsultować z ginem.. zaraz do niego bedę dzwonić (albo wieczorem) wszystko wskazuje na to że moje cykle były bezowulacyjne.. endo powiedziała że poleca bromergon lub 'specyfik o innej nazwie którego nie pamiętam' podobnież zamiennik bromergonu - ale lepiej przyswajalny.. kazała nadal się starać.. wspomniałam jej o ziółkach, ona na to 'dziewczyno, pij ziółka, staraj się, będzie dobrze' więc się nie martwię.. narazie![]()