reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

tylko, ze ja odkad sie dowiedzialam, ze jestem w ciazy nie weszlam do wody powyzej kolan:baffled:
wiem ale chociaż stópki sobie zamoczysz

a wiesz że jako dziecko pływaliśmy non stop- wychowałam się nad rzeką i kanełem i nie skończoną ilością jezior, a teraz juz nie lubię sie kąpać a już o nurkowaniu czy zamoczeniu głowy jak pływam na plecach nie ma mowy - jak to się wszystko zmienia

reklama
A no zmienia sie, ale wiesz, jak my bylysmy dziecmi to tez moze nie bylo takich zanieczyszczen, teraz chyba gorzej...

A no zmienia sie, ale wiesz, jak my bylysmy dziecmi to tez moze nie bylo takich zanieczyszczen, teraz chyba gorzej...
to też prawda
moja ciocia zawsze mówiła mi ze jej koleżanka kąpała sie w ciaży bardzo często w zbiornikach wodnych i miała jakies tam zakażenie no i zmarła :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: pamiętam to jak dzis wiesz jak mówi się takie rzeczy młodym dziewczyną to w pamięci zostaje no zreszta pewnie nie do końca mogła przez to umrzec ale wiadomo kto to teraz sprawdzi

Ja tez Caterina uwielbiam, moj maz rowniez, wiec to on bedzie chodzil z dzieckiem na basen hihi:-DU nas na basenie sa organizowane kursy przed-porodowe i tak sie zastanawiam czy to fajna sprawa czy nie, bo moze jak przyjdzie co do czego to sie zapisze;-)

dzień dobry - się przywituję się :-D
epraszam za brak oznak ale mam młyn z remontem - ekipę remontową stanowię ja z eMem do tego wujek z doskoku montuje nam szafę, czasem zajrzy moja siostra i brat z tatą ale to juz tak sporadycznie.No i Ekipa (czyli ja i M) czasem padamy na pysk po prostu...Chciałabym wyremontować połowę domu przez wakacje , potem zostanie mi tylko sprzątanko:confused2:. no ale zobaczymy jak to w praktyce wyjdzie coś tam podczytuję was ale nie odpiszę każdej z osobna -wybaczcie proszę ..
Trzymam kciuki za potrzebujące ...;-)

Zapraszam na kawkę

Witam serdecznie,

rzeczywiscie cicho jakos.
Cos mi sie zdaje, ze @ nadchodzi. Zrobilam glupote i zatestowalam w 26dc testem chinskim i d...a jak zwykle. 19 lipca ma @ nadejsc. Nie wiem co za diabel mnie podkusil zatestowac:wściekła/y:

Dzis do pracy, ale potem mam 2 dni wolne. Tylko, ze przy tej paskudnej pogodzie to i tak niewielka pociecha.

Gatto
-jak Gattino? Ma sie dobrze?
A reszta dziewczynek?
milego dnia.

Lece sie pokrecic po domu:biggrin2: pa pa

Hej,

Kolejny dzień piję rano kawkę a i tak ciśnienie mam jak kot, pewnie przez to przeziębienie...:baffled:
Ale dzisiaj już jest weselej , Córcia powróciła z kolonii, dostałam piękną bransoletkę z bursztynów i w ogóle od razu lepiej:tak:

Także ja na chwilkę bo pierzemy, gotujemy, sprzątamy:-)
kasica - nie mam prywatnego nr telefonu do doktora, spróbuj zadzwonić do Łodzi, tu na pewno przyjmuje, może coś ustalisz:
SALVE – Struga
90-420 Łódź ul. Struga 3
tel: 42 633 78 01 ; 42 633 56 61
e-mail: biuro.struga@salve.pl

Aleksis - nie mów, że to głupota, wcześniejsze testowanie, tak już musi być, zawsze tak robiłam :tak: Test negatywny jeszcze nic nie znaczy !! &&&&&&&&&&&&&&&&&&:-)

Jutro zaczynamy 26 tydzień ciąży, pamiętam, że jak w tym czasie byłam z córcią na usg to doktorek powiedział mi , że dziecko już miałoby szanse na przeżycie. Ja jednak poproszę jeszcze chociaż z 12 tygodni;-):tak:
Miłego dnia życzę wszystkim Dziewczynkom, na osłodę pochmurnego dnia przesyłamy nasze dojrzałe fluidy :-D

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

cześć Dziewczynki,
Bzzz - łączę się w bólu remontowym, chociaż nie siedzę w tym codziennie,bo u nas ekipa remontowa to 2panów na fuchę, ale obiecali, że do końca tygodnia skończą, zostały mi do kupienia tylko meble do pokoju dzieci i salonu, ale to już pestka. a później WIELKA PRZEPROWADZKA, już się boję

Muma - jakie miałaś badanie na poziom cukru? obciążenie 75 glukozy po 1 i 2 godz? specyfik nawet znośny, ale to siedzenie tam mnie dobijało

Bionda - where are you? dalej walczysz ze strajkiem?

Zuzanka - super, że wypoczęłaś i że do przodu. Może jakieś wakacyjne zdjęcia?

Aleksis
- która z nas nie testowała wcześniej niż powinna? to normalka! pamiętaj, nie ma @ - jesteś w ciąży!

Kasia.natka - skoro już podróżujecie to rytm już z Misią macie kompatybilny. Pięknie

Ani@k, Kok.o - co Was tak mało?

Za przykładem Mumy też z Martyśką wysyłamy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

i zapraszam na zdrową zupkę jarzynową, właśnie się gotuje

a propos
kąpieli w ciąży - ja nie chodzę ani na baseny ani na akweny z przezorności - moja znajoma w ciązy chodziła na basen, złapała jakąś bakterię, po której mała jej nie przybierała na wadze i musiała łykać antybol za antybolem, więc wolę zaczekać

Ostatnia edycja:
reklama
Aleksis oczywiscie, ze nic nie znaczy, moj tez byl negatywny iiiiiiiiii??????
Gattino chyba ma sie dobrze, czasem robi psikusy i odmawia spozywania czegos, ale generalnie jest grzeczny i nie zwraca:tak:

Do góry