reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Tasza dlatego, ze juz jedna ciaze stracilam, teraz biore zastrzyki na podtrzymanie i mam sie baaardzo oszczedzac i jednego dnia, bo spacerze, zakupach i innych przemeczeniach mialam plamienie, wiec chuchamy na zimne.

reklama
Tasza dlatego, ze juz jedna ciaze stracilam, teraz biore zastrzyki na podtrzymanie i mam sie baaardzo oszczedzac i jednego dnia, bo spacerze, zakupach i innych przemeczeniach mialam plamienie, wiec chuchamy na zimne.
Gatto zobacz już 8 tydzień jeszcze tylko 32 tygodnie tez sie zleci
a gratulacje :):) dobrze ze wizytka ok

Lopop jak na razie zyje z dnia na dzien i ciesze sie, ze jestem ten jeden do przodu:tak:Mysle bardzo krotkotwale typu: dotrzec do konca tygodnia, potem do nastepnego weekendu....i tak dalej:-)

Lopop jak na razie zyje z dnia na dzien i ciesze sie, ze jestem ten jeden do przodu:tak:Mysle bardzo krotkotwale typu: dotrzec do konca tygodnia, potem do nastepnego weekendu....i tak dalej:-)
tak dobry sposób
ja sobie obiecałam po poronieniu że nastepnym razem też tak będę myślała

Cześć kobitki:-)
Ale tu gwarno z rana:rofl2:
Przyłączam się z kawą.
Dla zainteresowanych podaję cenę AMH-180 zł
Kariotyp-badanie cytogenetyczne-370
Gatto jak mam zaznaczyć granicę na swoim wykresie.
Napisz .Plis,plis
Co do braku chyśtania.Jako kobita w pewnym wieku powinnaś wiedzieć że są jeszcze inne zabawy:-D

Caterina hmmm.....napisze, ze wg mnie to powinien byc 11dc (wczesna owu???), bo temperatura potem wzrosla o 0.3 °. Jesli sie myle niech mnie ktos poprawi:tak:po dniu w ktorym zaznaczylas ty tempka poszla do gory tylko 0.1 a to malo jak na owu. Sprobuj przestawic na 11dc i potem zobaczymy jak dluga bedzie fl.

Ani@k, jak tam trochę lepiej u Ciebie się sprawy kukładają? Tobie tez tak wszystko buzuje w fabryce po tych ziółkach, ja mam jakieś eksplozje w narządach i czuję jakby mi wyskakiwało jajo za jajem tak jak spadają kulki w toto lotku. No bo z tą ciążą to jak z toto lotkiem chyba jest :-D.

na mnie chyba jeszcze nic nie działa.. no może do ubikacji częściej chodzę.. bo 'sik' mam jakby większy:eek: w sensie 'dłuższy'.. buzowań, glutów i innych objawów brak..

Dzień Dobry Kochane,

wczoraj z tych wszystkich moich emocji mąż mi oświadaczył, że zabiera mnie do restauracji. Naszło mnie na włoskie jedzenie, więc wybraliśmy pseudowłoską knajpę niejakiej Magdy G.
Jedzenie nie powaliło z nóg, ale wystrój lokalu nawet niczego sobie. Także miło minął nam wieczór.
Mając w planach jeszcze mały spacer, wychodząc weszłam do toalety. Po mnie się mąż zdecydował. Ja tak czekam i czekam a tu nagle wchodzi "gwiazda Magda G" z towarzyszem. Na początku stwierdziłam, że tylu programów się z nią w roli głównej naoglądałam, że mam pewnie zjawy, ale kiedy powiedziała mi "dobry wieczór" byłam pewna, że to ona. Powiem jedno - ona naprawdę mocno zeszczuplała!! Słyszałam o tych jej dietach tabu, ale widzę, że naprawdę mają efekt:)
To tyle z wczorajszego wieczoru, bo ze spaceru nici bo się rozpadało.
Lecę na śniadanie a później kończę obraz, przynajmniej się na czymś skoncenteruję i o głupotach nie będę myśleć.
Ucałowania

hehe my ostatnio siedzielismy w castelari, pożeraliśmy lody i.. zobaczyłam 2 gości z Budki Suflera.. wchłonęłam loda i poleciałam za nimi aby se fotke pstryknąć! eM pstrykał ja panów trzymałam za łapki.. bardzo sympatyczne zdjęcie:-D panowie mili.. kilku osobom pokazywałam ale nie zajażyli kto to.. więc moja ekscytacja jest tylko moja:-D:-)

jeszcze mam w planach zdjęcie zrobić sobie z Małyszem.. Justyną Kowalczyk.. i z Messi'm.. bo na Camp Nou pojadę.. nie wiem kiedy ale pojadę:elvis:

a jeżeli chodzi o moje wyniki.. to mam się jeszcze skonsultować z ginem.. zaraz do niego bedę dzwonić (albo wieczorem) wszystko wskazuje na to że moje cykle były bezowulacyjne.. endo powiedziała że poleca bromergon lub 'specyfik o innej nazwie którego nie pamiętam' podobnież zamiennik bromergonu - ale lepiej przyswajalny.. kazała nadal się starać.. wspomniałam jej o ziółkach, ona na to 'dziewczyno, pij ziółka, staraj się, będzie dobrze' więc się nie martwię.. narazie:happy:

Dzien Dobry:biggrin2:
aaronka-trzymam kciuki za pomyślną wizytę.

Tasza-współczuję takich jazd. Myślę, że zioła z zwłaszcza mieszanki Klimuszki czy o.Sroki mogą tu pomóc. Odnośnie tego zasysania to u mnie różnie, ale zawsze trzeba coś podłożyć. W te dni to potem leżę z nogami uniesionymi wysoko jak radzono.

Bionda-nasza dziewczyna Bonda w walecznym nastroju do walki widzę. Daj im popalić, niech wiedzą z kim mają do czynienia:-D

Ale cudny ten Twój tekst o wylatujących jajaj jak piłeczkach z toto lotka:-D Mi się przypomina scena z Seksmisji o tym dzieworództwie" żeby jajo o jajo" i potem ta inseminacja plemniczków-chłopaczków. Eh, i Stuhr w tej roli:biggrin2:

Niestety przeziębienie dalej trzyma, bo teraz kaszlę i się męczę. Nie wiem jak dam rady dziś w pracy.

Wczoraj w nocy to miałam mrowienie w podbrzuszu. Najpierw myślałam, że to mnie skóra tak swędzi, ale nie.... Hm, wiadomo, schizowanie.Potem mi sie coś tam jeszcze zdawało, aż się domyśliłam, że muszę siku:szok:

Straszę ten mój uterus, że ma mi pomóc, bo jak nie to pójdzie do szpitala na zastrzyki:laugh2: Może to coś pomoże?

Ogólnie to dopada mnie już ta gorączka głowy, dziś 22dc, a cykle od marca mam krótsze, 26-27 dni. Nie wiem co się stało, czy to zasługa odpowiedniej dawki L-tyroksyny.Pewnie tak...Choć waga w miejscu, a jem tyle samo

Muma-dzielna jesteś i cieszę się, że Olek Ci tam podskakuje w brzuszku? Może w rytmie hip-hopa, bo większość młodocianych tego słucha?

Katiuszka-ale się ubawiłam:-D Właśnie jak tam ten Jamajczyk, chodzi teraz kanałami?Pewnie tak mając w perspektywie spotkanie z TAKĄ fest kobitą. A przyrostem masy się nie przejmuj, bo kochanego ciała nigdy nie za wiele;-)

Lopop-Ty też pijesz ziółka? Miałaś razem z M badanie kariotypu? Bo chyba dobrze to sprawdzić. Badanie kariotypu – miej pewno

Ani@k ty niecierpliwa kobito;-) Spokojnie daj trochę czasu żeby ziólka zadziałały,żeby organizm sie wysycił:eek:

Przestawiłam te granicę ale jakoś jak dla mnie-laik:nerd:-dziwnie ta wygląda.
I tak na nic nie licze w tym cyklu bo mało się chyśtaliśmy z M.
Bo a to podwozie do końca nie naprawione , a to cała chałupa ludzi w weekend.

reklama
na mnie chyba jeszcze nic nie działa.. no może do ubikacji częściej chodzę.. bo 'sik' mam jakby większy:eek: w sensie 'dłuższy'.. buzowań, glutów i innych objawów brak..

hehe my ostatnio siedzielismy w castelari, pożeraliśmy lody i.. zobaczyłam 2 gości z Budki Suflera.. wchłonęłam loda i poleciałam za nimi aby se fotke pstryknąć! eM pstrykał ja panów trzymałam za łapki.. bardzo sympatyczne zdjęcie:-D panowie mili.. kilku osobom pokazywałam ale nie zajażyli kto to.. więc moja ekscytacja jest tylko moja:-D:-)

jeszcze mam w planach zdjęcie zrobić sobie z Małyszem.. Justyną Kowalczyk.. i z Messi'm.. bo na Camp Nou pojadę.. nie wiem kiedy ale pojadę:elvis:

a jeżeli chodzi o moje wyniki.. to mam się jeszcze skonsultować z ginem.. zaraz do niego bedę dzwonić (albo wieczorem) wszystko wskazuje na to że moje cykle były bezowulacyjne.. endo powiedziała że poleca bromergon lub 'specyfik o innej nazwie którego nie pamiętam' podobnież zamiennik bromergonu - ale lepiej przyswajalny.. kazała nadal się starać.. wspomniałam jej o ziółkach, ona na to 'dziewczyno, pij ziółka, staraj się, będzie dobrze' więc się nie martwię.. narazie:happy:

Ani@k-nie martw się. Można temu zaradzić. Twoje cykle to przeciętnie 30 dni. Moje były dłuższe, w styczniu w ogóle nie było@, lekarz stwierdził, że nie będzie owu(pęcherzyk za mały, przeszłam cięzkie przeziębienie). I potwierdziło się, bo następna@ za 37! dni ale jaka. Od razu powódź. To już mnie wtedy martwiło, a on że po co badać hormony , skoro mam owulacje. Jakie owulacje, jak przez 7 miesięcy potwierdził tylko 2 razy(ale to w 14dc, przed pęknięciem) i raz jak już było po. Nie robił mi badań hormonów, dupek. A te mój obecny gin jest super i stara się.

Ja na Twoim miejscu to bym przycisnęła lekarza do badan krwi celem ustalenia, czy cykl jest owulacyjny i poprosiła w 22dc. o badanie progesteronu. •• Normy badań cz. 4 - estradiol •• Nieplodnosc.pl - Wszystko na temat niepłodności i bezpłodności (In Vitro)
Przecież ze szklanej kuli nie wyczyta lekarz czy owulacja będzie i czy naprawdę była.
Trzymam kciuki za Ciebie:tak:

Do góry