Ani@k ale jaja. Poczytaj co Bionda pisala o OWULACJACH po tych ziolach i strzelajacych jajeczkach. Usmiejesz sie
Trzymam kciuku za gluta i owocna owulacje z zagniezdzeniem
ja totolotków nie czuję

może moja radość przedwczesna jest??? dziś też jakby bolało 'owulacyjnie' zobaczymy jak w ciągu dnia będzie..
Ani@k aż ci zazdroszczę takiej ovu

Ja nigdy nic nie czuję, glut po mimo wieśka taki se.
A gdzie twoje pomiary tempki

Chyba i ja na te zioła się skuszę .
Jutro robię badania: prolaktynę, progesteron i testosteron-koleżanka mi doradziła.
Zobaczymy co wyjdzie, ale coś czuje że nic dobrego
Caterina ja robiłam prolaktynę w 4 dc.. w sumie chyba bez różnicy kiedy się robi.. ważne aby wcześnie z rana.. ja jak czekałam na swoją kolejkę myślałam.. o niczym.. grałam sobie na komórce.. gorzej było po godzinie.. zmieniła się pani pobierająca krew i jaak mi wbiła iglisko w rękę

się tak wystraszyłam.. ze chyba dlatego ta druga wartość taaaaka duża

dziś już siniaka nie mam.. ale było kolorowo na mojej ręce.. oj było.. ;-)
a temperaturki skrzętnie wpisuję w mój osobisty notatnik mierniczy.. nie pokazuję bo termometr odczytuję wieczorem jak już kończę pić zioło.. a po wypiciu to jestem dętka i zasypiam.. z rana nie pamiętam wartości - zatem nie wpisuję w systemie enpr.. z objawów mogłabym powiedzieć że owu JEST lub BĘDZIE temperatura u mnie obecnie jest na niskim poziomie..
ja chyba skaczę bardziej niż moja tempka
Ani@k - cieszę się, że tak się rozkręciło :-)
Mam nadzieję, że inne sprawy też się poukładają..
dzięki :* za zioło też dziękuję :***** mocno, mocno, mocno :******
Dziewczynki :-), wznowiłam picie ziółek po 2 dniach przerwy bo by mi macice rozerwało

,
Aleksis, chyba już mi wypadło 6 z 49 kulek bo szykuję się na @. Wg moich obliczeń za dwa dni mnie krew zaleje.
A na wykres nie patrzcie, bo jakbym wam wyjaśniła o co chodzi to byście się tydzień śmiały.
Zuzanka, jeszcze czytasz zaległości?
Muma, no prezent piękny

.
mi czasami nie chce się parzyć.. ale jak sobie pomyslę, że miałabym z lenistwa nie wypić - zmuszam się i wstawiam czajnik;-)
wejszło mi w krew ;-) tak jak mierzenie temp. :-)
Cześć kobitki:-)
Zapraszam do porannego wspólnego picia kawy.
Jakiś taki dzień refleksji mnie naszedł dzisiaj

Tysiąc galopujących myśli na minutę

Łoj trzeba się wyłączyć, tylko jak

I jak tu zrobić sobie badanie prolaktyny bez stresu, to jest bardzo ciekawe

Pozdrowienia z chłodnego wschodu.
Jeszcze półtora tygodnia i urlop.
Bo inaczej zwariuję
Caterina ja to przerabiałam i muszę powiedzieć że taki stan to tylko wyniszcza.. naprawdę - posłuchaj starszej koleżanki

polecam zajęcie się czymś.. na co do tej pory nie miałaś czasu
Kok.o a to że u Ciebie nic się nie dzieje nie zwalnia Cię z obowiązku informowania nas o tym

codzień proszę info.. z powiększającej się 'sali gimnastycznej'.. a! Ty spodnie ciążowe już masz, brzuszek już widać na peeewno!!! pstrykaj foty i wklejaj!!! niech se popatrzę, no! plissss
Reszta dziewczyn - nie martwić się, nie denerwować - motto na ten piękny koniec lipca
miłego dnia!!!