reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Dziewczynki :-), wznowiłam picie ziółek po 2 dniach przerwy bo by mi macice rozerwało :-D , Aleksis, chyba już mi wypadło 6 z 49 kulek bo szykuję się na @. Wg moich obliczeń za dwa dni mnie krew zaleje.
A na wykres nie patrzcie, bo jakbym wam wyjaśniła o co chodzi to byście się tydzień śmiały.
Zuzanka, jeszcze czytasz zaległości?
Muma, no prezent piękny :tak:.

reklama
Cześć kobitki:-)
Zapraszam do porannego wspólnego picia kawy.
Jakiś taki dzień refleksji mnie naszedł dzisiaj:errr:
Tysiąc galopujących myśli na minutę:unsure:
Łoj trzeba się wyłączyć, tylko jak:confused:
I jak tu zrobić sobie badanie prolaktyny bez stresu, to jest bardzo ciekawe:dry:
Pozdrowienia z chłodnego wschodu.
Jeszcze półtora tygodnia i urlop.
Bo inaczej zwariuję:baffled:

Ani@k ale jaja. Poczytaj co Bionda pisala o OWULACJACH po tych ziolach i strzelajacych jajeczkach. Usmiejesz sie:-D

Trzymam kciuku za gluta i owocna owulacje z zagniezdzeniem

ja totolotków nie czuję:zawstydzona/y: może moja radość przedwczesna jest??? dziś też jakby bolało 'owulacyjnie' zobaczymy jak w ciągu dnia będzie..

Ani@k aż ci zazdroszczę takiej ovu:zawstydzona/y: Ja nigdy nic nie czuję, glut po mimo wieśka taki se.
A gdzie twoje pomiary tempki :confused:
Chyba i ja na te zioła się skuszę .
Jutro robię badania: prolaktynę, progesteron i testosteron-koleżanka mi doradziła.
Zobaczymy co wyjdzie, ale coś czuje że nic dobrego:zawstydzona/y:

Caterina ja robiłam prolaktynę w 4 dc.. w sumie chyba bez różnicy kiedy się robi.. ważne aby wcześnie z rana.. ja jak czekałam na swoją kolejkę myślałam.. o niczym.. grałam sobie na komórce.. gorzej było po godzinie.. zmieniła się pani pobierająca krew i jaak mi wbiła iglisko w rękę:szok: się tak wystraszyłam.. ze chyba dlatego ta druga wartość taaaaka duża:baffled: dziś już siniaka nie mam.. ale było kolorowo na mojej ręce.. oj było.. ;-)
a temperaturki skrzętnie wpisuję w mój osobisty notatnik mierniczy.. nie pokazuję bo termometr odczytuję wieczorem jak już kończę pić zioło.. a po wypiciu to jestem dętka i zasypiam.. z rana nie pamiętam wartości - zatem nie wpisuję w systemie enpr.. z objawów mogłabym powiedzieć że owu JEST lub BĘDZIE temperatura u mnie obecnie jest na niskim poziomie..
ja chyba skaczę bardziej niż moja tempka:laugh2:
Ani@k - cieszę się, że tak się rozkręciło :-)
Mam nadzieję, że inne sprawy też się poukładają..

dzięki :* za zioło też dziękuję :***** mocno, mocno, mocno :******

Dziewczynki :-), wznowiłam picie ziółek po 2 dniach przerwy bo by mi macice rozerwało :-D , Aleksis, chyba już mi wypadło 6 z 49 kulek bo szykuję się na @. Wg moich obliczeń za dwa dni mnie krew zaleje.
A na wykres nie patrzcie, bo jakbym wam wyjaśniła o co chodzi to byście się tydzień śmiały.
Zuzanka, jeszcze czytasz zaległości?
Muma, no prezent piękny :tak:.

mi czasami nie chce się parzyć.. ale jak sobie pomyslę, że miałabym z lenistwa nie wypić - zmuszam się i wstawiam czajnik;-)
wejszło mi w krew ;-) tak jak mierzenie temp. :-)
Cześć kobitki:-)
Zapraszam do porannego wspólnego picia kawy.
Jakiś taki dzień refleksji mnie naszedł dzisiaj:errr:
Tysiąc galopujących myśli na minutę:unsure:
Łoj trzeba się wyłączyć, tylko jak:confused:
I jak tu zrobić sobie badanie prolaktyny bez stresu, to jest bardzo ciekawe:dry:
Pozdrowienia z chłodnego wschodu.
Jeszcze półtora tygodnia i urlop.
Bo inaczej zwariuję:baffled:

Caterina ja to przerabiałam i muszę powiedzieć że taki stan to tylko wyniszcza.. naprawdę - posłuchaj starszej koleżanki:tak: polecam zajęcie się czymś.. na co do tej pory nie miałaś czasu:tak:

Kok.o a to że u Ciebie nic się nie dzieje nie zwalnia Cię z obowiązku informowania nas o tym:tak: codzień proszę info.. z powiększającej się 'sali gimnastycznej'.. a! Ty spodnie ciążowe już masz, brzuszek już widać na peeewno!!! pstrykaj foty i wklejaj!!! niech se popatrzę, no! plissss:sorry:

Reszta dziewczyn - nie martwić się, nie denerwować - motto na ten piękny koniec lipca:tak:

miłego dnia!!!

witajcie babeczki
tyle się opisałam do każdej z was i mnie wywaliło :angry: trudno
już nie będę tyle pisać - miłego dnia wszystkim życzę i oczywiście kibicuję potrzebującym :)

Ani@k już wiem dlaczego dużo biegasz do kibelka po tych ziółkach:tak:
Przestudiowałam skład,prawie wszystkie zioła z tej mieszanki działają moczopędnie:happy:

Ale to bardzo ciekawe jak to się ma do ovu:eek:

witajcie!!nie miałam neta 2 dni,przez te burze itd!!:(wiec nie miała jak was podczytywac:):):)Na 13 sierpnia jedziemy do Warszawy do dr.A.Barczyka do androloga,którego MUMA poleciła:):):)Mam nadzieje,ze bedzie ok!!ze moze da mojemu mężowi cos na polepszenie plemniczków i uda nam sie zajść w ciążę!!!oj MARZĘ O TYM.....!!!po skończonej @ jade na badania,które mam zdrobic przed droznośćią....Kurcze mam nadzieję,że wszystko zmierza w dobrym kierunku,ze doczekamy sie maleństwa...tak bardzo się boję tego wszystkiego!!!!!!!My jeszcze cały nastepny tydzien pracujemy,a 29 lipca jedziemy do Karpacza:-)5 dni,ale jak ja się cieszę??!!!jak dziecko dosłownie!!!oby pogoda tylko sie poprawiła i nam dopisała....

Ostatnia edycja:
Kok.o a to że u Ciebie nic się nie dzieje nie zwalnia Cię z obowiązku informowania nas o tym:tak: codzień proszę info.. z powiększającej się 'sali gimnastycznej'.. a! Ty spodnie ciążowe już masz, brzuszek już widać na peeewno!!! pstrykaj foty i wklejaj!!! niech se popatrzę, no! plissss:sorry:

miłego dnia!!!

done! ;-)
portki uwiecznione;-)
:-)

Wracam i ja zza światów, bardzo potrzebująca... Niestety ryzyko trisomi21 po teście podwójnym paapa wynosi 1:35 jutro 9:20 amiopunkcja... :( masakra jakaś :( no i wg badania usg z wyniku to 16 tydz a nie 14i4dni. Potem trzy tyg czekania na wynik, jeżeli będzie coś nie tak podjęta decyzja o usunięciu :(

Ostatnia edycja:
o kurde Vinga :-( mocno mocno mooooooocno trzymam kciuki, zeby wyniki amiopuncji dały pozytywny wynik:tak: tak dosc czesto jest, czasem testy sie mylą.
przytulam :tak: trzymaj sie dzielnie, my wirtualnie jesteśmy z Tobą:tak:

reklama
hej dziewuchy

bionda ja już doczytałam co nie co ale po urlopie zaległości w domu i w pracy ogarniam więc brakuje później siły na pisanie :crazy: mam nadzieję,że nie długo podciągnę frekfencję ,a co u Ciebie lalka jak się sprawy mają ?
bzzz no wiesz co i nie klepnęłaś nic oj nie dobrze łatwo się poddajesz !!!<nono>
Muma jak choróbsko ?przechodzi?
kasica ja byłam kilka razy w Karpaczu i mi się bardzo podobało , a najpiękniej zimą :tak::-)

vinga witaj ,niestety ja się nie znam na tym co napisałaś ale mam nadzieję ,że wszystko będzie dobrze i nie będziesz musiała podejmować trudnych decyzji dla Ciebie ....tulę!

kok.o
idę zerknąć portasy Twoje :-):-D

Tasza no ja też bardzo się cieszę że idzie po mojej myśli :*

Ostatnia edycja:
Do góry